Monday, April 18, 2022

Τα προϊόντα δεν θα είναι οι μηχανές, τα οχήματα ή τα όπλα, αλλά οι άνθρωποι! Για να γνωρίζετε τι σχέδια σας ετοιμάζουν οι μαύροι korakasnews April 11, 2022 NWO, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Promoted Content Mgid Mgid Βαρεθήκατε το φαλακρό κεφάλι; Διαβάστε! HairPerfecta Αν έχετε 2€ θα έχετε σύντομα 98002€! Τσέκαρέ το! Cryptosecrets Σπιτική θεραπεία των κιρσών σε 6 μέρες. Χωρίς χειρουργείο! Varicobooster 1 κόλπο για τεμπέληδες. Θα χάσεις από 7 έως 13 κιλά σε 9 ημέρες Natural Slimin Τα προϊόντα δεν θα είναι οι μηχανές, τα οχήματα ή τα όπλα, αλλά οι άνθρωποι!

 


Κατά τη διάρκεια της βιομηχανικής επανάστασης του δέκατου ένατου αιώνα, η ανθρωπότητα έμαθε να παράγει υφάσματα, παπούτσια, όπλα και οχήματα. Αυτό ήταν αρκετό για λίγες μόνο χώρες για να υποτάξουν τις υπόλοιπες, λέει ο μελλοντολόγος Yuval Noah Harari, σύμβουλος του κύριου Klaus Schwab, σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια δεύτερη βιομηχανική επανάσταση συντελείται τώρα, στην οποία το προϊόν δεν είναι τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, οι μηχανές, τα οχήματα ή τα όπλα, αλλά οι άνθρωποι, σύμφωνα με τον Harari. «Στην πραγματικότητα μαθαίνουμε να παράγουμε σώματα και μυαλά. «Αυτά είναι τα δύο κύρια προϊόντα του δεύτερου κύματος».


Εάν υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ εκείνων που ξέρουν πώς να παράγουν σώματα και μυαλά και εκείνων που δεν το κάνουν, είναι πολύ μεγαλύτερο από οτιδήποτε έχουμε δει στην ιστορία μέχρι τώρα, είπε ο Χαράρι.

Αν δεν συμμετάσχετε σε αυτή την επανάσταση αρκετά σύντομα, πιθανότατα θα πεθάνετε, πρόσθεσε. Από τη στιγμή που ξέρετε πώς να παράγετε σώματα, μυαλά και πνεύματα, η φθηνή εργασία στην Αφρική ή τη Νότια Ασία δεν έχει καμία χρησιμότητα.

Το μεγαλύτερο ερώτημα στην πολιτική και την οικονομία τις επόμενες δεκαετίες, σύμφωνα με τον Χαράρι, θα είναι τι να κάνουμε με όλους αυτούς τους «άχρηστους ανθρώπους». «Δεν έχουμε οικονομικό μοντέλο για αυτό. Το φαγητό δεν είναι πρόβλημα. μπορούμε να παράγουμε αρκετή τροφή για να ταΐσουμε όλους. Το πρόβλημα είναι η πλήξη».

Τι να κάνουμε με όλους αυτούς τους «άχρηστους» ανθρώπους; Ο σύμβουλος του Schwab προτείνει έναν συνδυασμό ναρκωτικών και παιχνιδιών σε υπολογιστή.

KORAKAS NEWS

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails