Wednesday, October 16, 2019

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ… ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ο μουσουλμάνος συγγραφέας Mohammad Tawhidi μοιράζεται με τον Διεθνή Ανταποκριτή CBN News Sr. George Thomas πώς η Αμερική μπορεί να πολεμήσει ενάντια στην απειλή του ριζοσπαστικού Ισλάμ.

Καθώς οι αρχές της Σρι Λάνκα ανησυχούν για τις δυνατότητες περισσότερων επιθέσεων αυτοκτονίας από την ομάδα πίσω από τις βομβιστικές επιθέσεις της Κυριακής του Πάσχα, ένας μουσουλμάνος ακτιβιστής εκδίδει μια επείγουσα προειδοποίηση προς τους χριστιανούς σε όλο τον κόσμο σχετικά με την αυξανόμενη και πολύ πραγματική απειλή του ριζοσπαστικού Ισλάμ.
Muslim Imam Tawhidi warns…»If Christians don’t wake up….»
«Αν οι Χριστιανοί δεν ξυπνήσουν, αν οι ηγέτες των Χριστιανών δεν ξυπνούν, τότε οι μουσουλμάνοι που έφυγαν από εξτρεμιστές δεν μπορούν πλέον να σας βοηθήσουν», δήλωσε ο Mohammad Tawhidi, μουσουλμάνος συγγραφέας από την Αυστραλία. «Προσπαθήσαμε να σας προειδοποιήσουμε.»
Ο Tawhidi, μουσουλμάνος Ιρανός γεννημένος στην τρίτη γενιά και συγγραφέας της τραγωδίας του Ισλάμ, λέει ότι η πολιτική ορθότητα επιτρέπει στους ριζοσπάστες μουσουλμάνους με την επικίνδυνη και θανατηφόρα ιδεολογία τους να ανθίσουν.
«Όταν φτάνουμε στη Δύση και προσπαθούμε να προειδοποιήσουμε τις κυβερνήσεις και τις υπηρεσίες πληροφοριών για το τι συμβαίνει, για τους ανθρώπους από τους οποίους εγκαταλείψαμε, έχουμε αυτή τη νέα ατζέντα πολιτικής ορθότητας που μας λέει ότι «είμαστε οι ρατσιστές, είμαστε όσοι είναι προδότες και οι εξτρεμιστές πρέπει να κατανοηθούν και να τους δεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες».
Ο Tawhidi λέει, παρόλο που η ισλαμική τρομοκρατική ομάδα ISIS έχασε την επικράτειά της στη Συρία και στο Ιράκ, οι οπαδοί και οι συμπατριώτες της ομάδας εξακολουθούν να σχεδιάζουν ενεργά το χάος.
«Αγωνιζόμαστε με ένα πραγματικό χαλιφάτο, όχι με το λεγόμενο χαλιφάτο, αυτή είναι η αληθινή εξτρεμιστική ισλαμιστική μαχητική ιδεολογία που αναλαμβάνει τα εδάφη μας και τις χώρες μας», προειδοποίησε ο Tawhidi.
Αυτή την εβδομάδα, μια γερμανική εφημερίδα δημοσίευσε μια εξαντλητική μελέτη για όλες τις ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλο τον κόσμο από τις 11 Σεπτεμβρίου 2001, απεργίες στην Αμερική.
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Die Welt, οι Ισλαμιστές εξτρεμιστές πραγματοποίησαν 31.211 επιθέσεις τα τελευταία 18 χρόνια.
Οι επιθέσεις αυτές έχουν σκοτώσει 146.811 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν μουσουλμάνοι.
Imam Tawhidi: «We muslims who fled from extremists can’t help you anymore. We tried warning you.»
Η εφημερίδα ανέλυσε όλες τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η Παγκόσμια Βάση Δεδομένων για την Τρομοκρατία στο Πανεπιστήμιο του Maryland για να βγάλει τον αριθμό των επιθέσεων και των χαμένων ζωών.
Ο κατάλογος ολοκληρώνεται με τις πρόσφατες επιθέσεις στη Σρι Λάνκα που σκότωσαν τουλάχιστον 253 άτομα και τραυμάτισαν πάνω από 500 όταν βομβιστές αυτοκτονίας στοχεύουν σε εκκλησίες και ξενοδοχεία στο νησί.
Ο Tawhidi, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του στον ιστότοπό του ως μουσουλμάνος μελετητής και εκπαιδευτικός, λέει ότι βρίσκεται σε αποστολή αντιμετώπισης της «εξάπλωσης του ισλαμικού εξτρεμισμού» και πιστεύει ότι το κλειδί είναι η μεταρρύθμιση των μουσουλμανικών κοινωνιών και της νοοτροπίας τους.
«Κοίτα, είμαι μουσουλμάνος, αλλά δεν μπορώ να ζήσω σε μια ισλαμική θεωρία», δήλωσε ο Tawhidi στο CBN News. «Μπορώ να ζήσω σε χριστιανική κυβέρνηση, με βάση το σύνταγμά τους, γιατί εκεί βρίσκεται η ειρήνη. Δεν μπορώ να ζήσω σε ένα μέρος όπου ο ISIS κυβερνά την περιοχή».
«Δεν υπάρχει μουσουλμάνος με μυαλό που θα μπορούσε να θέλει να ζήσει υπό το ISIS», πρόσθεσε ο Tawhidi.
Για περισσότερες πληροφορίες, ο συγγραφέας Mohammad Tawhidi μοιράζεται τις απόψεις του για το πώς η Αμερική μπορεί να πολεμήσει τις δυνάμεις του ριζοσπαστικού Ισλάμ.
‘An Islamist War Against Jesus’: How This Imam Is Fighting Radical Islam to Build Peace with Christi
Ο Thilo Sarrazin μίλησε στις 28 Μαρτίου 2019 για το πρόσφατο βιβλίο του «Εχθρική Εξαγορά – Πώς το Ισλάμ εμποδίζει την πρόοδο και απειλεί την κοινωνία». Ανέλυσε τα προβλήματα των μουσουλμάνων με ένα σύγχρονο, προοδευτικό κράτος και την επακόλουθη απειλή για την κοινωνία και τον πολιτισμό μας.
Thilo Sarrazin: Feindliche Übernahme
Περίπου 100 Αφρικανοί θα προσπαθούσαν να διασχίσουν τους φράχτες ύψους έξι μέτρων από το Μαρόκο. Τουλάχιστον 52 από τους παράνομους συνοριοφύλακες έχουν φθάσει στην επικράτεια της ΕΕ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ισπανικού Υπουργείου Εσωτερικών στη Μελίγια.
Τέσσερις συνοριακές αστυνομικές αρχές και ένας από τους παράνομους επιτιθέμενους τραυματίστηκαν. Ένας Αφρικανός συνελήφθη για επίθεση εναντίον ενός υπαλλήλου, συνεχίζει να λέει.
Ξανά και ξανά, οι μετανάστες από το Μαρόκο προσπαθούν να φτάσουν παράνομα στο έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τον Οκτώβριο, περίπου 200 άνθρωποι κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράχτη από συρματόπλεγμα στη Μελίλια.
Hundert afrikanische Migranten stürmen EU Grenze bei Melilla 12.5.2019

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails