Friday, April 12, 2013

Ποιός διοικεί την Ολλανδία;


Οι μάγκες οι Εβραίοι! 

ZOG= Zionist Occupied Government, κυβέρνηση δηλαδή στην οποία κυριαρχούν οι Εβραιοσιωνιστές!

Και γιατί είναι μάγκες; Μα γιατί έφθασαν στο σημείο να έχουν πιάσει καίρια πόστα σε όλες τις κυβερνήσεις της ανθρωπότητας χωρίς να τους έχει πάρει χαμπάρι το 98% του πληθυσμού, ενώ ακόμη και από αυτούς που το έχουν καταλάβει μόνο το 1% μιλάει. Όλοι οι άλλοι δεν λένε κουβέντα είτε γιατί έχουν ένα μισθό και φοβούνται ότι θα τον χάσουν είτε για να μην τους χαρακτηρίσουν ως «Ναζί» ή «αντισημίτες» ή γιατί απλά τους αρέσει να περνάνε καλά..

Έτσι οι Εβραίοι ελέγχουν τα καίρια πόστα από την Χιλή ως την Κίνα και εμείς ακόμη ψαχνόμαστε γιατί υπάρχει τέτοια οικονομική κρίση και συνεχώς εξαθλιωνόμαστε σε όλα τα επίπεδα! 

Εάν δεν αγωνιστούμε να φθάσουν αυτές οι πληροφορίες σε όλους τους γνωστούς μας ώστε να ξυπνήσει η ανθρωπότητα τότε δεν μας σώζει ούτε ο Θεός αγαπητοί μου. Γιατί τι να κάνει ένας Θεός για ένα έθνος ή μια ανθρωπότητα που δεν λέει με τίποτα να αντιληφθεί που πραγματικά οφείλεται η επερχόμενη σκλαβιά και καταστροφή της; Γιατί να μας σώσει; Άλλωστε την αλήθεια δεν μας ζήτησε ο Ιησούς Χριστός να δια δίδουμε;

Στην Ελλάδα λοιπόν πριν από λίγο καιρό είχαμε πρωθυπουργό τον Τζέφρυ Παπανδρέου που ήταν πάνω από 50% Εβραίος στην καταγωγή.

Ο Τζέφρυ Παπανδρέου καταθέτει στεφάνι στους προγόνους του..

Όμως το κορυφαίο όλων ήταν ότι είχαμε πρωθυπουργό παρα τω πρωθυπουργό, τον κύριο Σα – Ραγκούση, που είναι καθαρόαιμος Ιουδαίος και εισηγήθηκε ένα μάτσο αντεθνικούς νόμους που πέρασαν όλοι άμεσα. 

Το αποδεικτικό της εβραϊκότητος του Ραγκούση! Η θεία του παρουσιάσθηκε ως Εβραία στις ΗΠΑ!

Ο κ. Ραγκούσης δεν είχε καν εκλεγεί από το λαό αλλά από το ψηφοδέλτιο της Επικρατείας! Έτσι είχαμε έναν καθαρόαιμο Ιουδαίο, όπως αποκάλυψε ο κ. Χατζάρας να περνάει νόμους!

Έτσι και στην Ολλανδία του σήμερα(και του χθες) έχουν πρωθυπουργό παρα τω πρωθυπουργώ ιουδαίο. Και λέγεται Lodewijk Asscher. Για την εβραϊκή του καταγωγή μαθαίνουμε και από την Wikipedia όπως βλέπετε.



Αμέσως μετά στην εξουσία έρχεται ένας επίσης Εβραίος, ο Ronald Plasterk, που είναι υπουργός Εσωτερικών!

Ronald Plasterk, τι μύτη..

Να σημειώσουμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ολλανδίας ήταν και αυτός Ιουδαίος ονόματι Uri Rosenthal.
Uri Rosenthal. Ολλανδικότατη φυσιογνωμία!


Ο νυν πρωθυπουργός Mark Rutte είναι φιλοεβραίος και στηρίζει το Ισραήλ.

Φήμες αναφέρουν ότι και ο νέος πρόεδρος του Eurogroup είναι ιουδαίος, ο Jeroen Dijsselbloem αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο.

Στο υπουργείο Αμύνης της Ολλανδίας βρίσκεται μια φεμινίστρια, η Hennis-Plasschaert της οποίας ο σύζυγος έχει εβραϊκό όνομα και είναι φανατική υπέρ του γάμου τον ομοφυλοφίλων. Είχε γράψει στο twitter της πανηγυρίζοντας ότι έγινε στη Συναγωγή του Άμστερνταμ ο πρώτος γάμος Εβραίων ομοφυλοφίλων!


Hennis-Plasschaert

Στο υπουργείο Υποδομών είναι η Melanie Schultz van Haegen. Το Schultz είναι ένα εβραϊκό όνομα αλλά πρέπει να συνδυαστεί με το γεγονός ότι ο άνδρας της είναι Ιουδαίος!

Melanie Schultz

Βέβαια δεν είναι μόνο τα υπουργεία. Ο πρώην ηγέτης του Εργατικού Κόμματος της Ολλανδίας, είναι ο Job Cohen! Ναι σωστά διαβάσατε. Και θα σκεφτεί κάποιος: Μα πως είναι δυνατόν να μην προβληματιστούν οι Ολλανδοί εργάτες που τον ψήφιζαν επι χρόνια αρχηγό τους για το γεγονός ότι είναι ξεκάθαρα Ιουδαίος και μάλιστα κατάγεται από την ιερατική κάστα των Κοέν; 

Ο καρα-Εβραίος Κοέν.. Υπήρξε αρχηγός του Εργατικού Κόμματος της Ολλανδίας! Ήταν αρχηγός των εργατών!

Η απάντηση είναι η.. αποβλάκωση που επέφεραν σε όλους τους μη Εβραίους οι Εβραίοι μέσω της παιδείας και ειδικότερα των ΜΜΕ! Οι Ολλανδοί δεν θα σκεφτούν ποτέ πως είναι δυνατόν να τους διοικούν Εβραίοι. Γιατί ποτέ κανείς δεν θα τους θέσει μαζικά το ερώτημα. 


Σχετικές πληροφορίες βρήκαμε εδω..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails