Wednesday, July 19, 2017

Αυτη η δεξιά θα κυβερνήσει;;;..Πόσα άρπαξε από το ΝΤΥΝΑΝ η Παναγιωταρέα ???

Τελικά πόσα χρήματα λάμβανε η πρώην εκπρόσωπος του τάφου της Αμφίπολης από το Ερρίκος Ντυνάν πριν αυτό καταλήξει με ευτελές τίμημα στη θυγατρική της τράπεζας Πειραιώς, ΗΜΙΘΕΑ ΑΕ;
Όπως έδειχνε η έκθεση Λιαρόπουλου, η Άννα Παναγιωταρέα, ως σύμβουλος του Γραφείου Τύπου του Ντυνάν είχε μηνιαίες αποδοχές 3.000 ευρώ αν και όπως και στους άλλους της λίστας, όπως ο Αν.Τσούνης, σύζυγος Φώφης Γεννηματά που λάμβανε 2.500 ευρώ, “δεν έγινε αντιληπτό το διακριτό έργο τους στο νοσοκομείο και δεν φαίνεται να προσέρχονται κανονικά”!!



Φαίνεται, όμως, ότι ίσως οι πραγματικές απολαβές της κ.Παναγιωταρέα έχουν μία απόκλιση μερικών χιλιάδων ευρώ (!!) σύμφωνα με νέο έγγραφο, που φέρνει στη δημοσιότητα ο Γ.Ντάσκας, και όπου φαίνεται οι ετήσιες απολαβές της (και) καθηγήτριας του ΑΠΘ να είναι της τάξης των 106.909 ευρώ!!! Και μάλιστα όχι ως σύμβουλος του Γραφείου Τύπου αλλά ως σύμβουλος του προέδρου.

Μέχρι στιγμής, αν και συνήθως η κ. Παναγιωταρέα είναι πολύ δραστήρια στα social media δεν έχει δώσει κάποια απάντηση για την αργομισθία στο Ντυνάν ή για το ύψος των μισθών της αργομισθίας.

πηγη

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails