Wednesday, July 1, 2015

Το αφεντικό της Goldman-Sachs δηλώνει: «Μην μουρμουράτε. Χρειάζεστε και άλλους Αφρικανούς»




(Προφανώς σύσσωμη η aristera θα επικροτήσει)
Μετά από μια συνάντηση που είχε με τον Πάπα Φραγκίσκο, το αφεντικό της Goldman-Sachs International και της θαμώνας της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Peter Sutherland, δήλωσε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν έχουν λάβει το «δίκαιο μερίδιό» τους όσον αφορά τους «πρόσφυγες» από χώρες της Αφρικής και της Συρίας.
Ο Σάδερλαντ είπε στο ράδιο RTÉ ότι οι 240.000 μετανάστες που κατακλύζουν την Ευρώπη κάθε χρόνο, δεν είναι μια οικονομική επιβάρυνση για χώρες όπως η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Αντίθετα, είπε, το ένα τέταρτο του εκατομμυρίου ή και περισσότεροι μετανάστες ετησίως αποτελούν «οικονομικό και κοινωνικό όφελος» για την Ευρώπη, τη Βρετανία και την Ιρλανδία.
«Οι κυβερνήσεις πρέπει να περάσουν τη θετική είδηση ​​ότι οι μετανάστες είναι καλοί για μια κοινότητα, οικονομικά και με κάθε άλλο τρόπο και όχι συνεχώς να τους παρουσιάζουν ως βάρος, επειδή δεν είναι πραγματικά ένα βάρος», είπε ο Sutherland. «Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα συμβάλουν θετικά στην κοινότητα στην οποία ζουν».
Ο Sutherland εξέθεσε τις μελέτες που είπε ότι «αποδεικνύουν» τα οικονομικά οφέλη της μαζικής μετανάστευσης προς την Ευρώπη από την Αφρική και αλλού.
Οι (λαθρο)μετανάστες κοστίζουν στην Ευρώπη δισεκατομμύρια
Μια έκθεση από το University College του Λονδίνου, ωστόσο, διαπίστωσε ότι οι μετανάστες αντιπροσωπεύουν στην πραγματικότητα μια τεράστια οικονομική αφαίμαξη των χωρών υποδοχής.
Σύμφωνα με τη μελέτη, οι μη-Ευρωπαίοι μετανάστες που ζουν στην Βρετανία έχουν αποστραγγίσει από το δημόσιο σχεδόν 120 δισεκατομμύρια λίρες από το 1995.
Η κατάσταση είναι παρόμοια στη Γερμανία, η κατά πολύ πιο ευημερούσα και παραγωγική χώρα στην Ευρώπη.
Τον Δεκέμβριο, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Ifo, Hans-Werner Sinn, αντέκρουσε μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα Bertelsmann που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάθε μετανάστης στη χώρα συνέβαλε 22 δισεκατομμύρια ευρώ στο κράτος πρόνοιας το 2012.
Ο Σιν είπε στην Frankfurter Allgemeine ότι στην πραγματικότητα "σχετικά με τον καθαρό ισολογισμό, η μετανάστευση στοιχίζει στο κράτος περισσότερα σε κοινωνικές δαπάνες και σε άλλα θέματα από ό, τι φέρνει μέσω των φόρων και των κοινωνικών εισφορών».
«Αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση, θα πρέπει να ξεκινήσουμε επιτέλους μια μη-ιδεολογική συζήτηση σχετικά με τη μεταναστευτική πολιτική η οποία δεν θα καθοδηγείται από την αναζήτηση πολιτικής ορθότητας», πρόσθεσε.
Παρά τις πολυάριθμες μελέτες που δείχνουν τις αρνητικές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της μαζικής μετανάστευσης στην Γερμανία και την Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το πολιτικό κατεστημένο και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης είναι υπέρ της.
«Ανεξέλεγκτοι, ανειδίκευτοι τριτοκοσμικοί μετανάστες αποτελούν μια οικονομία τρελοκομείου, αλλά αξιοσέβαστοι πολιτικοί όπως ο κύριος Σόιμπλε, υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, δίνει την υποστήριξή του» γράφει ο Vincent Cooper.
Σε αντίθεση με τις διακηρύξεις του Sutherland, του Σόιμπλε, και του πολιτικού κατεστημένου στην Ευρώπη, η μαζική μετανάστευση των μουσουλμάνων στην σε μεγάλο βαθμό χριστιανική Ευρώπη έχει οδηγήσει σε μια σοβαρή κοινωνική κρίση.
«Το υψηλό ποσοστό ανεργίας των νέων στην Ευρώπη και η περιορισμένη οικονομική κινητικότητα έχει από καιρό αναφερθεί ως ένας σημαντικός παράγοντας για τους νέους να ριζοσπαστικοποιηθούν και να συμμετάσχουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως σε ένοπλες ομάδες του Ισλαμικού Κράτους", γράφει ο Howard Koplowitz.
ΚΟ: Πέραν από τα οικονομικά μεγέθη και τον κίνδυνο τρομοκρατικών χτυπημάτων, κανείς δεν φαίνεται να αναφέρει την εθνολογική αλλοίωση (αντικατάσταση ενός πληθυσμού - του γηγενούς, με έναν άλλον), όσο και την αλλοίωση του εκλογικού σώματος (και τα δύο προς όφελος της οικονομικής ελίτ και της νεοταξικής aristeras). Η αποσιώπηση αυτής της πραγματικότητας, όσων «καταγγέλλουν» την μαζική μετανάστευση είναι στην ουσία, άλλη μία νίκη της πολιτικής ορθότητας.  
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails