Wednesday, August 1, 2018

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ ΛΥΣΣΟΜΑΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΗΧΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!


Γράφει ο Αντίοχος
Μετά τα ψευδή, κατάπτυστα και συκοφαντικά δημοσιεύματα για τις δράσεις αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής στις πυρόπληκτες περιοχές, που υπήρξαν στο εσωτερικό της χώρας (στα «Παραπολιτικά», τον «Ριζοσπάστη» και σε διάφορα κομμουνιστικά παπαγαλάκια του διαδικτύου), το νοσηρό αυτό φαινόμενο επεκτάθηκε και στο εξωτερικό!

Έτσι, σε κακόβουλο δημοσίευμά του, υπό τον παραπλανητικό τίτλο «Έτσι απέτυχε η ακροδεξιά να εκμεταλλευθεί τις πυρκαγιές στην Ελλάδα», ο βρετανικός Independent υιοθετεί την γελοία «πληροφορία» του εγχώριου ράδιο-αρβύλα, ότι… συνελήφθησαν τρεις χρυσαυγίτες για… πλιάτσικο σε κατοικίες πυροπλήκτων!!! Ιδού τα αίσχη τους:
«Στο εσωτερικό, η Χρυσή Αυγή επεδίωξε αντίστοιχα να ενδυθεί μεσσιανική δόξα. Μέλη της φορώντας μπλούζες του κόμματος εμφανίστηκαν μέσα στις φλόγες αλλά μόνο για το χρονικό διάστημα που ο βουλευτής του κόμματός του έδινε συνέντευξη. Αυτός ισχυρίστηκε ότι αναπλήρωναν το κενό της κυβέρνησης η οποία κατά τις δηλώσεις του είχε εξαφανιστεί. Ο πραγματικός χαρακτήρας της ελληνικής ακροδεξιάς ήταν εμφανής αλλού. Τρία μέλη της συνελήφθησαν για λεηλασία κατοικιών των πυρόπληκτων ενώ άλλη ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε μετανάστες στη Θεσσαλονίκη».
Στην συνέχεια του ψευδογραφήματος, αποκαλύπτονται και «οι πραγματικοί ήρωες», που «δεν ενδιαφέρονταν να εμφανιστούν στην τηλεόραση». Οι οποίοι, σύμφωνα με την βρετανική παλιοφυλλάδα είναι «οι Ρομά και οι μετανάστες που βοήθησαν παντοιοτρόπως».
Στους «αλληλέγγυους» προστίθενται, η κυβέρνηση της «Μακεδονίας» που «έκανε γενναιόδωρη χρηματική προσφορά», αλλά και η Τουρκία «με συμπονετικά μηνύματα αλληλεγγύης προς τους Έλληνες στις εφημερίδες της».
Επί της ουσίας, ουδείς χρυσαυγίτης συνελήφθη, για οποιονδήποτε λόγο, στις πυρόπληκτες περιοχές. Άλλωστε, αν είχε συλληφθεί δε θα περιμέναμε τον Independent να το αναγγείλει, θα το είχαν κάνει βούκινο όλα τα ΜΜΕ! Αντιθέτως, την πρώτη νύχτα μετά την καταστροφή, συνελήφθησαν για πλιάτσικο τέσσερις από τους… «πραγματικούς ήρωες» του Independent (τους λεγόμενους «Ρομά»).
Ερχόμαστε τώρα στο συντάκτη του κατάπτυστου και συκοφαντικού άρθρου, που είναι ο Μάνος Μοσχόπουλος. Ποιος είναι ο κύριος; Ο Independent αναφέρει ένα σύντομο, αλλά πολύ… περιεκτικό βιογραφικό του: «Manos Moschopoulos is a Greek expert on forced migration and economic exclusion, working as a senior program officer at the Open Society Foundations». Ήτοι: «Ο Μάνος Μοσχόπουλος είναι Έλληνας ειδικός στην αναγκαστική μετανάστευση και τον οικονομικό αποκλεισμό, που εργάζεται ως ανώτερος υπάλληλος προγράμματος στα Ιδρύματα της Ανοικτής Κοινωνίας».
Και ως γνωστόν, τα Ιδρύματα της «Ανοικτής Κοινωνίας» ανήκουν στον… φιλάνθρωπο Τζωρτζ Σόρος!
Γιατί το τσιράκι του Σόρος λυσσομανάει με καταφανή ψεύδη κατά της Χρυσής Αυγής; Προφανώς, λόγω της τεράστιας απήχησής της στην ελληνική κοινωνία, που δεν «μαζεύεται» με τίποτα!
(ΥΓ): Περαστικά σ’ όσους πονάνε!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails