Friday, August 6, 2010

ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" ΜΜΕ

ΟΙ "ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ" ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΜΕ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΟύτε τελευταία είδηση δεν φαίνεται να παίζει στα κανάλια του συστήματος η σφαγή των Ελληνόπουλων από ενήλικους Αλβανούς στο Διαβατό της Βέροιας. Αν βέβαια το περιστατικό ήταν από την ανάποδη μέχρι και έκτακτα θα βγάζανε για να καταδείξουν τους φασίστες, τους ρατσιστές, τους εγκληματίες έλληνες...Το περιστάτικο δεν είναι απλά άγριο... Ο ένας από τους αλβανούς που ξεκοίλιασε τον 17χρονο Β.Β. με κουζινομάχαιρο ή ξιφολόγχη ιδιαίτερου μήκους που διαπέρασε όλη την κοιλιά του ανήλικο, βγήκε από την μέση και το έστριψε κιόλας κι αυτό προκύπτει και από τις μαρτυρίες και από το τραύμα του μικρού.
Το 17χρονο Ελληνόπουλο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Βέροιας κυριολεκτικά χαροπαλεύοντας. Εκεί νοσηλεύεται και δεύτερο Ελληνόπουλο ο 15χρονος Τ.Κ. τραυματισμένος επίσης με μαχαίρι στο λαιμό, έχοντας πιθανόν διαφύγει τον κίδυνο. Και σε αυτήν την περίπτωση το χτύπημα στην καρωτίδα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο και η τύχη απλά συνόδευε εκείνη τη στιγμή τον πιτσιρικά.


Άλλα δυό Ελληνόπουλα, ο 19χρονος Κ.Σ. και ο 17χρονος Μ.Κ. νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Βέροιας με μόλωπες και τραύματα σε όλο τους το σώμα.


Πως ξεκίνησε το μακελειό...


Σε ενά στενό ανάμεσα στην εκκλησία του χωριού και το σχολείο (όπως ακριβως βλέπετες στην φωτογραφία) ήταν συγκεντρωμένοι λίγο μετά τις 9 το βράδυ οι νεαρές παρέες του χωριού όπως και κάθε μέρα. Μεταξύ τους και δυό ανήλικοι Αλβανοί. Σε έναν από τους Αλβανούς δεν άρεσε ο τρόπος που οδηγούσε το ποδήλατο του ο 17χρονος Μ.Κ. Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο μεταξύ των πιτσιρικάδων κι ενώ φάνηκε το επεισόδιο να λήγει ένα από τα αλβανόπουλα με την φράση "Τώρα να δείτε τι θα γίνει" απομακρύνθηκε από το σημείο και επέστρεψε ελάχιστα λεπτά αργότερα συνοδευόμενος από 7-8 άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του, που ξεκίνησαν το μακελειό...


Η Αστυνομία μέχρι στιγμής έχει συλλάβει ΜΟΝΟ ΔΥΟ από τους βάρβαρους δράστες ενώ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ φρουρεί τον ανήλικο Αλβανό στο Νοσοκομείο της Βέροιας με την ψεύτικη δικαιολογία του τραυματισμού του. Και αυτό το περιστατικό θα περάσει στα ψιλά της ενημέρωσης ενώ η ΠΡΟΘΥΜΗ ελλαδική Δικαιοσύνη θα πράξει για ακόμη μια φορά το καθήκον της απέναντι όμως στη Νέα Τάξη και θα συμπεριφερθεί στους κατακτητές εποίκους όσο πιό χαλαρά γίνεται.


http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2010/08/blog-post_3756.html

2 comments:

Κυριάκος said...

Είναι τραγικό αυτό που συνέβη στα παιδιά. Η προδιάθεση στην εγκληματικότητα και η άνεση που υπάρχει ώστε από την ιδεά μέχρι την πράξη να μη μεσολαβεί ούτε ένα δεπτερόλεπτο δεύτερης σκέψης, δίνουν μία εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα.
Είμαι πεπεισμένος πως η αύξηση του αριθμού των μεταναστών έχει αυξήσει κατα πολύ και την εγκληματικότητα.
Ωστόσο θα ήθελα να γίνει μια καλλίτερη ενημέρωση σχετικά με το «φραστικό επεισόδιο» που προηγήθηκε. Τι ειπώθηκε; Μήπως τελικά η εφηβική επιπολαιότητα προκάλεσε την εφηβική επαναστατικότητα με κάποιον τρόπο; Όταν η εφηβική-νεανική εκρηκτικότητα συνοδεύεται από εγκληματική προδιάθεση σε μία ξένη χώρα, τότε τα όρια εύκολα ξεπερνιούνται και θρηνούμε θύματα.

Anonymous said...

Ότι και να ειπώθηκε δεν ξεκοιλιάζεις τον άλλο...
Νομίζω όμως ότι οι "φίλοι" μας οι Ευρωπαίοι μας έχουν αφήσει μόνους...
Έως εδώ φτάνει πια... Δεν έχω καμία ρατσιστική διάθεση άλλωστε υπάρχουν και σοβαροί μετανάστες, οικογενειάρχες και μια χαρά άνθρωποι... το πρόβλημα δεν είναι οι ξένοι γενικά αλλά ο ανεξέλεγκτος τρόπος εισαγωγής τους στην χώρα...Θα πρέπει να μην δίνεται άδεια παραμονής στην χώρα τόσο εύκολα... Και σε αυτό φταίνε και διεφθαρμένοι υπάλληλοι που θα πρέπει όταν πιάνονται να τιμωρούνται με ισόβια. Και όσοι μετανάστες πιάνονται χωρίς άδεια να τους επιστρέφουν...(με ένα χέρι ξύλο ώστε να μην το ξανασκεφτούν...)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails