Tuesday, August 24, 2010

ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

 Αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω κείμενο. Ελέγξαμε την καταγωγή του Πόζνερ και όντως είναι Εβραίος ο οποίος είχε μεταναστεύσει στην Αμερική.
Δείτε εδώ και εδώ.

"Τραγωδία για την Ρωσία ότι ασπάστηκε την Ορθοδοξία!"


"Ο μεγαλύτερος δημοσιογράφος της Ρωσίας είναι Εβραίος και ονομάζεται Βλαντίμιρ Πόζνερ. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Ακούστε και την συνέχεια που έχει προκαλέσει σάλο στην Ρωσία και οι δικοί μας πουλημένοι δημοσιογράφοι δεν βγάζουν τσιμουδιά: Ο ΡωσοΕβραίος πατέρας του Πόζνερ δούλευε το 1938 στο ευρωπαϊκό παράρτημα της Metro Goldwyn Mayer και ήταν πράκτορας των Σοβιετικών, γεγονός που άνοιξε στον γιο του όλες τις πόρτες της Σοβιετικής Ρωσίας. Ηταν ο δημοσιογράφος, που κατόρθωσε να επιβιώσει όλων των πολιτικών αλλαγών, να κάνει όσα δεν επετρέποντο σε κανέναν άλλον και να συνεχίζει ώς σήμερα με εκπομπές και παρεμβάσεις να «παίζει» στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, συσσωρεύοντας φανατικούς φίλους και εχθρούς. Προ ημερών, ο Πόζνερ δημιούργησε Πανρωσικό σκάνδαλο, δηλώνοντας σ' ένα μικρό επαρχιακό περιοδικό, το «Cher Ami», ότι μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες για τη Ρωσία ήταν η υιοθέτηση της Ορθοδοξίας. Περιγράφοντας τα τρία κεντρικά ρεύματα του χριστιανισμού ο Πόζνερ κατέταξε στην «πρώτη κατηγορία» από άποψη δημοκρατίας και ποιότητας ζωής όλες τις προτεσταντικές χώρες, στη «δεύτερη» τις καθολικές και μόνο στην «τρίτη» τις ορθόδοξες, «όπως η Ρωσία, η Ελλάδα, η Βουλγαρία κ.λπ.». «Και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο», δήλωσε, «γιατί πιο σκοτεινή και κλειστή θρησκεία από την Ορθοδοξία δεν υπάρχει», μάλιστα συνέκρινε την Εκκλησία με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σοβιετικής Ενωσης (ΚΚΣΕ), καταγγέλλοντας ότι επιδιώκει να εμπλέκεται και να καθορίζει την πολιτική και την εκπαίδευση της χώρας. Πολλοί Ρώσοι διανοούμενοι του απάντησαν οργισμένα, υπενθυμίζοντας την Εβραϊκή του καταγωγή, με αποτέλεσμα να επέμβουν τα Διεθνή Εβαϊκά Λόμπυ και να κατηγορήσουν τους Ρώσους για Αντισημιτισμό. Ε, ρε γλέντια!... Φαντάζεστε έναν Έλληνα Εβραίο να έλεγε τα ίδια για την Ελληνική Ορθοδοξία; Όλοι οι διανοούμενοί μας θα έπαιρναν το μέρος του..."

7 comments:

Anonymous said...

http://www.votegreece.gr/archives/1859
Παιχνίδι προαναγγέλει το μέλλον...πολύ μα πολύ ενδιαφέρον...

Anonymous said...

Οι διεστραμμένοι μα και όλα τα καθιζήματα εκ της πρώτης ομάδας χωρών έτισ όπως τις κατέταξαν προέρχονται εν πολλοίς.

Anonymous said...

Ο Αδόλφος Χίτλερ πιθανότατα είχε εβραϊκές και αφρικανικές ρίζες, σύμφωνα με την εξέταση του DNA των συγγενών του.



Δείγματα από το σάλιο 39 συγγενών του συγκέντρωσε ο Jean Paul Mulders, Βέλγος Δημοσιογράφος και ο Marc Vermeeren, Ιστορικός, με πιο “κοντινό” τον ξάδερφο του, έναν αγρότη από την Αυστρία.

Στα δείγματα αυτά, βρέθηκε ένα κοινό χρωμόσωμα, που ονομάζεται Haplogroup E1b1b1, και που εμφανίζεται συνήθως στο Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, αλλά και σε κοινότητες εβραίων!

Μάλιστα, το εν λόγω χρωμόσωμα βρίσκεται σε ποσοστό 20% σε εβραίους Ασκενάζι και στο 30% των Σεφαραδίτικων Εβραίων!
Το περιοδικό Knack που δημοσίευσε τα αποτελέσματα των εξετάσεων υποστήριξε ότι τα τεστ έγιναν κάτω από εξαιρετικά αυστηρές συνθήκες.

“Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό , αν σκεφτεί κανείς πως αυτός ο άνθρωπος σκότωνε τελικά τους ίδιους του τους συγγενείς” σχολίασε ο Ρόνι Ντεκόρτ , γενετιστής από το Πανεπιστήμιο Leuven.

Πάντως, η θεωρία της εβραϊκής καταγωγής του Χίτλερ υπάρχει, καθώς πιστεύεται ότι ο πατέρας του ήταν νόθο παιδί μιας υπηρέτριας και ενός 19χρονου εβραίου.
http://cosmo.gr/OddlyEnough/285522.html

Anonymous said...

Εδώ και χρόνια έχω διαβάσει ότι η υπηρέτρια μητέρα του ήταν Εβραία.
Δεν τον χρηματοδότησαν τυχαία οι μεγαλοτραπεζίτες γιά να τον ανεβάσουν στην εξουσία.
Στην Ελλάδα οι Άγγλοι ανέβασαν στην εξουσία τον Γεώργιο Παπανδρέου παντρεμένο με την Πολωνοεβραία Σοφία Μινέικο.
Στην Τουρκία ο Ετσεβίτ ήταν παντρεμένος με ντονμέ και φυσικά προωθήθηκε.
Ο Ανδρέας ήταν παντρεμένος με την Μάργκαρετ Τσάντ η οποία αν και νοικοκυρά τυχαία έχει υψηλές γνωριμίες με το εβραικό λόμπυ της Αμερικής σύμφωνα με την Λιάνα Κανέλλη η οποία μηνύθηκε και αθωώθηκε.

Anonymous said...

Αγαπητή Αντιπληροφόρηση,
από τον σημερινό Στόχο σου στέλνω το παρακάτω άρθρο που ίσως σε ενδιαφέρει.

Σιωνιστής Εβραίος και ο Φιντέλ Κάστρο

Ο ίδιος ο Φιντέλ Κάστρο έχει ομολογήσει στα απομνημονεύματά του και σε πολλές συνεντεύξεις του το εξής: Όταν πήγαινε σχολείο στην Αβάνα, οι συμμαθητές του τον φωνάζανε «Εβραίο»!.. Ωστόσο, ουδέποτε μέχρι σήμερα ο 84χρονος Ηγέτης της Κουβανικής Επαναστάσεως δεν έχει παραδεχθεί ανοιχτά πως είναι απόγονος του Αβραάμ. Ο πατέρας του, Άγγελος Κάστρο, είχε έλθει στην Κούβα ως μετανάστης από την βορειοδυτική Ισπανία και σύντομα πλούτισε από τα ζαχαροκάλαμα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο πατέρας του Φιντέλ ήταν Μαρράνος, δηλαδή Ιουδαίος της Ισπανίας που εκχριστιανίστηκε για να γλυτώσει από την Ιερά Εξέτασι. Αυτό το λένε οι ίδιοι οι έγκυροι Εβραίοι. Για παράδειγμα, ο κορυφαίος Γαλλοεβραίος συγγραφέας Εντγκάρ Μορέν, στο βιβλίο του «Ο νεωτερικός κόσμος και το εβραϊκό ζήτημα», εκδόσεις του «Εικοστού Πρώτου», που έχει μεταφράσει στα ελληνικά ο διαβόητος Εβραίος ηγέτης του Ελληνικού Τροτσκισμού Σάββας Μιχαήλ, αναφέρει επί λέξει στην σελίδα 128: «Δεν απομένει τίποτα από τον λατινοαμερικανικό Μαρρανισμό έξω από μερικά ονόματα που προδίδουν την καταγωγή, όπως Καρντόσο ή Κάστρο»!..
Πώς μού ήλθε σήμερα να ασχοληθώ με την φυλετική καταγωγή του Φιντέλ Κάστρο; Απλούστατα, σε προ ημερών συνέντευξή του σε 9 ξένους δημοσιογράφους, ο Ηγέτης της Κουβανικής Επαναστάσεως τάχθηκε υπέρ του Ισραήλ στην διαμάχη του με το Ιράν. Είπε επί λέξει ο Κάστρο: «Για το Ισραήλ είναι φριχτό να βρίσκεται το Ιράν τόσο κοντά στην απόκτηση πυρηνικού όπλου, αδιάφορο το πότε θα γίνει αυτό. Ακόμη και αν χρειαστούν τρία χρόνια. Είναι ανυπόφορο για τους Ισραηλινούς και αποτελεί λόγο να επιτεθούν εάν δεν επιτεθούν οι Αμερικανοί»!!!
Την είδατε πουθενά αυτή την δήλωσι στα αριστεροκρατούμενα ελληνικά ΜΜΕ; Όχι, βέβαια, διότι ο Φιντέλ είναι η ιερή αγελάδα του Παγκόσμιου Σοσιαλισμού και επί μισό αιώνα αποτελεί την σεξουαλική ονείρωξι όλων των Ελλήνων Αριστερών. Θυμίζω απλώς ότι και ο Ιδρυτής του ΚΚΕ, Εβραίος δημοδιδάσκαλος Αβραάμ Μπεναρόγια, πέθανε 92 ετών το 1979 στο Ισραήλ σαν φανατικός Σιωνιστής, ενώ σε όλη την ζωή του ήταν Διεθνιστής. Μακάρι να δούμε κάτι τέτοιο και με τον Φιντέλ Κάστρο, μπάς και ξεφτιλιστεί οριστικά ο εβραιοκινούμενος Σοσιαλκομμουνισμός…

Anonymous said...

Στην εντατική ο Κώστας Πλεύρης

Στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός νοσηλεύεται από σήμερα το απόγευμα ο γνωστός θεωρητικός του ελληνικού και γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού Κωνσταντίνος Πλεύρης.
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το Δρομοκαΐτειο, σήμερα η ώρα 17:30, ύστερα από έντονες ενοχλήσεις εντός της κρανιακής κοιλότητας.

Διασταυρωμένες πληροφορίες θέλουν τον Άδωνι Γεωργιάδη συνέχεια καθισμένο στο προσκεφάλι του, κάνοντάς του αέρα στο πρόσωπο με το μεγάλου σχήματος βιβλίο του νοσηλευόμενου "Οι Εβραίοι, όλη η Αλήθεια".

Οι έντονες ενοχλήσεις άρχισαν ύστερα από την ανάγνωση του ακόλουθου δημοσιεύματος από το ιστολόγιο SalataTV:


Δύο Βέλγοι, ο δημοσιογράφος Jean Paul Mulders και ο ιστορικός Marc Vermeeren έψαξαν, βρήκαν και πήραν δείγματα DNA από 39 διαφορετικούς συγγενείς του Αδόλφου Χίτλερ με σκοπό να ανακαλύψουν τις ρίζες του. Το αποτέλεσμα; Ο μεγαλύτερος αντισημίτης του 20ού αιώνα ήταν... Εβραίος!

Αναλύοντας δείγματα από το σάλιο 39 συγγενών του Αδόλφου Χίτλερ, με πιο "κοντινό" τον ξάδερφο του, έναν αγρότη από την Αυστρία, οι δύο Βέλγοι παρατήρησαν ότι και στα 39 δείγματα βρέθηκε ένα κοινό γονίδιο που ονομάζεται Haplogroup E1b1b1, και που εμφανίζεται συνήθως στο Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, αλλά και σε κοινότητες Εβραίων! ΓΙα την ακρίβεια, όπως αναφέρουν στην έρευνά τους, το εν λόγω χρωμόσωμα βρίσκεται σε ποσοστό 20% σε Εβραίους Ασκενάζι και στο 30% των Σεφαραδίτικων Εβραίων!

Το περιοδικό Knack που δημοσίευσε τα αποτελέσματα των εξετάσεων υποστήριξε ότι τα τεστ έγιναν κάτω από εξαιρετικά αυστηρές συνθήκες. «Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς πως αυτός ο άνθρωπος σκότωνε τελικά τους ίδιους του τους συγγενείς», σχολίασε ο Ρόνι Ντεκόρτ, γενετιστής από το Πανεπιστήμιο Leuven.

Πράγματι, η θεωρία της εβραϊκής καταγωγής του Χίτλερ υπάρχει εδώ και καιρό, καθώς πιστεύεται ότι ο πατέρας του ήταν νόθο παιδί μιας υπηρέτριας και ενός 19χρονου Εβραίου. Η επιστήμη ήρθε να δώσει λίγη περισσότερη εγκυρότητα σε αυτή την εκδοχή.

Δε σε χάλασε, Πλεύρη!

http://jungle-report.blogspot.com/

Anonymous said...

Είναι γνωστό ότι οι Εβραίοι ανεξαρτήτως 'ιδεολογικής κατεύθυνσης' όλοι συντάσσονται σε μία κοινή γραμμή για την πατρίδα τους,η οποία εντελώς αντικειμενικά είναι εθνικοσοσιαλιστική.Είναι λοιπόν εθνικοσοσιαλιστές οι περισσότεροι Εβραίοι.Βέβαια μερικοί ηλίθιοι δεν έχουν ακόμα διαχωρίσει από το μυαλό τους ότι ο εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι ο γερμανικός και μόνο.Απλά ο γερμανικός είναι για το λόγο του ΒΠΠ ο πιο γνωστός.Σα να λέμε το πιο γνωστό οικολογικό κίνημα σε έθνος.Οι Εβραίοι από την άλλη θα μείνουν στην ιστορία ως ένας λαός με εθνικοσοσιαλιστικό προσανατολισμό που κατηγορεί τους άλλους γιαυτό που πιστεύουν και εφαρμόζουν οι ίδιοι κάθε μέρα.Αρνούνται στους άλλους αυτό που οι ίδιοι θεωρούν δεδομένο για αυτούς,και όχι μόνο αυτό.Αλλά απαιτούν κιόλας να τους προσυπογράψουμε αυτό το δικαίωμα,λες και γίνεται να κατοχυρωθεί,η νοιάζει κανένα έθνος τι κάνει το άλλο στο σπίτι του.Αλλά αυτοί το κάνουν παράλληλα με το να απαιτούν από τα υπόλοιπα έθνη να μην έχουν το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση με ένα ας πούμε υφάκι λες και αυτοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι του έθνους μας,λες και πάντα ήταν.Αυτό το κάνουν προκειμένου να πολτοποιηθούν τα άλλα έθνη,και πιο πολύ τα ευρωπαικά και καυκάσια,μιας και για τα έθνη των νέγρων θεωρούν οι ίδιοι ότι είναι αδύνατο ποτέ να τους ξεπεράσουν σε οτιδήποτε.Τώρα το αν αυτό εκπληρώνει κάποιες επιθυμίες αυτού του έθνους δε με αφορά ούτε και από που πηγάζουν,με ενδιαφέρει ότι μου στερούν την ευτυχία μου,με το να στερούν από το έθνος μου την αυτοδιάθεση.Τώρα αν συγκινηθούν ποτέ και σταματήσουν ως έθνος αυτή τη δόλια στάση ο θεός το ξέρει.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails