Thursday, May 31, 2012

Υπουργός του Ισραήλ: Να φυλακιστούν οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες γιατί κινδυνεύει ο εβραϊκός χαρακτήρας του κράτους μας!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Τάδε έφη ο Υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ και κανείς αριστερο-προοδευτικός δεν είπε κουβέντα. Γιατί κανείς δεν τολμάει να ασκήσει κριτική στο Εβραϊκό κράτος για να μην το χαρακτηρίσουν ως "ρατσιστή" και "αντισημίτη". 


Όσοι λένε τα ίδια στην Ελλάδα κατηγορούνται ως "νεοναζί", "ακροδεξιοί", "ρατσιστές"..


Τώρα για το ποιός ακολουθεί σωστή πολιτική, το Ισραήλ ή η Ελλάδα και η Ευρώπη στο θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι ολοφάνερο. Φυσικά το Ισραήλ. Γιατί εκεί η εγκληματικότητα είναι ελάχιστη ενώ στην Ελλάδα φοβάσαι να κυκλοφορήσεις στο δρόμο. Το ίδιο και στην Ευρώπη.
Απλά εδω μας έπεισαν οι Εβραίοι(σ.σ: δείτε τα παρακάτω βίντεο που αποκαλύπτουν οτι οι Εβραίοι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη) οτι πρέπει να δεχθούμε εκατομμύρια λαθρομετανάστες και μας το παίζουν "προοδευτικοί", ενω στο Ισραήλ έχουν 60.000 λαθρομετανάστες και θέλουν να τους φυλακίσουν όλους και να τους απελάσουν!





Η είδηση που για την φυλάκιση των Αφρικανών στο Ισραήλ απο ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ο Ισραηλινός υπουργός Εσωτερικών Ελί Γισάι δήλωσε σήμερα ότι πρέπει να φυλακιστούν όλοι οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες.

«Πρέπει όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες να οδηγηθούν σε κέντρα κράτησης και στη συνέχεια να προωθηθούν προς τις πατρίδες τους, γιατί έρχονται να πάρουν τις δουλειές των Ισραηλινών και γιατί πρέπει να διαφυλάξουμε τον εβραϊκό χαρακτήρα του ισραηλινού κράτους», τόνισε ο..

Γισάι στο ραδιοσταθμό του ισραηλινού στρατού.

Χθες το βράδυ, περίπου 1.000 Ισραηλινοί διαδήλωσαν κατά της παρουσίας των ξένων στη χώρας τους φωνάζοντας «οι Σουδανοί στο Σουδάν». Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ δήλωσε ότι 17 άτομα, ύποπτα για επιθέσεις εναντίον καταστημάτων και αυτοκινήτων στα οποία βρίσκονταν μετανάστες, συνελήφθησαν και σήμερα το πρωί ήσαν ακόμα υπό κράτηση.

«Κανένας μετανάστης δεν τραυματίστηκε», τόνισε ο Ρόζενφελντ, ο οποίος υπογράμμισε ότι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν «στην περιοχή για να διατηρήσουν την τάξη».

«Εάν η κυβέρνηση δεν ενεργήσει, σύντομα θα φθάσουν το μισό ή το ένα εκατομμύριο. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να χαθεί έτσι η χώρα μας».
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, περίπου 60.000 λαθρομετανάστες έχουν εισέλθει στο Ισραήλ κυρίως από το Σουδάν, το Νότιο Σουδάν και την Ερυθραία μέσω της χερσονήσου του Σινά.

Για να περιορίσει το κύμα των παράνομων μεταναστών, η κυβέρνηση επέσπευσε την κατασκευή ενός φράχτη 250 χλμ. κατά μήκος των συνόρων με την Αίγυπτο. Η κατασκευή του αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους.

Ωστόσο, κατά τον Γισάι, το μέτρο αυτό δεν αρκεί.

«Ακόμα κι αν ο φράχτης έχει 12 μέτρα ύψος, θα υπάρξουν σκάλες 13 μέτρων. Πρέπει να τους εμποδίσουμε να εργάζονται», είπε ο Γισάι.
Προχθές, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε στην Κνεσέτ (Κοινοβούλιο): «εάν η κυβέρνηση μου δώσει τα μέσα, δεν θα υπάρχει ούτε ένας λαθρομετανάστης σε ένα χρόνο».

Οι εφημερίδες κυκλοφόρησαν σήμερα με πηχυαίους τίτλους για τα χθεσινά επεισόδια στο Τελ Αβίβ. «Μίσος, βία και ξενοφοβία στο Τελ Αβίβ», είναι ο τίτλος της Μααρίβ. Ένας από τους σχολιαστές του ραδιοσταθμού του στρατού έκανε λόγο για «πογκρόμ».

Η εφημερίδα Γεντιότ Αχαρονότ αναφέρεται στο σχέδιο ανάπτυξης «μονάδας συνοριακών φρουρών στο νότιο Τελ Αβίβ για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη εγκληματικότητα μεταξύ των Αφρικανών μεταναστών και για να εμποδίσει τις επιθέσεις κατοίκων κατά μεταναστών».

«Το φαινόμενο της παράνομης εισόδου μεταναστών στη χώρα από την Αφρική είναι ιδιαίτερα σοβαρό και απειλεί τα θεμέλια της ισραηλινής κοινωνίας, την εθνική ασφάλεια και την εθνική ταυτότητα», δήλωσε την Κυριακή ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Πηγή: ΑΜΠΕ



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails