Saturday, July 13, 2013

15χρονος γύφτος σταματούσε αμάξια με την συμμορία του και τα λήστευε!

Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής. Σταματούσαν και λήστευαν οδηγός και επιβάτες αυτοκίνητων ενώ χτυπούσαν και άλλους στόχους στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι στην εγκληματική οργάνωση, συμμετείχαν ανήλικοι δράστες αλλά και γονείς τους, ενώ αρχηγικό ρόλο φέρεται να είχε ένας 15χρονος, όπως διαβάζουμε στο LamiaReport.


Εξιχνιάσθηκαν επίσης δύο ληστείες και έξι κλοπές που φέρονται να έκαναν τα μέλη της τον τελευταίο μήνα,
ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά από τα μέλη της οργάνωσης, συμμετείχαν και σε άλλη σε εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε πρόσφατα, έχοντας κάνει ληστεία και 27 κλοπές, κυρίως σε σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, με λεία πάνω από 50.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης έγιναν συνολικά έλεγχοι σε 315 άτομα, προσήχθησαν 71 άτομα, ενώ συνελήφθη ακόμη ένα άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις.

Δείτε τι δήλωσε στο LamiaReport για την υπόθεση, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Αστυνόμος Β΄, Σταύρος Κουτουλογένης


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails