Saturday, June 13, 2009

Ο θάνατος ενός συγγραφέα και το δυσεύρετο βιβλίο του

Σχόλιο Αντιπληροφόρησης: Εχουμε ασχοληθεί και στο παρελθόν με αυτό το πολύ σημαντικό βιβλίο,να προσθέσουμε εδω οτι διάφοροι εκδοτικοί οίκοι στην Ελλάδα, που έκαναν προσπάθειες να το επανεκδώσουν απέτυχαν.Είναι σίγουρο οτι οι Σιωνιστικοί κύκλοι δεν θα αφήσουν ποτε να γίνει επανέκδοση του βιβλίου αυτού στην Ελλάδα.
Κατα την άποψή μας ο μυστηριώδης θάνατος του κυρίου Γιαχούντα σε αυτοκινητιστικό δυστήχημα,δεν ήταν τίποτε άλλο παρα η τιμωρία απο τα ίδια κέντρα,για το οτι τόλμησε να εκδόσει ένα τέτοιο βιβλίο.
Δείτε το πως περιγράφει ένας Ελληνας εκδότης την επικοινωνία του με τον εκδοτικό οίκο που έχει τα δικαιώματα του βιβλίου,στην προσπάθειά του να το επανεκδόσει.




Το κείμενο που ακολουθεί είναι απο

http://alliapopsislade.blogspot.com


Ο Γιοσέφ Εζεκιήλ Γιαχουντά (Joseph Yahuda) ήταν δικηγόρος και καθηγητής τής Εβραϊκής γλώσσας.Γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1900 στην Ιερουσαλήμ.
Το 1982 ο Γιαχουντά έγραψε ένα αμφιλεγόμενο βιβλίο με τίτλο Hebrew is Greek ("Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά"), στο οποίο ισχυρίζεται ότι οι εβραϊκές και αραβικές γλώσσες προέρχονται από την Ελληνική και ότι τα σύμβολα που

αναγνωρίστηκαν διεθνώς ως Εβραϊκά -όπως το αστέρι

του Δαβίδ- ήταν στην πραγματικότητα Ελληνικά.


Για παράδειγμα: * Israel < style="font-weight: bold; color: rgb(102, 0, 204);" size="5">Το βιβλίο προλογίζει ο Εβραίος καθηγητής Αρχαίων Γλωσσών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (από 1962) Saul Levin.

Ο συγγραφέας J. Yahuda, υποστηρίζει, ότι Overwhelming evidence proves conclusively that Biblical Hebrew is camouflaged Greek in grammar as well as vocabulary (αναντίρρητη απόδειξη επιβεβαιώνει τελικώς ότι τα Βιβλικά Εβραϊκά είναι κεκαλυμμένα Ελληνικά τόσον στη γραμματική όσον και στο λεξιλόγιο) και ότι by and large, the difference between them is a matter of pronunciation. So much that Hebrew cannot be properly understood except through Greek (γενικώς η διαφορά μεταξύ τους είναι θέμα προφοράς. Τόσο πολύ ώστε τα Εβραϊκά δεν δύνανται να καταστούν εντελώς αντιληπτά παρά μόνο μέσω των Ελληνικών).

Παραθέτει δε σε όλες τις σελίδες του βιβλίου του απειράριθμες λέξεις ελληνικές, γραμματικούς τύπους και εκφράσεις που είναι όμοιες με τις Εβραϊκές (χρησιμοποιώντας ως ενδιάμεση επεξηγηματική γλώσσα την Αγγλική) και καταλήγει: the Jewish, Christian and Islamic cultures the triple pillars of modern civilization have a common Hellenic foundation ( ο Εβραϊκός, ο Χριστιανικός και Ισλαμικός πολιτισμός οι τρεις στύλοι του σύγχρονου πολιτισμού έχουν ένα κοινό Ελληνικό θεμέλιο).

Εν τω μεταξυ το συγκεκριμένο βιβλίο είναι σήμερα σπανιότατο, αν και έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις της Οξφορδης. Στο Internet υπαρχουν λιγοστα αντιτυπα με τιμη εκκινησης ανω των 1000 δολλαριων! Λες και καποιοι προσπαθουν να εξαφανιστει απο το προσκηνιο! Ο ιδιος ο Yahuda πεθανε μυστηριωδως σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα. Παρ' ολα αυτα το ελευθερο internet σας επιτρεπει να κατεβασετε και να διαδωσετε το σπανιο αυτο συγγραμα σε μορφη pdf! Κατεβαστε το σε δυο μερη:

http://rapidshare.com/files/62535104/Pages_from_Joseph_Yahuda_-_Hebrew_is_Greek_part1.pdf http://rapidshare.com/files/62546013/Pages_from_Joseph_Yahuda_-_Hebrew_is_Greek_part2.pdf




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails