Tuesday, December 30, 2014

«Η Σουηδία ανήκει στους μετανάστες, όχι στους Σουηδούς», δήλωσε ο κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας




Ο απερχόμενος αρχηγός του κεντροδεξιού κόμματος των Μετριοπαθών και πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας (2006 – 2014), Fredrik Reinfeldt, έσπασε τη σιωπή του και πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων, έκανε μια «αριστερή» δήλωση αναφορικά με την επικείμενη επανεκλογή. Ο πρώην πρωθυπουργός υποστηρίζει τώρα ότι τα σύνορα της Σουηδίας είναι φανταστικά και ότι η Σουηδία ανήκει στους μετανάστες που έρχονται στν χώρα – και όχι στους Σουηδούς.
Οι δηλώσεις αυτές έγιναν με βάση τις προβλεπόμενες νέες εκλογές τον επόμενο χρόνο και ο Reinfeldt επιβεβαίωσε αυτά που πιστεύει ο Mattias Karlsson (SD), ότι οι εκλογές είναι πρωτίστως μια ψήφος για τη μετανάστευση.
- Οι εκλογές αυτές είναι για το τι είδους χώρα θέλει να είναι η Σουηδία, είπε ο  Ράινφελντ στο TV4.
- Είναι αυτή μια γη που ανήκει σε εκείνους που έχουν ζήσει εδώ για τρεις ή τέσσερις γενιές ή η Σουηδία είναι αυτό που οι άνθρωποι που έρχονται εδώ φτιάχνουν και αναπτύσσουν; ρώτησε ρητορικά.
- Για μένα είναι προφανές, ότι θα πρέπει να είναι το δεύτερο και ότι μια "ανοιχτή κοινωνία" είναι και ισχυρότερη και καλύτερη, δήλωσε ο Ράινφελντ.
Στην εκπομπή του TV4 "Nyhetsmorgon" το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων προχώρησε ακόμη παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι τα σύνορα της Σουηδίας είναι μόνο «φανταστικά».
- Τι είδους χώρα είναι η Σουηδία; Ανήκει σε εκείνους που έζησαν εδώ και τέσσερις γενιές ή εκείνους που δημιούργησαν κάποιο είδος συνόρων; είπε συγκαταβατικά.
Στη συνέχεια, είπε ότι οι Σουηδοί είναι αδιάφοροι ως εθνοτική ομάδα και ότι, απεναντίας, είναι οι μετανάστες, οι οποίοι δημιουργούν τη νέα Σουηδία.
Αυτό που κάνουν στη Σουηδία οι μετανάστες, κάνει τη Σουηδία, ισχυρίστηκε.
ΚΟ: O 49χρονος Ράινφελντ, γνωστός «θαμώνας» της Λέσχης Bilderberg, έχει δηλώσει ότι «μισεί τους εθνικιστές», ενώ υπήρχαν φήμες ότι έχει σχέση με την υπουργό Ισότητας Nyamko Sabuni, καταγωγής από το Μπουρούντι. Ο ίδιος ο Ράινφελντ έχει δηλώσει ότι έχει κάποια αφροαμερικάνικη ρίζα.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 comment:

Anonymous said...

Κατι σαπιο συμβαινει εκει στην Σκανδιναβια(Δανιμαρκια).Ολη η η ατζεντα της ΝΤΠ εφαρμοζεται πρωτα εκει ισως για να πειστουν και οι υπολοιποι λαοι οι οχι και τοσο ανεπτυγμενοι οικονομικα να κανουν και αυτοι το ιδιο.Οτι χαζομαρα κατεβασει το μυαλο του Κισσινγκερ και του Ροκφελλερ εκει βρισκει πεδιον δοξης λαμπρον.Θυμιζω παντως οτι οι Σουηδοι μεχρι και το 1971 εκαναν εκτεταμενα προγραμματα στειρωσης και ευγονικης στους ιθαγενεις πληθυσμους των εσκιμωων στους τσιγγανους και γενικα σε οτι θεωρουσαν τοτε μη αρια φυλη.Τωρα γιατι περασαν απο την μια στιγμη στην αλλη στο αλλο ακρο ενας Θεος ξερει.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails