Thursday, April 23, 2020

Covid19: ένα παγκοσμιοποιητικό πραξικόπημα που βασίζεται στο φόβο του θανάτου.Περνάμε από την δημοκρατία στην βιοκρατία.Πάμε σ΄υποχρεωτικό εμβολιασμό.(Nicolas Bonnal,Πολιτειολόγος)


Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει μια θεαματικoποίηση της πανδημίας. Ο πόλεμος δεν υπάρχει παρά όταν τον βλέπετε στην τηλεόραση λέει ο De Niro στο Hommes d’influence (wag the dog).Αν σκοτώνετε 10 εκατομμύρια χωρίς να μιλάει γι αυτό η τηλεόραση αυτά είναι θύματα worthless σύμφωνα με Chomsky.
Η πραγματικότητα είναι αυτό που είναι ειδωμένο. Σύμφωνα με τον Bourdieu. Αυτό που είναι αυτό είναι αυτό που είναι αντιληπτό.
Πρόκειται για ένα παγκοσμιοποιητικό πραξικόπημα που βασίζεται στο φόβο του θανάτου.Περνάμε από την δημοκρατία –απ΄ό,τι είχε απομείνει – στην βιοκρατία ( biocratie),όπως λέει ο maître Touati. Το στιλ της υπερβολής που διευκολύνει την παρωδία , είναι και το πιο απλό στο να χρησιμοποιηθεί για να πείσει.
To να μιλάς για πόλεμο κατά μιας επιδημίας όπως αυτής δεν είναι μόνο ένας αστεϊσμός αλλά μια υπερβολή. Το να φέρεις μάσκες ενδυναμώνει αυτή την μασκαράτα αυτό το χορό μεταμφιεσμένων κι αυτό το θέαμα το κωμικο-τραγικό. Tραγικό γιατί μας κόστισε ήδη την ελευθερία (που δεν θα επανέλθει) και 10 τρις.
Αυτή η επιδημία είναι μια επιδημία φόβου και προπαγάνδας, ένας ιός του φόβου και ο φόβος χρησιμεύει στον έλεγχο και στο να περάσουν ατζέντες πάντα πιο sinistres.Ο Debord είχε καταγγείλει τους τσαρλατάνους των νοσοκομείων.Είχε προβλέψει ότι το πεπρωμένο του θεάματος της δυτικής δημοκρατίας δεν ήταν να καταλήξει σε πεφωτισμένο δεσποτισμό. Είμαστε εδώ : αυτό είναι το παγκόσμιο χάος με το στρατό παντού κι όλα αυτά για μια επιδημία..Αλλά όπως λέει ένας αναγνώστης η ιατρική δεν είναι μια επιστήμη αλλά ένα θέαμα !Αλλά ένα θέαμα που εξυπηρετεί όπως κατά τη διάρκεια του Τρόμου στη Γαλλία τον τρέχοντα ολοκληρωτισμό.Όταν οι nazis άρχισαν να σκοτώνουν τους αναπήρους επικαλέστηκαν την ιατρική. Η Naomi Klein υπενθυμίζει στη στρατηγική του σοκ της ότι ο απαίσιος Ντόναλντ Ράμσφελντ συνεργάστηκε με τα φαρμακευτικά του εργαστήρια για ιούς της γρίπης.Ο σοβαρός επιστήμονας του 19ου και των αρχών του 20ου έδωσε τη θέση του στον χρηματοδότη και τον άνθρωπο του θεάματος που χρησιμοποιεί μια στρατηγική γκουρού (βλ. Sachs ή Drucker) για να συναρπάσει το πλήθος. Δυστυχώς, αυτό συνέβη στον εμπειρογνώμονα μας της χλωροκίνης….. …
Η κρίση αυτή θα επιφέρει ….τέλος μετρητών, έκρηξη ανεργίας, μικρή οικονομική αυτοκτονία, υποχρεωτικό εμβόλιο, όλα αυτά συνοδευόμενα από αύξηση 40% στη Wall Street. Δεν πιστεύω στην κατάρρευση.
Η θεραπεία του choc είναι μια αναδιανομή.100 dollars για τον άνεργο, 1000 δις για Wall Street. Επομένως δεν βλέπω κατάρρευση. Θέλουν να μας πτωχοποιήσουν και να να φοβίσουν για να μας υποτάξουν.
Εξάλειψη της μεσαίας τάξης επιστροφή στη φεουδαρχία μέσω της τεχνολογίας….Αυτός είναι ένας νέος Μεσαίωνας που παρουσίασε ο Umberto Eco σε φημισμένο του κείμενο στη δεκαετία του ’60. ….Μαλθουσιανός έλεγχος του πληθυσμού μέσω φόβου και δυστυχίας; Δεν το κρύβουν πλέον. Θα φέρουμε το εμβόλιο του για να βγούμε ως ένα κίτρινο άστρο (Gates) και θα διευθυνόμαστε από το φόβο (Attali). Ο Θεός του Caïn του Victor Hugo θα κάνει τα υπόλοιπα, με το φόβο του μέσα στην καραντίνα και το smartphone του……
ο ερχομός του παγκόσμιου τεχνο-μπολσεβικισμού στον οποίο μπαίνουμε. Δημοσίευσα το βιβλίο μου les territoires protocolaires και το  Internet nouvelle voie initiatique πάνω στις Καμπαλιστικές ρίζες του web και την Έλευση του techno-gnosticisme που θα κάνει το κυνήγι των σωμάτων και τη δημιουργία ενός κόσμου néo-serfs και του techno-lords. ..
 μέσα σ΄έναν κόσμο ενοποιημένο δεν υπάρχει εξορία», λέει ο Debord), πιστεύω ότι όλα χάθηκαν και ότι δεν μας απομένει ατομικά,στον κόσμο των τυράννων και των succubes, τίποτα άλλο παρά να διασώσουμε την τιμή μας..και θα πρέπει να προτιμήσουμε για να παραφράσω τον Pagnol,έναν ωραίο θάνατο παρά μια άσχημη ζωή…(σσ. ίσως ένα μαρτύριο; ένα θάνατο για μια ιδέα παρά μια ζωή άνευ νοήματος;;;;;) strategika14/4/20
COVID 19 Αποκωδικοποίηση από τον συγγραφέα τον Nicolas Bonnal..
C για το Certificat Πιστοποιητικό
O για Of V για Vaccination εμβολιασμό
ID για Identification ταυτοποίηση
1 = A 1ο γράμμα Αλφάβητου για Artificial Τεχνητή
9 = I 9ο γράμμα για Intelligence Νοημοσύνη
Certificat Of Vaccination IDentification by Artificial Intelligence.
Πιστοποιητικό για Εμβολιασμό Ταυτοποίηση από Τεχνητή Νοημοσύνη
Eίχα ανακοινώσει στο βιβλίο μου Les territoires protocolaires (o διάβολος William ελέγχοντας έναν ψηφιακό πλανήτη και πυροδοτώντας ιούς και τσουνάμια…). Αυτό δεν ήταν ένα όραμα αλλά μια διαφορά. Οι προφήτες συμπεραίνουν οι αισχροκερδείς προβλέπουν. Ο Ησαίας γιορτάζει με τα μάτια ορθάνοιχτα. nicolasbonnal
O Nicolas Bonnal ( 1961-) σπούδασε στο Louis-Le-Grand και πολιτικές επιστήμες..Βιβλία του : Mitterrand le grand initié,εκδ. Albin Michel 2001,Internet nouvelle voie initiatique, Dostoïevski et la modernité occidentale,Chroniques sur la Fin de l’Histoire κ.α
Η αυτοκρατορία επιστρέφει. Όχι αυτή δεν είναι η εξαιρετική ταινία του Georges Lucas. Αλλά μάλλον είναι οι παγκοσμιοποιητές που αποφάσισαν να βάλουν turbo τους μηχανισμούς τους για να δημιουργήσουν την ηγεμονία τους.
dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails