Monday, June 15, 2009

Η ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Τα ΜΜΕ και η συντριπτική πλειοψηφία των "blogger" αποκρύπτουν ποιοί βρίσκονταν πίσω απο την "Εργκενεκόν" και άλλες ακραίες οργανώσεις που σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν πραξικόπημα στην Τουρκία.Γιατί δεν λέτε ολη την αλήθεια;Μήπως αυτοί που σχεδίαζαν το πραξικόπημα στην Τουρκία δεν ήταν Τούρκοι;

"Η ΜΟΣΑΝΤ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ"

Σοβαρότατες εξελίξεις στην Τουρκία με την πολύκροτη υπόθεση της υπερεθνικιστικής,τρομοκρατικής,παρακρατικής οργάνωσης «Εργκενεκόν».Σύμφωνα με δημοσιεύματα Τουρκικών εφημερίδων,βρέθηκαν στοιχεία απο τις ανακρίσεις και τις έρευνες οτι πίσω απο την οργάνωση βρίσκεται η Μοσάντ, οι μυστικές υπηρεσίες δηλαδή του Ισραήλ.







Μυστική έρευνα των τουρκικών αρχών οδήγησε σε στοιχεία που δείχνουν οτι η Μοσάντ ενορχήστρωσε όλη τη προσπάθεια της Εργκενεκόν,που είχε στόχο την αποσταθεροποίηση της Τουρκίας.Οι έρευνες αποκάλυψαν μάλιστα τον ρόλο «κλειδί» ενός Εβραίου Ραββίνου,ονόματι Tuncay Guney, που δούλευε για τη Μοσάντ και διέφυγε στον Καναδά. Μάλιστα απόρρητο έγγραφο που αποκαλύφθηκε απο την εφημερίδα «Σαμπάχ» αποδεικνύει την ενεργό εμπλοκή του ραββίνου και τις διασυνδέσεις του τόσο με την Εργκενεκόν όσο και με την JITEM,μια άλλη παράνομη οργάνωση που κατηγορείται για δολοφονίες και απαγωγές! Σύμφωνα και με άλλο δημοσίευμα στο σπίτι του ραββίνου στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν έγγραφα που εμπλέκουν εβραίο επιχειρηματία της Τουρκίας, ο οποίος βοηθούσε οικονομικά! Ο επιχειρηματίας είχε σχέση με ομάδες και συλλόγους,αλλά και φυσικά με πρόσωπα,τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση της Εργκένεκόν.
Τα ελληνικά ΜΜΕ ακόμη κατάφεραν να αποσιωπήσουν μια τόσο σημαντική είδηση.


Διαβάστε όλο το άρθρο









No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails