Saturday, July 6, 2013

Εξιχνίαση δολοφονίας Έλληνα: Αλβανός και πάλι ο δράστης!

images
Το’ χουμε γράψει κι άλλη φορά και δε θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: πως τα περισσότερα από τα λεγόμενα «ανεξιχνίαστα» εγκλήματα (φόνοι) έχουν διαπραχθεί από «κατατρεγμένους κ.τ.λ.» ληστοσυμμορίτες.


Εξιχνιάστηκε, λοιπόν, από την Αστυνομία η ληστεία μετά φόνου 45χρονου Έλληνα υπαλλήλου, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Δομοκό Φθιώτιδας, το Δεκέμβριο του 2012. Δράστης είναι ένας 28χρονος Αλβανός, μέλος τετραμελούς εγκληματικής συμμορίας «κατατρεγμένων κ.τ.λ.» που έκανε ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας. Ο φονιάς ήταν κρατούμενος των φυλακών Κορίνθου από το 2010, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης πέντε ετών και εννέα μηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράνομη οπλοκατοχή, αλλά κάποιοι… φωστήρες του έδωσαν 6ήμερη άδεια κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο δεν επέστρεψε στις φυλακές.

Συνελήφθη προχθές, μαζί με δύο συνεργούς (και ομοεθνείς του φυσικά) διότι έκλεψαν ένα φορτηγό, από τη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας. Έμενε σε μια παλαιά εγκαταλειμμένη αποθήκη, στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Ένα πολεμικό όπλο «Καλάσνικοφ».

Δύο γεμιστήρες πολεμικού όπλου.

54 φυσίγγια, διαφόρων τύπων.

Ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο είχε αφαιρεθεί την 9-2-2013, ύστερα από ληστεία στην Αρκίτσα Φθιώτιδας.
Διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια, κουκούλες, κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails