Thursday, May 19, 2022

Αντωνιάδης: Δηλώσεις για τη Δίκη του που είναι Δίκη του συστήματος

 

 

Δεν τολμούν να τον Δικάσουν…..150 μάρτυρες για τις δολοφονίες στα Νοσοκομεία απο την Ιατρική Πολιτική Μητσοτάκη.απο αναβολή σε αναβολή.

ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ..ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Παρασύρουν κόσμο στο θάνατο.. Εξαιρετικά επικίνδυνη είναι η Κυβέρνηση-Εγκληματική Οργάνωση  του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θα ζωντανέψει η Φρίκη του πρωτοκόλλου Θανάτου στα Νοσοκομεία  150 μάρτυρες  είναι οι ασθενείς που γλύτωσαν με δικές μου παρεμβάσεις  και οι συγγενείς των Νεκρών.  Στοιχεία από τους Ιατρικούς Φακέλους στοιχεία από τις 25 Νεκροτομές που έχουν γινει που για να τις πετύχω πάλεψα με ολο το δικαστικό Σύστημα και την Ιατρο-δικαστική Υπηρεσία και τα Νοσοκομεία που αντιδρούσαν λυσσαλέα.. Ενω τι λέει η Λογική Καθαρός Ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Όφειλαν οι ιδιοι να επιδιώξουν Νεκροτομές και τον ιό να γνωρίσουν και να αποδείξουν ότι στο Νοσοκομείο τα κάνουν όλα καλα. Έφτυσα αίμα για να γίνουν οι Νεκροτομές από τις οι οποίες απέδειξαν αρκετές ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ

Ακουστε τις Δηλώσεις του Δικηγόρου Νικου Αντωνιάδη που μάχεται απέναντι στην Ιατροπολιτική Συμμορία που δολοφονεί πολίτες με τα Πειραματικά Σκευάσματα..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails