Thursday, July 13, 2017

«Δικαιωματισμός». Καναδέζα trans μάνα απαιτεί να μην γραφτεί στο ληξιαρχείο το φύλο του παιδιού της




ΚΟ: H democarcy γέννησε την θεωρία του «δικαιωματισμού», η οποία με ταχείς ρυθμούς, καβαλώντας το κύμα της πολιτικής ορθότητας και της μιντιακής προπαγάνδας, εξελίχθηκε σε θρησκεία, η οποία πλέον σαρώνει τα πάντα. Σαν εισέλθεις στον ναό αυτής της νέας θρησκείας θα δεις δεξιά και αριστερά τα είδωλα της «ανοχής» και της «διαφορετικότητας», που σε οδηγούν στον κέντρο του ναού, όπου και δεσπόζει ο Μολώχ του δικαιωματισμού, ο οποίος, ως γνωστόν, απαιτεί θυσίες ζωντανών παιδιών. Και μάλιστα να ριχθούν στην φωτιά από τα χέρια των ίδιων των γονιών τους. Ω, ναι, να είστε σίγουροι ότι όλοι έχουν δικαιώματα σε αυτό το έκτρωμα που λέγεται «πολιτισμένος κόσμος», οι πολικές αρκούδες, οι λευκές τίγρεις, οι ροζ σολομοί, και οι ριγέ πιγκουίνοι, αλλά όχι και τα παιδιά*.

 

Διαβάζουμε στην Sun:
Ένας γονέας που αναγνωρίζει τον εαυτό του ως «μη-δυαδικό trans άτομο» (“non-binary trans person”) απαιτεί το μωρό του να έχει το πρώτο παγκόσμιο πιστοποιητικό γέννησης «αγνώστου φύλου».
Η Καναδέζα Kori Doty, η οποία έχει μουστάκι και ισχυρίζεται ότι δεν είναι ούτε άνδρας ούτε γυναίκα, αγωνίζεται να κρατήσει το φύλο του Searyl Atli εκτός κυβερνητικών αρχείων από τη γέννησή του τον περασμένο Νοέμβριο.
Η Doty, η οποία προτιμά να αναφέρεται ως "αυτοί" παρά ως "αυτός" ή "αυτή", δήλωσε στο CBC ότι «μεγαλώνει τον (;) Searyl με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι ‘αυτοί’ να έχουν την αίσθηση του εαυτού τους και την εντολή του λεξιλογίου τους για να μου πούν ποιοι είναι».
Οι Doty πρόσθεσαν: «Τους αναγνωρίζω ως μωρό και προσπαθώ να τους δώσω όλη την αγάπη και την υποστήριξη για να είναι το πιο ολοκληρωμένο άτομο που μπορεί να είναι εκτός των περιορισμών που έρχονται με το κουτί αγόρι και το κουτί κορίτσι».
      ...
Οι Doty είπαν: «Όταν γεννήθηκα, οι γιατροί εξέτασαν τα γεννητικά μου όργανα και έκαναν υποθέσεις (!) για το ποιος θα ήμουν, και αυτές οι εργασίες με ακολούθησαν και ακολούθησαν την αναγνώρισή μου καθ 'όλη τη ζωή μου.
«Αυτές οι υποθέσεις ήταν λανθασμένες και τελικά έφτασα να χρειαζόμουν πολλές προσαρμογές από τότε».
Η Doty και μια ομάδα άλλων αιτούντων έχουν ήδη προσφύγει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βρετανικής Columbia ζητώντας να τους αναγνωρισθεί το δικαίωμα να αλλάξουν τα δικά τους πιστοποιητικά γέννησης σε μια μη δυαδική ονομασία φύλου.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο μια παρόμοια εκστρατεία πιέζει να επιτραπεί στα βρετανικά διαβατήρια να περιλαμβάνουν ένα τρίτο φύλο για άτομα που δεν αναγνωρίζονται ως αρσενικά ή θηλυκά.
Η βρετανική κυβέρνηση δήλωσε νωρίτερα αυτό το έτος ότι επανεξετάζει κανόνες σχετικά με τον τρόπο καταγραφής των φύλων στα επίσημα έγγραφα.
"Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ήδη ισχυρούς νόμους για την προστασία των τρανσέξουαλ και έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε περαιτέρω θετικές αλλαγές για αυτούς", δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης τον Απρίλιο.
* Να μην ξεχάσω τον πάμπλουτο Ρονάλντο που «παρήγγειλε» δύο παιδιά κατ’οίκον.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails