Wednesday, October 24, 2012

Η Κου Κλουξ Κλαν και τα 10 καλύτερα κατασκευασμένα «εγκλήματα μίσους» (Hate Crime Hoaxes)


Η παρακάτω "φρέσκια" είδηση "ρατσιστικής επίθεσης" από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, βρίσκεται ήδη, στην πρώτη σελίδα τουin.gr
ΚΟ: Γιατί έχω την «υποψία», ότι εάν είχαμε είδηση για επίθεση αλλοδαπού σε Έλληνα, θα την ψάχναμε να την βρούμε με μεγεθυντικό φακό, ενώ εάν γινόταν το αντίθετο, (μαύροι κατά λευκού στις ΗΠΑ) η είδηση δεν θα υπήρχε καν στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αλλά και πουθενά;;; - εκτός του ΚΟ..)

Μια νεαρή μαύρη γυναίκα υπέστη σοβαρά εγκαύματα από επίθεση εναντίον της στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, όταν τρεις άνδρες την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και της έβαλαν φωτιά, ενώ στη συνέχεια έγραψαν τα γράμματα «ΚΚΚ» —τα αρχικά της Κου Κλουξ Κλαν— στο αυτοκίνητό της, αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το θύμα, η Σαρμίκα Μόφιτ, 20 ετών, κάλεσε την αστυνομία γύρω στις 20:00 την Κυριακή και δήλωσε ότι δέχθηκε επίθεση από τρεις άνδρες, που δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει και οι οποίοι της έβαλαν φωτιά. Κατά την αστυνομία, οι άνδρες φορούσαν λευκές κουκούλες ή καπέλα.

«Δεν πρέπει να καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι κίνητρο ήταν το μίσος», εκτίμησε ο δήμαρχος του Ουίνσμπορο Τζάκι Τζόνσον,επίσης μαύρος, επισημαίνει ο ίδιος ιστότοπος. «Δεν είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι πρόκειται για ρατσιστική επίθεση. Δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε στην έρευνα, μέχρι η αστυνομία να ανακαλύψει τους δράστες», πρόσθεσε.

Το FBI ερευνά το έγκλημα σαν πιθανό έγκλημα μίσους.

Η αστυνομία στις ΗΠΑ από ό,τι φαίνεται, είναι αρκετάυποψιασμένη με τέτοιου είδους εγκλήματα και δεν καταλήγει σε βιαστικά συμπεράσματα. Και αυτό γιατί υπάρχει λόγος. Η ιστορία έχει δείξει ότι πολλά από αυτά τα «εγκλήματα μίσους» είναι κατασκευασμένα είτε από τα «θύματα», είτε από άλλους άσχετους και έχουν αποδειχτεί ότι είναι απάτες. Είναι τα λεγόμενα HateCrime Hoaxes.

Εδώ είναι δέκα παραδείγματα τέτοιων κατασκευασμένων "εγκλημάτων μίσους" στις ΗΠΑ. Απολαύστε τα:

1. "ΚΚΚ", " Nigger" ("αράπη") και "σκύλα" γράφτηκαν στο σώμα μαύρου θύματος!
Το 1987, η Tawana Brawley υποστήριξε ότι την απήγαγαν και την βίασαν λευκοί αστυνομικοί, οι οποίοι την άφησαν ετοιμοθάνατη στα σκουπίδια. Είπε ότι της έγραψαν ανάποδα διάφορες υβριστικές και ρατσιστικές λέξεις στο σώμα της, με μια μαύρη ουσία που έμοιαζε με κάρβουνο. Η Brawley μηνύθηκε για «κατασκευασμένη ιστορία». Στη συνέχεια ασπάστηκε το Ισλάμ.

2. Αγκυλωτός σταυρός ζωγραφίστηκε στο μέτωπο παρουσιαστή talk-show!
Το 1989, ο Morton DowneyJr ισχυρίστηκε ότι Ναζί σκίνχεντ ζωγράφισαν μια σβάστικα στο μέτωπό του σε μια τουαλέτα αεροδρομίου. Στη συνέχεια, κάποιο άνθρωποι παρατήρησαν ότι ο αγκυλωτός σταυρός ήταν ζωγραφισμένος ανάποδα, όπως ακριβώς θα το ζωγράφιζε κάποιος που θα καθόταν μπροστά από έναν καθρέφτη.

3. Σβάστικα και σύνθημα "Να καείς αράπη, να καείς" με σπρέυ στο σπίτι μαύρης ανάπηρης καρκινοπαθούς λεσβίας!
Μια καρκινοπαθής μαύρη λεσβία σε αναπηρική καρέκλα έγινε στόχος άσβεστους ρατσιστικού μίσους από κάποιον άγνωστο που έγραψε με σπρέυ “Burn Nigger Burn” στο σπίτι της. Η αστυνομία ήταν καχύποπτη και για αυτό εγκατέστησε μια κάμερα επιτήρησης, η οποία αποκάλυψε την μαύρη λεσβία να ανάβει έναν φλεγόμενο σταυρό (σήμα της ΚΚΚ!). Επίσης παρίστανε το άτομο με ειδικές ανάγκες και είχε επίτηδες ξυρίσει τα φρύδια της, ενώ είχε ακόμη και προσπαθήσει να πείσει τους ανθρώπους ότι υποβάλλονταν σε χημειοθεραπείες...

4. Άλλον έναν μαύρο τον έσυραν με φορτηγό!
Το 1998, την ίδια χρονιά που ο James Byrd σύρθηκε πίσω από ένα φορτηγό, (πραγματική ιστορία), ένας μαύρος έμπορος ναρκωτικών με το όνομα Cornelius Weaverισχυρίστηκε ότι του συνέβη το ίδιο ακριβώς πράγμα. Ερευνήθηκε ως «έγκλημα μίσους», μέχρι που οWeaver αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι πληγές του στο σώμα του ήταν επειδή τον έσπασαν στο ξύλο, όταν χάλασε μια συμφωνία για τα ναρκωτικά...

5. Ρατσιστικά γράμματα στέλνονται σε μαύρους φοιτητές!
Το 2005, η Alicia Hardin έπεισε τις αρχές ότι κάποιοι ρατσιστές έστελναν γράμματα μίσους στα έγχρωμα παιδιά στην τάξη της. Το σχολείο στο Σικάγο τόσο τρόμαξε, που μετέφερε τους "μειονοτικούς" μαθητές σε ένα μοτέλ. Η Alicia τελικά κατέληξε στη φυλακή, επειδή ήταν εκείνη που έστελνε τα γράμματα...
6. Λευκοί σπουδαστές κολεγίου βιάζουν ομαδικά μαύρο κορίτσι!
Το 2006 τα μέλη της ομάδας λακρός του Duke Universityκατηγορήθηκαν για ομαδικό βιασμό μιας μαύρης stripper. Όλοι από τον Al Sharpton* έως τον τοπικό Εισαγγελέα Mike Nifongχάλασαν τον κόσμο για αυτό το "έγκλημα μίσους" και κατέστρεψαν τις ζωές των παιδιών, ενώ υποδαύλισαν τις φυλετικές εντάσεις σε ολόκληρο το έθνος. Στο τέλος, οι μόνοι άνθρωποι που πήγαν στη φυλακή ήταν ο Nifong και η μαύρη stripper... (* Γνωστός μαύρος πάστορας, υπερασπιστής των δικαιωμάτων των μαύρων και παρουσιαστής εκπομπών)

7. Θηλιά στην πόρτα μαύρης καθηγήτριας του Columbia!
Το 2007, η Madonna Constantine καθηγήτρια του πανεπιστημίου Κολούμπια, ανακάλυψε μια θηλιά στην πόρτα του γραφείου της. Η περίπτωσή της τέθηκε υπό έρευνα. Για αρκετό καιρό παρουσιαζόταν ως θύμα, μέχρι που τελικά έχασε τη δουλειά της και την έδιωξαν οριστικά από το Πανεπιστήμιο, καθώς η ιστορία με την θηλιά αποδείχτηκε κατασκευασμένη...

8. Έγκλημα με την λέξη "αράπης" γραμμένη με αίμα δίπλα στο νεκρό σώμα!
Την ίδια χρονιά, ο ποδοσφαιριστής από την Πεσνυλβάνια και έμπορος κατσαρολών Langston Carraway βρέθηκε μαχαιρωμένος θανατηφόρα με τη λέξη “nigger” γραμμένη δίπλα του με το ίδιο του το αίμα. Η μαύρη κοινότητα ήταν έξαλλη που η ιστορία δεν έκανε πάταγο στα media μέχρι που έμαθαν ότι ο Carrawayμαχαιρώθηκε από ένα άλλο μαύρο ποδοσφαιριστή που χρειάζονταν χρήματα για να πληρώσει μερικά χρέη του (συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων που οφείλονταν για ένα τατουάζ)... Αν και ιστορίες σαν αυτή αντιπροσωπεύουν ένα μικρό μέρος των ειδήσεων, το 93% των μαύρων θυμάτων δολοφονίας σκοτώνονται από άλλους μαύρους.

9. "KILL THE GAY" ζωγραφισμένο στο γκαράζ σπιτιού που έμεναν λεσβίες!
Φέτος, μάθαμε ότι δύο λεσβίες από το Κολοράντο είχαν βρει στην πόρτα του γκαράζ τους να υπάρχει το παραπάνω σύνθημα «μίσους». Δήλωσαν ότι ήθελαν έντονα να πιάσει η αστυνομία το δράστη, έως ότου η αστυνομία έκανε μια σάρωση για ίχνη σπρέι στα χέρια των λεσβιών. Τώρα, οι λεσβίες κατηγορούνται για «αναστάτωση και ψευδή αναφορά»... (βλέπε την είδηση στον ΚΟεδώ).

10. Το "KKK" σκαλισμένο πάνω σε ηλικιωμένο Ινδιάνο!
Φέτος πάλι, διαδηλωτές στην Rapid City της Νότια Ντακότα έκαναν πορεία μέχρι το τοπικό νοσοκομείο για να διαμαρτυρηθούν για την ομάδα των ρατσιστών χειρούργων που είχε χαράξει το "KKK" στο στομάχι ενός ηλικιωμένου Ινδιάνου της φυλής Λακότα, κατά τη διάρκεια της τριπλής εγχείρησής του. Η αστυνομία εξέτασε τις καταγγελίες και δεν μπορούσε να δει το σημάδι. Το "θύμα" αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι δεν μπορούσε και αυτός να το δει, επειδή ήταν τυφλός...
....Και ένα bonus! Από τον ΚΟ:
Ένας Εβραίος από το Μανχάταν, συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκανε αντισημιτικές τηλεφωνικές κλήσεις προς τη μητέρα του και άλλες γυναίκες, και είναι ύποπτος ότι έγραψε με σπρέι αντισημιτικά συνθήματα στο Μπρούκλιν. Η αστυνομία τον υποπτεύεται ότι είναι πίσω από ζωγραφισμένες σβάστικες και συνθήματα όπως «Εβραίοι να πεθάνετε» (“Die Jews”) και «ΚΚΚ» στην ορθόδοξη ιουδαϊκή γειτονιά του Midwood στο Brooklyn.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 comment:

Anonymous said...

το FBI ανακοίνωσε ότι η κοπέλα έβαλε φωτιά στον εαυτό της!!! ψαξτε το

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails