Wednesday, April 10, 2013

ΣΟΚ!!! ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Βέβαια, όλα αυτά οι «θρησκόληπτοι ακραίοι συνωμοσιολόγοι» τα φωνάζουν εδώ και καιρό, αλλά κάποιοι πιπιλάνε ακόμα την καραμέλα της «οικονομικής κρίσης» ως δήθεν κύρια αιτία της υπογεννητικότητας: 
Τι έχουν να μας πουν τώρα γι' αυτό τον πίνακα με στοιχεία από την δεκαετία του '60 μέχρι το 2005;
Άραγε, πριν από 50 χρόνια ο κόσμος είχε περισσότερα λεφτά απ' ό,τι σήμερα; Γιατί βλέπουμε από το ξεκίνημα της δεκαετίας του '80 να κατεβαίνει συνεχώς ο δείκτης, για να φτάσει κυριολεκτικά στο βάραθρο το '90 και τη νέα χιλιετία; 
Γιατί όσο βελτιώνεται το βιοτικό επίπεδο όχι απλά μειώνονται, ΑΛΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ οι γεννήσεις νέων παιδιών;;;
ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

- Οι εκτρώσεις και η αλματώδης αύξησή τους, μετά τη νομιμοποίησή τους από την κυβέρνηση του Πασοκ τη δεκαετία του '80.
- Η ίδια αυτή η κυβέρνηση και όσες ακολούθησαν έκτοτε, που με το πρόσχημα της «προόδου», του «φεμινισμού», της απομάκρυνσης από τις θρησκευτικές και εθνικές μας παραδόσεις και το πλήρες ξεθεμελίωμα του κράτους, οδήγησαν τον κόσμο να θεωρεί μαγκιά (!!!) το να έχεις ελεύθερες σχέσεις χωρίς να κάνεις παιδιά, να κάνεις εκτρώσεις κλπ.

- Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. Το έλεγε και ο μεγάλος Ντοστογιέφσκι: «Χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται". Ακόμα και οι δολοφονίες αγέννητων παιδιών! Πόσα άραγε από αυτά που φωνάζει η Εκκλησία θα είχαν ωφελήσει τον κόσμο, αν τα ακολουθούσε και δεν παρασυρόταν στο βούρκο της ακολασίας και της θεοποίησης της ύλης;;;
- Το λεγόμενο «λάηφσταηλ» που πλάσαρε ο κάθε ψυχανώμαλος διαπλεκόμενος στα βρωμερά Μμε, επιβάλοντας την ξενομανία, την κάθε είδους ανωμαλία και διαστροφή, νομιμοποίησε την πορνεία, διαφήμισε μέχρι αηδίας την ομοφυλοφιλία και τοποθέτησε στο περιθώριο αξίες όπως γάμος, τιμή, οικογένεια, παράδοση.
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, αγαπητοί «προοδευτικοί»! Ούτε η έλλειψη χρημάτων, ούτε οι οικονομικές κρίσεις!
ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ την ελληνική κοινωνία, μην ακούγοντας όσους έβλεπαν τον κατήφορο και προειδοποιούσαν φωνάζοντας για το κακό που έρχεται: 
Αυτούς, τους ταμπελώνατε ως «οπισθοδρομικούς» και «σκοταδιστές» και...ξεμπερδεύατε!
Ε, λοιπόν! 
ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ...ΠΡΟΟΔΟ ΣΑΣ!!! 
Κορνιζώστε αυτό το σχεδιάγραμμα, να το δείχνετε και σ' άλλους, να το βλέπετε κι εσείς ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΝΕΤΕ τους εαυτούς σας, που μας καταντήσατε σ' αυτά τα χάλια...! 

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5318.html

http://hellasxg.blogspot.com/2013/04/blog-post_8512.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails