Monday, July 6, 2015

KΟΛΑΦΟΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ “65 +1 ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΙ”: “ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΑΡΒΥΛΟ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΛΟΧΑΓΟ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΚΑΔΙ. ΕΙΣΤΕ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ”

ellada1

65+1 Στρατηγοί συνιστούν
Νοιώθω την απόλυτη ανάγκη,να εκφράσω επώνυμα την αποψή μου,και λαμβάνοντας γνώση των συνεπειών που θά έχω αύριο, ως ένστολος πολίτης αυτού τού Εθνους!
“Στρατηγοί” οι τίτλοι τιμής που λάβατε,και το αξίωμα του αξιωματικού του ένδοξου επί χιλιάδες χρόνια Ελληνικού Στρατού,δεν συνάδει σε καμία περίπτωση ,με την εκ μέρουσας κοινή επιστολή των 65+1 στρατηγών,να μας νουθετήσετε στο τι πρέπει να κάνουμε και στο τι δεν πρέπει να κάνουμε!

Σας εξηγώ λοιπόν ότι εσείς,είστε μια μειοψηφία,της λεγόμενης υψηλής κοινωνίας,που βεβαίως δεν θέλουν να θιγούν τα δικαιωματάτης,και τα συμφεροντάτης.
Ειστε ακόμα μειοψηφια ανάμεσα και στούς χιλιάδες άλλους ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ,και ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ,που σιωπηλά και καρτερικά αγωνίζονται,ενάντια σε αυτό που αγωνίζεστε σήμερα εσείς!
Σας θυμίζω λοιπόν ότι ποτέ δέν πήρατε θέση ,για τα οικονομικά εγκλήματα,που έγιναν κατά την δειάρκεια της επιλογής των εξοπλισμών,και τών τρίων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ποτέ ένω ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ,δεν βγήκατε να πείτε στούς Ελληνες,ότι οι διάφοροι υπουργοί,μεσάζοντες ,πράκτορες κτλ,κονομούσαν είς βάροσμας ,και έπαιζαν παιχνίδια είς βάρος της Εθνικής Αμυνας με την δικήσας υπογραφή,που πάντα λέγατε ΝΑΙ,και πάντα υποκύπτατε εν γνώσησας στα επί πολλά χρόνια αρπακτικά τού Δημοσίου!
Ποτέ δεν μιλήσατε για τα ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ που μπαντάρουν στα 7 μποφώρ!
Ποτέ δεν μιλήσατε για τα χωρίς σύστηματα αυτοπροστασίας μαχητικά της αγοράς του αιώνα!
Ποτέ δεν μιλήσατε για τις κάνες τών LEOPARD 2 HELL,που τα αγοράστε χωρίς την επίστρωση νικελίου,με αποτέλεσμα να υπάρχουν επιχειρησιακά προβλήματα!
Ποτέ δεν μιλήσατε για τα άοπλα LEOPARD 2 HELL,άρματα χωρίς πυρομαχικά,λόγω των μιζών που θά έπρεπε να πέσουν για την αγορά βλημάτων,και καθάρισε ένας Ιλαρχος τεθωρακισμένων,που ψάχτηκε και βρήκε μια έστω προσωρινή λύση!
Ποτέ δεν πατήσατε άρβυλο,για την καταστροφή της Ελληνικής Αμυντική βιομηχανίας,και τους διορισμούς στά εργοστάσια κατασκευής αμυντικών συστημάτων,προέδρων ,που επαγγελματικά ήταν ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ,ΓΙΑΤΡΟΙ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ,κτλ ,κάθε άλλο δηλαδή παρά είχαν σχέση με τόν κλάδο των αντρών των αρμάτων!
Ποιός από εσάς δέν προσέφυγε στα δικαστήρια,για να πάρει έναν βαθμό παραπάνω στην αποστρατείατου,και λίγες χιλιάδες ευρώ στο εφάπαξ,και στην σύνταξη!
Είπατε για στρατηγοί για αχαρτογράφητα μονοπάτια,αλλά και ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ βάδισε χωρίς χάρτες ώς τον ΙΝΔΟ ποταμό!
Είπατε ναύαρχοι για αχαρτογράφητα ύδατα,αλλά και ο ΝΕΑΡΧΟΣ χωρίς χάρτες έφτασε στην ΑΜΕΡΙΚΗ!
Είπατε πτέραρχοι για άγνωστους αιθέρες,και αναρωτιέμαι, αν ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΗΤΡΑΛΕΞΗΣ,που εμβόλισε το ιταλικό βομβαρδιστικό,γνώριζε τι τον περίμενε,στον άγνωστο για τον άνθρωπο αιθέρα!
Μετά είπατε για πόλεμο,και δεν θυμηθήκατε τον ΛΕΩΝΙΔΑ,που μαζί με τους ομοίουστου,έλουζαν τα μαλιάτους,περιμένοντας καρτερικά να αφαλοκόψουν,κάτι εκατοντάδες χιλιάδες Πέρσες,πριν με χαμόγελο περάσουν στην ΑΘΑΝΑΣΙΑ!
Και ούτε καν τόν Στρατηγό ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ δεν θυμηθήκατε ,που πρίν ούτε καν 200 χρόνια,έιπε στόν ΧΟΥΡΣΗΤ ΠΑΣΣΑ,ότι έχει στον “μπουτσοτου βιολιά”για να αρνηθεί το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΙΛΙΑΣ που του ζητούσε τότε ό σουλτάνος!
Ακόμα και τον Λοχαγό Δημακόπουλο δεν σκεφτήκατε,που έπεσε σφαγμένος ,από τις κοπίδες,εκατοτάδων τούρκων,στό ΑΡΚΑΔΙ το 1866!
Εσείς λοιπόν,που όλοι σήμερα,σας δείχνουν με την στολή και τίς πουλάδες,ξεχνάτε,ότι και εμείς ως έφεδροι ,γίναμε και αλεξιπτωτιστές,και βατράχοι,και πεζοναύτες,και καταδρομείς,ορεινοί,ή αμφίβιοι,από την αγάπημας πρός το Εθνος,και την πατρίδα,και το όνειρο μια μέρα να δούμε την ΚΥΠΡΟ ελεύθερη,να δούμε να κυματίζει η γαλανόλευκη στήν ΚΟΡΥΤΣΑ,και τους ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ,να δούμε την ΙΩΝΙΑ πάλι με Ελληνικά χρώματα,και περπατώντας,τα αμέτρητα χιλιόμετρα της πορείας βολής,ή την έξοδο από το C130,και λίγο πρίν ό στατικός απαρνηθεί το αλεξίπτωτο,ονειρευόμασταν την ώρα και την στιγμή που θα βροντοφωνάξουμε ξανα το
ΟΧΙ
σε όποιον τολμήσει να επιβουλευτεί την εθνικήμας κυριαρχία,και ανεξαρτησία,ακόμα και οικονομική.
ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails