Saturday, November 26, 2022

Η Μεγάλη Επαναφορά απαιτεί την εξάλειψη της μεσαίας τάξης

 


Η κομμουνιστική Κίνα είναι το μοντέλο «Επαναφοράς» που βλέπουμε.

«Το αποτέλεσμα περιλαμβάνει μια διεξοδική αναδιάρθρωση της δημοκρατικής κοινωνίας

κατά μήκος νεομεσαιωνικών γραμμών, και την εξάλειψη της μεσαίας τάξης,

μια πολιτική τάξη δύο επιπέδων, και μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού».

«...το αμερικανικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα έχει στήσει

μια αυτοκρατορία αξεπέραστη στην ιστορία, αλλά τα πράγματα αλλάζουν στον ορίζοντα,

και δεν φαίνεται καλός για τον θείο Σαμ, ως ισχυρά μέλη της ελίτ των Ιησουιτών/Ιλουμινάτι,

ετοιμάζονται να στραφούν στη Νέα Κινεζική Παγκόσμια Τάξη με τη βοήθεια της Ρωσίας».

του Leo Zagami

Βρισκόμαστε σε μια καταιγίδα...

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα μια ενορχηστρωμένη πρόθεση. Με άλλα λόγια, δεν μπορεί να είναι ατύχημα. Και η πρόθεση που διακρίνουμε στην τρέχουσα ιστορική στιγμή, το υποκείμενο σχέδιο, φαίνεται να θέτει το έδαφος για αυτό που ονομάζεται «τεχνοολοκληρωτική ψηφιακή σκοτεινή εποχή», που σχετίζεται με τη Λέσχη της Ρώμης, τα Ηνωμένα Έθνη και τον κόσμο. 

Οικονομικό Φόρουμ, δηλαδή αυτό που έγινε γνωστό ως η Μεγάλη Επαναφορά -- η εταιρική κατάληψη της περιουσίας, της υγείας, του νομίσματος, των ταξιδιών, της ενέργειας και της διατροφής που θα διευκολύνει την πλήρη σατανική κατάληψη της πραγματικότητάς μας με την άφιξη του διαβόητου Mark of the Beast το χάραγμα.

Το αποτέλεσμα περιλαμβάνει μια ενδελεχή αναδιάρθρωση της δημοκρατικής κοινωνίας σύμφωνα με τις νεομεσαιωνικές γραμμές, την εξάλειψη της μεσαίας τάξης, μια πολιτική τάξη πραγμάτων δύο επιπέδων και τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο David Solway του PJMedia.com περιγράφει τα απαίσια στοιχεία που συνθέτουν αυτήν την καταιγίδα με τον ακόλουθο τρόπο:

Η επιβολή μιας πανδημίας του ιού και η επίσημη απάντησή της -- lockdown, κοινωνική απόσταση, μάσκες, καραντίνες, ιατρικό απαρτχάιντ -- που ουσιαστικά έκλεισε τη δημόσια ζωή και τις οικονομικές δομές ολόκληρων εθνών, οδηγώντας σε απώλεια βιοποριστικών πόρων, σωματικές και ψυχολογικές ασθένειες και αυξανόμενο ποσοστό αυτοκτονιών.

Η επιβολή νέων γονιδιωματικών «εμβόλια» που προκαλούν μαζικές απώλειες, όπως μαρτυρείται στο φαινόμενο του SADS -- το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων -- το οποίο έγινε γνωστό μετά τον εμβολιασμό. Η πληθώρα των αποτρεπτικών «γεγονότων» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο Διαδίκτυο είναι περαιτέρω σημάδια ότι ζούμε σε μια εποχή λογοκρισίας. Η συσχέτιση μεταξύ του SADS και της κυκλοφορίας του εμβολίου είναι συντριπτική και μπορεί ακόμη και να υποδηλώνει αιτιολογική σύνδεση. Η μαζική αύξηση των θνησιγενών γεννήσεων μπορεί επίσης να αποδοθεί στα εμβόλια.

Μια πολιτική «κλιματικής αλλαγής» που συνεπάγεται φόρους άνθρακα, απαγορεύσεις στα λιπάσματα, το κλείσιμο της τυπικής παραγωγής ενέργειας, την εμπορία δαπανηρών και αναποτελεσματικών ηλεκτρικών οχημάτων που απειλούν να εξαντλήσουν το ηλεκτρικό δίκτυο και τη νομοθεσία για τις πράσινες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε μεγάλο βαθμό ανεφάρμοστες και εκβιαστικά ανασφαλής και κατασκευασμένη επιστήμη και άβολα μοντέλα υπολογιστών, των οποίων το αποτέλεσμα ήταν να φτωχύνουν τόσο οι παραγωγοί όσο και οι απλοί πολίτες δημιουργώντας μια νέα και δεσποτική απαλλαγή.

Διαταραχές της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ελλείψεις τροφίμων και καυσίμων που προκαλούνται από την κυβέρνηση.

Αχαλίνωτος πληθωρισμός, τιμολογώντας τα απαραίτητα για τη ζωή πέρα ​​από την ικανότητα ενός τεράστιου αριθμού ανθρώπων να τα αντέξουν οικονομικά.

Η επίσημη επιμονή στα λεγόμενα «δικαιώματα αμβλώσεων».

Η εστίαση και η επιδίωξη της LGBTQ+, της «μη δυαδικής οικογένειας», των τρανσέξουαλ και της σεξουαλικής κατήχησης παιδιών προσχολικής ηλικίας και ανηλίκων, δημιουργώντας μια αυξανόμενη ομάδα ανθρώπινων όντων που δεν αναπαράγονται, δηλαδή μια κατάσταση στειρότητας.

Η προτεινόμενη δημιουργία μιας ψηφιακής οικονομίας χωρίς μετρητά και η εισαγωγή της ψηφιακής ταυτότητας με στόχο τη δημιουργία ενός συστήματος κοινωνικής πίστωσης τύπου Κίνας, στερώντας από το άτομο την προσωπική ελευθερία και τη διακριτική επιλογή.

Η έναρξη πολέμων με αντιπροσώπους, όπως στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα περαιτέρω ακρωτηριαστικές μορφές υλικής έλλειψης, οικονομικό πόνο και πληθυσμιακό άγχος.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες συμβαίνουν ταυτόχρονα, δηλαδή, είναι συστατικά μιας τέλειας καταιγίδας που θα επιφέρει στην παγκόσμια κοινότητα -- ή, ακριβέστερα, στην κοινότητα των δυτικών εθνών. (Τα «κράτη του πολιτισμού» όπως η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία, είναι σε μεγάλο βαθμό απρόσβλητα στη συντονισμένη επίθεση.)

Για αυτόν τον λόγο, περιέγραψα επίσης στον τόμο 7, πώς η ελίτ των Ιησουιτών/Ιλουμινάτι κινείται προς μια Νέα Κινεζική Παγκόσμια Τάξη:

...το αμερικανικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα έχει χτίσει μια αυτοκρατορία αξεπέραστη στην ιστορία, αλλά τα πράγματα αλλάζουν στον ορίζοντα και δεν φαίνονται καλά για τον θείο Σαμ, καθώς τα ισχυρά μέλη της ελίτ των Ιησουιτών/Ιλουμινάτι ετοιμάζονται να στραφούν στο Νέα Κινεζική Παγκόσμια Τάξη με τη βοήθεια της Ρωσίας.

Αυτή η Μεγάλη Επαναφορά, για τους Illuminati είναι «η τέλεια καταιγίδα» γιατί όπως γράφει ο David Solway:

Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί αξιόπιστα ότι υπάρχει ένας συνειδητός σκοπός πίσω από μια τόσο προφανή συνάφεια ταυτόχρονων γεγονότων, που οραματίζεται μια νέα και μειωτική παγκόσμια τάξη και μείωση του πληθυσμού με όλη την έννοια του όρου. Ο φιλελεύθερος πολιτισμός της Δύσης πρόκειται να αντικατασταθεί από ένα αντικαπιταλιστικό παγκόσμιο πραξικόπημα που ευνοεί μια ολοκληρωτική κυβερνητική τάξη. Πράγματι, για να αλλάξουμε τη μεταφορά, αυτό που επικείμενο είναι ένα είδος «γεγονότος μαζικής εξαφάνισης» σε επίπεδο πολιτισμού, κράτους και πολιτισμού, ένα είδος ιδεολογικού αστεροειδούς ή «δολοφόνου πλανητών», σε τροχιά πολύ κοντά στο μέλλον.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ LEO ZAGAMI Εξομολογήσεις ενός Illuminati

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails