Saturday, July 14, 2018

ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ROTHSCHILD ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ MISTER TSIPRA: «ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ»


Μια συνταρακτική αποκάλυψη κάνει ο γνωστός συστημικός και «μέσα σ’ όλα» δημοσιογράφος Αθανάσιος Παπανδρόπουλος, με σημερινό άρθρο του.
Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύπτει πως οι επικοινωνιολόγοι της Rothschild (των… αρχαιοτέρων των διεθνών τοκογλύφων), που έχουν πάρει «επ’ ώμου» τον ΣΥΡΙΖΑ και τον mister Tsipra προσωπικά, προειδοποιούν τον προστατευόμενό τους ότι με την τακτική που ακολουθεί, το συνονθύλευμα θα είναι τρίτο κόμμα στις προσεχείς ευρωεκλογές. Πάρτε μια γεύση:

«Οι Γάλλοι σύμβουλοι της κυβέρνησης, καθώς και το επικοινωνιακό επιτελείο της Τράπεζας Ρότσιλντ, επεξεργάζονται σχέδια για τον κ. Τσίπρα ενόψει ευρωεκλογών και βουλευτικών εκλογών. Αυτά τα τελευταία όμως δεν αρέσουν στους επαγγελματίες λασπολόγους και εκβιαστές του κόμματος… Γι’ αυτό τον λόγο, συστήνουν στο επικοινωνιακό επιτελείο του κ. Αλ. Τσίπρα να αλλάξει τακτική και γλώσσα και να προσπαθήσει να φέρει κοντά του ψηφοφόρους από τον φιλοευρωπαϊκό κεντροαριστερό χώρο.
Προτείνουν έτσι να χρησιμοποιήσει κάποιες ιδέες από αυτές που τόνισε στην τελευταία ομιλία του ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν προς τους Γάλλους βουλευτές στις Βερσαλίες, όπου έκανε λόγο για το «κράτος πρόνοιας του 21ου αιώνα» και για την καταπολέμηση της φτώχειας μέσω της προσωπικής ανάπτυξης και άρα της δια βίου εκπαίδευσης… Κατά τον συνομιλητή μας, ορισμένοι από τους συμβούλους του πρωθυπουργού δέχονται την λογική αυτή, πλην όμως αντιδρούν οι δήθεν «σκληροί» αριστεροί, γνωστοί για την έφεσή τους προς τον τραμπουκισμό και την χυδαιότητα.
«Αν ο κύριος πρωθυπουργός υποκύψει στην ομάδα αυτή και προκρίνει την λάσπη ως επικοινωνιακό εργαλείο, τότε θα βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ίσως βρεθεί και στην τρίτη θέση στις ευρωεκλογές, γεγονός που θα έχει σοβαρή αρνητική επίπτωση», μάς είπε ο Γάλλος συνομιλητής μας».
Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές, ποιο θα είναι άραγε το δεύτερο; Αφελής ερώτηση, εφάμιλλη με το… «τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails