Saturday, August 14, 2010

ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ

Σ.Α: Εδω και χιλιάδες χρόνια ο ελληνισμός τόσο γεωγραφικά όσο και βιολογικά συρρικνώνεται συνεχώς. Ακόμη και σήμερα οι γείτονές μας διεκδικούν εδάφη μας και τηρούν επιθετική στάση απέναντί μας. Ταυτόχρονα η Ελλάδα έχει κατακλυστεί απο εκατομμύρια λαθρομετανάστες που απειλούν όσο ποτέ άλλοτε την εθνική σύσταση της χώρας.

Το 90% και πλέον αυτών είναι άνθρωποι που στις χώρες τους ή ήταν εγκληματίες ή για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να μείνουν εκεί.

Πρώτοι και καλύτεροι οι Αλβανοί που όταν άνοιξαν οι μισέλληνες πολιτικοί μας τα σύνορα ήρθαν κατα χιλιάδες απευθείας απο τις αλβανικές φυλακές.

Ερχονται στην Ελλάδα όχι για να επιβιώσουν αλλά για να μαζέψουν το χρήμα και να το στείλουν στην πατρίδα τους.

Τα αισθήματά τους τα δείχνουν τόσο εντός της Ελλάδας με τις χιλιάδες εγκληματικές τους πράξεις τα τελευταία 15 χρόνια όσο και με τις δολοφονίες των Ελλήνων τις Βορείου Ηπείρου. Τελευταίο ρατσιστικό κρούσμα που απέκρυψαν τα ανθελληνικά μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδας ήταν η δολοφονική επίθεση εναντίον ελληνοπαίδων απο Αλβανούς στο Διαβατό της Βέροιας.

Βέβαια δεν φταίνε μόνο αυτοί. Κυρίως φταίνε οι ελληνικές ηγεσίες, που μόνο ελληνικές δεν είναι στην πράξη, γιατί δεν κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν τις εγκληματικές πράξεις εναντίον των Ελλήνων. Αντίθετα μας προπαγανδίζουν οτι εμείς οι Ελληνες είμαστε ρατσιστές και πως πρέπει να δεχθούμε την πολυφυλετική και πολυπολιτισμική κοινωνία που η Νέα Τάξη Πραγμάτων προωθεί σε όλο τον πλανήτη.

Οπου εφαρμόστηκε το μοντέλο της πολυπολιτισμικής και πολυφυλετικής κοινωνίας, οι "ιθαγενείς" κατεσφάγησαν και εξαφανίστηκαν ολοκληρωτικά.

Η δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα απο Αλβανούς στην Χιμάρα αποτελεί ακόμη ένα ρατσιστικό κρούσμα ανθελληνισμού. Δυστυχώς η ξεπουλημένη ηγεσία μας και οι δήθεν ανθρωπιστές αριστεροί που τα παίρνουν απο τους Παγκοσμιοποιητές νοιάζονται για όλα τα φαινόμενα ρατσισμού εκτός απο το ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αν θέλουν να μας διαψεύσουν δεν έχουν παρα να πάνε να διαδηλώσουν ενάντιον στον αλβανικό ρατσισμό στη Χιμάρα και να ζητήσουν να γίνουν δεκτά τα αιτήματα της ελληνικής μειονότητας στην περιοχή που για να γίνει μειονότητα υπέστη συστηματικές σφαγές....


Ο χάρτης που δημοσιεύεται τα τελευταία χρόνια στα περισσότερα αλβανικά ΜΜΕ δείχνει ξεκάθαρα ποια είναι τα σχέδια των Αλβανών ενάντια στην Ελλάδα και όχι μόνο. Βέβαια οι "προοδευτικοί" στην χώρα μας ποτέ δεν κατηγόρησαν τους Αλβανούς για "σωβινισμό" και "εθνικισμό".

Ακολουθεί η είδηση απο τη ΝΕΝΑ:

Για ποιό λόγο δολοφονήθηκε ο Αριστοτέλης Γκούμας

Η δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα στη Χιμάρα τρεις ημέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο, δεν μας παραξένεψε. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε. Κάποιος Αλβανός από αυτούς που κατακλύζουν το καλοκαίρι τη Χιμάρα θα έδειχνε με πιο βίαιο τρόπο την ενόχλησή του που η περιοχή μας έχει τόσο έντονο ελληνικό χαρακτήρα. Αυτό είναι και το ιδεολογικό πρόβλημα της Αλβανίας με τη Χιμάρα.

Λόγω της προπαγάνδας που ξεκινάει από την εποχή Χότζα και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, πολλοί Αλβανοί πιστεύουν (αρκετοί καλόπιστα) ότι οι κάτοικοι της Χιμάρας δεν είναι ελληνικής καταγωγής. Τους λένε ότι μάθαμε ελληνικά τα τελευταία χρόνια που πήγαμε στην Ελλάδα για να βρούμε εργασία. Τους βομβαρδίζουν το μυαλό ότι δεν είμαστε Έλληνες αλλά Αλβανοί που προδώσαμε τη γλώσσα μας και την καταγωγή μας και ξιπαζόμαστε να μιμούμαστε τους Έλληνες.
Αυτή την προπαγάνδα αναπαράγουν ο τύπος και τα σχολικά βιβλία και εφαρμόζουν και οι κρατικές αρχές. Αυτή την προπαγάνδα πρέπει να καταπολεμήσουμε με μέτρα τα οποία θα χτυπάνε το πρόβλημα στη ρίζα του. 

Καλούμε την αλβανική κυβέρνηση να λάβει τα ακόλουθα μέτρα:


1. Απομάκρυνση Αξιωματικών αστυνομίας: Άμεση απομάκρυνση όλων των αξιωματικών της αστυνομίας που υπηρετούν στην αστυνομική διεύθυνση Χιμάρας. Ενέχονται στη συγκάλυψη της δολοφονίας του Αριστοτέλη και στην εικόνα που μεταδόθηκε τις πρώτες ώρες μετά το συμβάν. Επίσης συστηματικά συγκαλύπτουν περιστατικά βίας εναντίον μελών της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην περιοχή της Χιμάρας.

2. Τοποθέτηση δημοσίων πινακίδων στην ελληνική: Τοποθέτηση σε όλη την περιοχή της Χιμάρας δίγλωσσων δημοσίων πινακίδων στην αλβανική και στην ελληνική γλώσσα. Αυτό αποτελεί και υποχρέωση της Αλβανίας με βάση τη Σύμβαση - Πλαίσιο για τις μειονότητες που έχει υπογράψει. Η τοποθέτηση των πινακίδων θα αποτελεί και ένα επίσημο μήνυμα προς όλους τους επισκέπτες της Χιμάρας από την υπόλοιπη Αλβανία, ότι στην περιοχή κατοικούν πολίτες που ανήκουν στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα.

3. Κατάργηση αναγνωρισμένων μειονοτικών περιοχών: Η αλβανική πρακτική αυθαίρετου διαχωρισμού μεταξύ «αναγνωρισμένων μειονοτικών ζωνών» και άλλων περιοχών, αμιγώς ελληνικών, όπως π.χ. η Χιμάρα, η Κορυτσά και η Πρεμετή οι κάτοικοι των οποίων θεωρούνται «Αλβανοί» πρέπει να τερματισθεί το συντομότερο. Είναι ένα θέμα που παραπέμπει στους διαχωρισμούς της εποχής Χότζα.

4. Ελληνική γλώσσα στη δημόσια διοίκηση: Η δημόσια διοίκηση όταν απευθύνεται στη Χιμάρα θα πρέπει να χρησιμοποιεί στα έγγραφά της την ελληνική γλώσσα. Καμία διοικητική ή δικαστική πράξη που αφορά σε κατοίκους της Χιμάρας δεν θα εκτελείται εάν δεν είναι γραμμένη στην ελληνική γλώσσα.

5. Δημιουργία γραφείου προστασίας της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας: Λόγω του αυξημένου αριθμού περιστατικών βίας στην περιοχή της Χιμάρας ζητάμε τη δημιουργία γραφείου προστασίας της μειονότητας που θα εγκατασταθεί στην πόλη της Χιμάρας. Το γραφείο αυτό πρέπει να τελεί υπό την υψηλή εποπτεία του ΟΑΣΕ και να στελεχώνεται από προσωπικό που θα επιλέξει ο ΟΑΣΕ και θα μισθοδοτείται από την αλβανική κυβέρνηση.

Απο http://www.nenanews.eu/opinions/695-2010-08-13-23-01-58.html

3 comments:

Anonymous said...

Παιδιά, την αχαρακτήριστη στάσι του Αναστάσιου Γιαννουλάτου, γιατί δεν τολμάτε να την σχολιάσετε; Δεν πήγε στην κηδεία (αν και τον κάλεσε προσωπικά η οικογένεια) κι αν διαβάσετε προσεκτικά την δήλωσί του, θα δείτε ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι να μη προχωρήσουν σε αντεκδικήσεις οι Έλληνες! ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Τι να πρωτοσχολιάσουμε φίλε.Μην πετάς όμως σπόντες οτι κάνουμε και εμείς λογοκρισία. Ημαρτον.
Στείλε την δήλωση να την δημοσιεύσουμε αν όντως δείχνει προδοσία....

Anonymous said...

αναδημοσίευση σχολίου με το οποίο συμφωνώ

῾῾οι Αλβανοί ήταν ένας νομαδικός λαός στην περιοχή της Κασπίας θάλασσας στην Καυκασία. Με την επέλαση των μογγολικής καταγωγής Οθωμανών Τούρκων προς την Ευρώπη προσέλαβαν ως μισθοφόρους του οθωμανικού στρατού, τους Αλβανούς νομάδες της περιοχής αυτής. Οι Οθωμανοί Τούρκοι μαζί με τους μισθοφόρους τους Αλβανούς άρχισαν να καταφθάνουν στην Ευρώπη από τον 11ο αιώνα μ.Χ. και μετά. Υπολογίζεται ότι η εγκατάσταση των Αλβανών έγινε στην περιοχή της σημερινής Αλβανίας περίπου 4 αιώνες μετά η και αργότερα.῾῾

The true origin of the Albanians
http://www.greekrealm.com/forum/general-talk/6779-true-origins-albanians.html

Τα ονοματα των δολοφώνων Αλβανών

Σύμφωνα με πληροφορίες, φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα, είναι οι:
1. Ilir Halo Mukaj, ημερομηνία γέννησης: 19 Ιανουαρίου 1990
2. Fabion Fatosh Jahaj, ημερομηνία γέννησης: 1 Αυγούστου 1989
3. Andi Petrit Kotori, ημερομηνία γέννησης: 16 Δεκεμβρίου 1985
4. Endri Zeqir Salataj, ημερομηνία γέννησης: 1 Ιουνίου 1988
5. Bledar Engjel Maminaj, ημερομηνία γέννησης: 25 Μαρτίου 1988
6. Juxhin Mentor Mustafaraj, ημερομηνία γέννησης: 26 Σεπτεμβρίου 1987
7. Dijon Gjolek Bushaj, ημερομηνία γέννησης: 27 Ιανουαρίου 1991
8. Aleksander Lavdosh Gjoka, ημερομηνία γέννησης: 5 Ιανουαρίου 1989


Αμερικανικό ψήφισμα για τη “γενοκτονία των Τσάμηδων”;
http://www.strategyreport.gr/?p=3180#more-3180

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails