Μετά την απομόνωση αυτών των πρωτεϊνών στο εργαστήριο, η ομάδα της Ikeda τις συνδύασε στη συνέχεια με μια αντίδραση ενισχυτή και κατόπιν τις τοποθέτησε σε έναν Exploder.
Αυτό που βγήκε τελικά δεν ήταν φιλέ μινιόν, αλλά ήταν βρώσιμο.
"Θεωρητικά, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό", δήλωσε ο Ντάγκλας Πάουελ, ένας καθηγητής της ασφάλειας των τροφίμων στο κρατικό πανεπιστήμιο του Κάνσας.
"Θα μπορούσε να είναι αρκετά ασφαλές προς βρώση, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ο παράγοντας της σιχαμάρας.
" Για να γίνει η κατάποση των μπριζολών λίγο πιο εύκολη, μια γεύση καρυδιού προστέθηκε με πρωτεΐνη σόγιας, και κόκκινος χρωματισμός τροφίμων αναμίχθηκε επίσης, προφανώς για να κάνει το παρασκεύασμα να φαίνεται περισσότερο σαν μία ζουμερή, αιματηρή μπριζόλα.
Λίγοι γενναίοι ερευνητές έκαναν το μεγάλο βήμα να δοκιμάσουν το προϊόν.(Προφανώς η γεύση του είναι όπως το κανονικό βόειο κρέας.)
Πηγή: http://revealedtheninthwave.blogspot.com/2013/06/blog-post_4881.html#ixzz2WpkAyPMh
No comments:
Post a Comment