Wednesday, November 16, 2022

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!! 17χρονη έκανε την αναμνηστική τέλος 2021 και τώρα είναι τυφλή στο 1 μάτι

 

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!! 17χρονη έκανε την αναμνηστική τέλος 2021 και τώρα είναι τυφλή στο 1 μάτι 

Η 17χρονη Xena έκανε την αναμνηστική στα τέλη του περασμένου έτους. Τρεις εβδομάδες μετά την αναμνηστική, άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Είχε τόσο μεγάλο πονοκέφαλο που δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ.

Ξαφνικά το αριστερό της μάτι σταμάτησε να ανοίγει και το στόμα της παρέλυσε. Η κατάσταση της Xena επιδεινώθηκε, ο πονοκέφαλος έγινε αφόρητος, είχε πόνο στο νεύρο του προσώπου, σπασμούς και πρήστηκε το αριστερό της μάγουλο.

Νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες και της δόθηκε ενδοφλέβια θεραπεία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα της μίλησε σε 18 γιατρούς και κανένας γιατρός δεν μπορεί να δώσει την οριστική διάγνωση.

Η Kristel, η μητέρα της Xena, κατέληξε σε έναν νευροχειρουργό, ο οποίος της είπε: «Κυρία, δεν το έχω ξαναδεί αυτό». Οι συνέπειες για τη Xena είναι δραματικές, το μέλλον αβέβαιο. Της χορηγήθηκαν έξι διαφορετικά φάρμακα για τον βασανιστικό πόνο, αλλά δεν βοήθησαν.

«Το παιδί μου είναι σχεδόν τυφλό στο ένα μάτι», λέει η Kristel. Το σχολείο απέτυχε, ο αθλητισμός σταμάτησε, η κοινωνική ζωή της τελείωσε για πάντα.

Ρώτησε τους γιατρούς εάν θα μπορούσε να σχετίζεται με τον εμβολιασμό. «Τότε βλέπεις τα κεφάλια τους να κατεβαίνουν. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι έτσι». Ωστόσο, δεν θέλουν να στοχεύσουν τις ενέσεις.

«Λυπάμαι βαθιά», λέει η μητέρα της, η οποία ώθησε τη Xena να κάνει την ένεση.

KORAKAS NEWS

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails