Monday, June 23, 2014

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΡΕ...!!! ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ... ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕ 4 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΦΥΓΗ...!!!!


«Σκούρα» τα βρήκαν οι τέσσερις κακοποιοί που αποπειράθηκαν να ληστέψουν ένα ανδρόγυνο μέσα στο σπίτι τους στην Κομοτηνή. Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα δεν δίστασαν να παλέψουν μαζί τους παρά τις απειλές και τα χτυπήματα που δέχθηκαν!

Το ζευγάρι είχε μόλις πέσει για ύπνο τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, όταν ξαφνικά όρμησαν στο σπίτι οι τέσσερις άγνωστοι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και προσπάθησαν να τους δέσουν και να τους φιμώσουν με την απειλή πιστολιού και χτυπώντας τους στο στήθος με γροθιές.

Όμως, σαν να ήταν συνεννοημένοι, ο 59χρονος ιδιοκτήτης και η 48χρονη σύζυγός του επιτέθηκαν εναντίον των εισβολέων και άρχισαν να τους χτυπούν! Εκείνοι αιφνιδιάστηκαν, καθώς δεν περίμεναν ότι τα θύματα θα αντιδρούσαν και αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή εγκαταλείποντας τα σχέδιά τους! Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. protothema.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails