Thursday, October 10, 2019

«ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΦΟΡΤΗΓΟ, ΠΑΡΕΣΥΡΕ 19 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 16 ΑΤΟΜΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ «ΑΛΛΑΧ»




Άλλο ένα περιστατικό ενδεικτικό του «πολυπολιτισμού» που κατακλύζει την Ευρώπη σημειώθηκε χθες στη Γερμανία.

Ένα φορτηγό τραυμάτισε τουλάχιστον 17 ανθρώπους, όταν έπεσε πάνω στο πλήθος στη γερμανική  πόλη Λίμπουργκ αν ντερ Λαν στο κρατίδιο της Έσσης.
Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Neue Presse», ο δράστης έκλεψε το φορτηγό από τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό αναγκάζοντας τον οδηγό να βγει από το όχημα.
​Ο δράστης συνελήφθη. Πρόκειται για άτομο ηλικίας περίπου 30 ετών με καταγωγή από τη Συρία.
Σύμφωνα με την προαναφερθείσα εφημερίδα, ο δράστης φέρεται να μίλησε Αραβικά, χρησιμοποιώντας πολλές φορές τη λέξη «Αλλάχ». Το όλο σκηνικό μοιάζει πολύ με τις επιθέσεις τζιχαντιστών και άλλων εξτρεμιστικών στοιχείων, ωστόσο η γερμανική αστυνομία δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε το ενδεχόμενο, η τρελή πορεία του κλεμμένου φορτηγού, να ήταν τρομοκρατική ενέργεια.
Από τους 16 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία, ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Άλλη μια περίπτωση «αφομοίωσης» και «σεβασμού» στα ήθη και έθιμα μιας ευρωπαϊκής χώρας. Ας ελπίσουμε να μην «γευτούμε» τα «οφέλη» του πολυπολιτισμού και στην Ελλάδα που είναι ξέφραγο αμπέλι…
Κ.Π.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails