Wednesday, April 6, 2022

Ο ΤΖΟ ΠΕΤΥΧΕ 1.100% ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ!

 

1.100% περισσότεροι θάνατοι μεταξύ των στρατιωτών, και η θνησιμότητα αυξάνεται καθημερινά

Από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού είναι υποχρεωτικός για 1,3 εκατομμύρια Αμερικανούς στρατιώτες. Περίπου τα δύο τρίτα των στρατιωτών έχουν δεχτεί μια ένεση με τα ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε ότι η κίνηση είναι απαραίτητη για να διατηρηθούν τα στρατεύματα «να εργάζονται όσο το δυνατόν πιο ασφαλή» σε όλο τον κόσμο. «Είμαι περήφανος που οι γυναίκες και οι άνδρες των στρατιωτικών μας θα συνεχίσουν να βοηθούν στον αγώνα ενάντια σε αυτήν την πανδημία θέτοντας το παράδειγμα για την ασφάλεια των συμπολιτών τους Αμερικανών», είπε ο Μπάιντεν σε δήλωση.

Οι συνέπειες του εμβολίου είναι καταστροφικές. Ο δικηγόρος Todd Callender, ο οποίος έχει καταθέσει αγωγή κατά της κυβέρνησης για λογαριασμό της Navy Seals, είπε πρόσφατα στο TruNews ότι έχουν αναφερθεί 1.100%  περισσότεροι θάνατοι μεταξύ του στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ ως αποτέλεσμα των ενέσεων mRNA. Αναμένει ότι το ποσοστό θα ανέλθει στο 5000 τοις εκατό.



Το Υπουργείο Άμυνας ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Ο δικηγόρος κατηγορεί την κυβέρνηση για γενοκτονία των στρατιωτών.


«Έχουμε εφαρμόσει φασματομετρία μάζας και γνωρίζουμε τι υπάρχει σε αυτά τα μπουκάλια. Η Pfizer παραδέχεται μάλιστα ότι πρόσθεσαν μια πρωτεΐνη HIV στο εμβόλιο για να σταματήσει το ανοσοποιητικό σύστημα», είπε ο Callender.

Τα νανοσωματίδια λιπιδίων στο εμβόλιο, τα οποία είναι βασικά μικρά "βομβαρδιστικά" που μεταφέρουν πρωτεΐνες που προκαλούν ασθένειες, δεν μπορούν απλώς να τροποποιήσουν τα γονίδια. Το ονομάζουν γονιδιακή θεραπεία, σύμφωνα με τον δικηγόρο.

Επιδημία AIDS

Για να ξεπεράσουν τα νανοσωματίδια λιπιδίων το ανοσοποιητικό σας σύστημα, και έπρεπε να απενεργοποιήσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. «Και το έκαναν, αποδείχθηκε σε όλες τις επιστημονικές μελέτες». Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: το ανοσοποιητικό σύστημα παραμένει απενεργοποιημένο.

Άνθρωποι αναφέρουν ότι είναι θετικοί στο HIV (AIDS) και ότι δεν έχουν ανοσοποιητικό σύστημα μετά από τρεις ενέσεις  σύμφωνα με τον Callender, ο οποίος μίλησε για φόνο.

Δεδομένου ότι συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα, αυτό είναι μια γενοκτονία, είπε ο δικηγόρος. Ο παρουσιαστής Rick Wiles απάντησε ότι το εμβόλιο προκαλεί επιδημία AIDS. 

KORAKAS NEWS

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails