Sunday, July 25, 2021

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του Μωυσή της Αϊτής: H Αϊτή ήταν ως δολοφονία προέδρου της η μόνη χώρα Αμερικής που δεν είχε εμβολιάσει κανέναν πολίτη της!

 

”Είπε απλώς την αλήθεια ” είπε ο Παρ. ”Η αλήθεια μπορεί να είναι κτηνώδης”

Τρούμαν Καπότε ”ΕΝ ΨΥΧΡΩ”‘

Ο καιρός των δολοφόνων και μάλιστα ”εν ψυχρώ”…  H Αιτή ήταν μέχρι τη δολοφονία του προέδρου της η μόνη χώρα της αμερικάνικης ηπείρου που δεν είχε εμβολιάσει κανέναν πολίτη της.( Le monde 10/7/21) Ισχυρό κίνητρο πολιτικής δολοφονίας από την παγκόσμια μαφία των ελίτ Big Pharma…Δολοφόνησαν τον Μωυσή της Αιτής τον Jovenel Moïse.

Συμπτώσεις ανησυχητικές .

Στις 5 χώρες παγκοσμίως που δεν εμβολίασαν κανέναν πολίτη τους οι πρόεδροι των 3 πέθαναν απροσδόκητα ή δολοφονήθηκαν αυτό το διάστημα βιοτρομοκρατίας covid19 κι ο 4ος ο Κιμ στόχος νο 1 ξένων υπηρεσιών είναι σκιά του εαυτού του στην τελευταία του εμφάνιση.Oι 5 χώρες μέλη του ΠΟΥ που δεν ξεκίνησαν εμβολιασμούς είναι η Αιτή, η Τναζανία, το Μπουρούντι, η Ερυθρέα και η Β Κορέα.

Ο Πρόεδρος του Μπουρούντι Pierre Nkurunziza πέθανε επίσημα από ανακοπή καρδιάς. Το ότι πέθανε τον Ιούνη 2020 δηλ. σην αρχή της κρίσης δεν σημαίνει ότι αποσυσχετίζει το θάνατό του από το μη εμβολιασμό καθώς στην Ελλάδα συνδικαλιστές από την Άνοιξη του 2020 ήξεραν και διέδιδαν και προειδοποιούσαν ποιές επαγγελματικές ομάδες θα θιγούν πρώτες από υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ήταν όλα ήδη δρομολογημένα. Το γεγονός ότι στη χώρα του ακόμη κανείς δεν έχει εμβολιαστεί σημαίνει ότι έδωσε αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές…

Στην Τανζανία ο πρόεδρος John Magufuli πέθανε το Μάρτιο του 2021 επίσης από καρδιακά προβλήματα σύμφωνα με περιβάλλον του λόγω κορωνοιού σύμφωνα με αντιπολίτευση. ήταν υπέρμαχος του μη εμβολιασμού και διατεινόταν ότι η χώρα γλίτωσε από κορωνοιό λόγω προσευχής.

Πολιτική Δολοφονία; Aιφνίδιος θάνατος στα 61 του Προέδρου της Τανζανίας που είπε: δεν θα κάνω πειραματόζωα το λαό μου με τα εμβόλια, που είναι επιβλαβή και χλεύαζε τις μάσκες!!

Αιτή: Για τον Jovenel Moïse οι μηχανισμοί παγκόσμιας λογοκρισίας και σκέψης των Check διατείνονται για να καταρρίψουν τον ισχυρισμό ότι το κίνητρο δολοφονίας ήταν ο μη εμβολιασμός των πολιτών της χώρας του ότι από τον Ιούνιο είχε παραγγείλει εμβόλια.. Είμαστε στον Ιούλιο σχεδόν Αύγουστο του 2021 και δεν εμβολίασε κανέναν οπότε έκανε παραγγελία εν μέσω πιέσεων για να κερδίσει χρόνο προς αντιπερισπασμό αλλά στην πράξη έπραξε κατά συνείδηση αφού τους καθυστέρησε πάρα πολύ. Πολιτικός ήταν η μπλόφα είναι μέρος της πολιτικής οι πράξεις μετρούν οι ενέργειες το αποτέλεσμα είναι 0 εμβολιασμοί 2 χρόνια τώρα. Η χώρα του ήταν μέρος του μηχανισμού Covax του προγράμματος του ΠΟΥ για διάθεση εμβολίων σε φτωχές χώρες. Ωστόσο ακόμη κι μηχανισμοί λογοκρισίας παραδέχονται πως άργησε να τα παραγγείλει τους πήγε πίσω όσο μπορούσε. Η κυβέρνηση του δεν ήθελε Astra Zeneca βρήκε άλλο πρόσκομμα. Τελικά η χώρα ανακοίνωσε ότι ήταν στην αναμονή 130.000 δόσεων AstraZeneca για Ιούλιο.Τέλος Ιουνίου η χώρα εξουσιοδότησε τον ιδιωτικό τομέα να εισάγει εμβόλια. Τους καθυστέρησε πολύ το ακύρωσε στην πράξη. Λένε οι Ιεροεξεταστές οπότε τεκμαίρεται ότι ήθελε εμβολιασμό. Πως ήθελε όταν 2 χρόνια σφύριζε αδιάφορα. Το ότι έκανε μια παραγγελία ουσιαστικά έξω από το εύλογο χρονικό διάστημα και μέχρι να κλείσει τα μάτια του δεν είχε εμβολιάσει ούτε μύγα αυτό τι σημαίνει;;

Ο πρόεδρος της Αιτής ο Jovenel Moïse δολοφονήθηκε με γκανγκστερικό τρόπο που παραπέμπει σε χτύπημα μαφίας ξεκαθάρισμα λογαριασμού στις 7 Ιουλίου στην πρωτεύουσα Port-au-Prince, στην Pétion-Ville,στις 1 h τα μεσάνυχτα  η σύζυγός του τραυματίστηκε. Μια εβδομάδα μετά παρά τις συλλήψεις σύγχυση επικρατεί για συνθήκες δολοφονίας του και ποιοί οι εντολείς της και πολύ περισσότερο ποιό το πραγματικό κίνητρο.

Ωστόσο κάποια στοιχεία της έρευνας είναι ενδεικτικά και δείχνουν ανάμειξη τρίτης χώρας και διεθνούς πολιτικής μαφίας με σαφές πολιτικό κίνητρο.

Η αστυνομία επικεντρώνεται στον 63χρονο Christian Emmanuel Sanon υπήκοο Αιτής που με « πολιτική σκοπιμότητα », κατηγορείται ότι στρατολόγησε commando για δολοφονία. Συνελήφθηκε την Κυριακή. Είχε έρθει τον Ιούνη από ΗΠΑ από την Φλόριδα όπου κατοικεί με Κολομβιανούς υπηκόους με ιδιωτικό αεροσκάφος. Στόχος των τελευταίων ήταν η σύλληψη του Προέδρου σύμφωνα με Léon Charles το Διευθυντή αστυνομικού σώματος Αιτής. Πολιτική συνωμοσία…

Ισχυρές ενδείξεις ότι το θέμα της δολοφονίας ήταν η υγειονομική διαχείριση…Ο εγκέφαλος ο Sanon παρουσιάζεται ως γιατρός κι αντιπρόεδρος Ανθρωπιστικής ΜΚΟ.

Ωστόσο, ο κ. Sanon έχει ήδη διατελέσει ως αντιπρόεδρος μιας ΜΚΟ διεθνούς οργάνωσης βοήθειας του Κεμπέκ που ιδρύθηκε στο Laval το 2018 και βαφτίστηκε πρώτα UNIHA, μετονομάστηκε σε FEDICCHA από το 2019 (για την ομοσπονδία της διασποράς και τους ενδιαφερόμενους πολίτες της Αϊτής).

Σε πολλά βίντεο που δημοσιεύτηκαν το 2011 σε ένα κανάλι YouTube στο όνομά του, φαίνεται να παρουσιάζεται ως δυνητικός ηγέτης και επικρίνει την εξουσία και τη διαφθορά της Αϊτής.Ο γιατρός….

Η αστυνομία της Αϊτής δήλωσε την Κυριακή ότι συνέλαβαν 21 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 18 Κολομβιανών και τριών Αϊτινών (δύο από αυτούς έχουν επίσης αμερικανική ιθαγένεια).

Η Μπογκοτά επιβεβαίωσε ότι πολλοί από τους συλληφθέντες ήταν πρώην μέλη του στρατού της.

Η αστυνομία της Αϊτής κατηγορεί κυρίως τον Christian Emmanuel Sanon ότι στρατολόγησε τα 26 μέλη του κομάντο ( μισθοφόρους) χρησιμοποιώντας μια εταιρεία ασφάλειας της Βενεζουέλας που ονομάζεται CTU, με έδρα τη Φλόριντα.

Μια γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι ήταν η σύντροφος ενός από αυτούς που συνελήφθησαν τους Κολομβιανούς, είπε ότι ο σύζυγός της είχε προσεγγιστεί από μια εταιρεία που του προσέφερε μισθό “2.700 $ το μήνα” για να συμμετάσχει στο κομάντο.

Η εκτέλεση ο τρόπος που διαπράχθηκε παραπέμπει σαφώς σε μια δολοφονία προς παραδειγματισμό…

dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails