Saturday, January 10, 2015

Ο Τσόμσκι και 300 ακόμη προσωπικότητες υπογράφουν για... Τι είναι ο Τόμσκι; ΕΒΡΑΙΟΣ! Γιατί θέλει εκλογή ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί εξυπηρετεί τα σχέδιά τους... ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!...το δικαίωμα των Ελλήνων να ψηφίσουν ελεύθερα στις εκλογές! 
Γράφει ο Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης. 


 
Διακεκριμένοι άνθρωποι από όλο τον κόσμο, ενώνουν τη φωνή τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Από τον Αμερικανό φιλόσοφο και καθηγητή, Νόαμ Τσόμσκι, αλλά και ανθρώπους από την Αυστραλία, την Αμερική, το Ισραήλ και όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης, δημοσιεύεται ένα ...


κείμενο υποστήριξης της Ελλάδας και της προσπάθειάς που κάνει ο ελληνικός λαός, για ένα καλύτερο μέλλον.

Σε μια κίνηση με τίτλο «Με τους Έλληνες», ζητούν από όλους, να επιτρέψουν στους πολίτες της χώρας μας να αποφασίσουν μόνοι τους και ελεύθερα, το κόμμα που επιθυμούν να ψηφίσουν στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

«Σε όλη την Ευρώπη, θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα των Ελλήνων να αποφασίσουν ελεύθερα.
Να σπάσουν τη λιτότητα.
Να κάνουν το βήμα για μια ρεαλιστική εναλλακτική για την Ελλάδα.
 «Για έναν δημοκρατικό και κοινωνικό επαναπροσανατολισμό», είναι το βασικό σύνθημα των 300 που υπογράφουν το κάλεσμα για «αλλαγή στην Ελλάδα, αλλαγή στην Ευρώπη, αλλαγή για όλους».

Το βασικό κείμενο το οποίο προσυπογράφουν, αναφέρεται στο διακύβευμα των εκλογών στην Ελλάδα και στην πιθανή επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία ερμηνεύουν ως «απαίτηση του λαού για αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και για ελπίδα».


«Φτάνει, λένε, με τις έξωθεν και έσωθεν απειλές και τα ψεύδη προς τον ελληνικό λαό...»

Το κείμενο απευθύνεται όμως και στην Τρόικα, τους Ευρωπαίους ηγέτες και οικονομικούς κύκλους, που, όπως αναφέρει, απειλούν και πιέζουν το εκλογικό σώμα, προκειμένου να επηρεάσουν την εκλογική του επιλογή, κίνηση την οποία χαρακτηρίζουν «απαράδεκτη».

Η κριτική τους όμως γίνεται και προς πολλές πολιτικές δυνάμεις στο εσωτερικό, για τις οποίες σημειώνουν πως «σκύβουν μπροστά στην Τρόικα», κάτι που όπως εξηγούν, προσπαθεί να αλλάξει μια πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
«Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την Ελλάδα αξιόπιστο παίκτη και θα καταστήσει την επιβίωση της χώρας και του λαού της απαραίτητη προϋπόθεση για την υιοθέτηση οποιασδήποτε συμφωνίας».

Επιπλέον το κείμενο τονίζει, πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα ευνοήσει μόνο τον ελληνικό λαό, αλλά «θα σηματοδοτήσει το πράσινο φως για αλλαγές στη λοιπή Ευρώπη».

Το κείμενο που υπογράφουν επιφανείς άνθρωποι όλων των ειδικοτήτων, γιατροί, οικονομολόγοι, φιλόσοφοι, καθηγητές πανεπιστημίου, καλλιτέχνες, φοιτητές και άλλοι, καταλήγει:
«Αναλαμβάνουμε τις υποχρεώσεις μας, υποστηρίζοντας όσους έχουν δεσμευθεί στην αντίσταση, την αλλαγή των πολιτικών ισορροπιών, μαχόμενοι για τις ιδέες τους και ενώνοντας όλους όσους θέλουν να χτίσουν - μαζί με τον ελληνικό λαό - μια κοινωνική, οικολογική και δημοκρατική Ευρώπη».

Οι αρχικοί 300 υπογράφοντες, έχουν δημιουργήσει μια πλατφόρμα, στην οποία ζητούν από όσους το επιθυμούν, να προσυπογράψουν το φιλελληνικό κάλεσμά τους, μπαίνοντας στο with-the-greeks.eu 

Μετά από την παραπάνω σωστή κίνηση των ξένων επιστημόνων, προκύπτουν τα παρακάτω ερωτήματα:
Πρέπει να μας υποδεικνύουν οι ξένοι το αυτονόητο, για το οποίο όλοι πρέπει να αγωνιστούμε;

Γιατί εξακολουθούμε να πιστεύουμε τους αποδεδειγμένα, ψεύτες πολιτικούς που μας κατέστρεψαν;

Ενώ μας κορόϊδεψαν επανειλλημένα, για ποιό λόγο εμείς πρέπει να τους ξαναψηφίσουμε;

Γιατί πιστεύουμε τα δικά τους, πληρωμένα ΜΜΕ και δεν πιστεύουμε τους γύρο μας που δυστυχούν;

Μετά από όσα μας έκαναν, από όσα μας πήραν και που θέλουν να μας πάρουν, τί περιμένουμε;

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να τους κατεβάσουμε άμεσα από το σβέρκο μας.

Πώς;
Απλά, να τους γυρίσουμε τη πλάτη και να τους «μαυρίσουμε» στις επερχόμενες εκλογές.

Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails