Saturday, December 11, 2010

ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Ξεφτιλισμένοι δημοσιογράφοι!!!!

Αν την πράξη αυτή την είχε κάνει Ελληνας ή άλλης εθνικότητας καθηγητής πανεπιστημίου όλα τα MEGάλα κανάλια θα το έπαιζαν!

ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ IVY LEAGUE ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΕΤΗ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!!! 

Ο David Epstein κατηγορείται για ένα τριετές σεξουαλική σχέση με την 24-year-old κόρη τουΈνας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, κατηγορείται ότι για μια τριετία είχε σεξουαλική σχέση με την 24χρονη (σήμερα) κόρη του, και ήδη από χθές κατηγορείται για αιμομιξία.
Πρόκειται για τον καθηγητή Πολιτικών Επιστημών David Epstein, 46 χρονών, ο οποίος φέρεται να έχει σεξουαλικές σχέσεις με την 24χρονη κόρη του, μεταξύ των ετών 2006 και 2009.
Ο Epstein, ο οποίος ειδικεύεται στην Αμερικανική πολιτική και τα δικαιώματα ψήφου, λέγεται ότι αντάλλαξΕ, επίσης, διεστραμμένα μηνύματα κειμένου με τη κόρη του, κατά τη διάρκεια της συναινετικής σχέσης τους!!!!!
Ο εκπρόσωπος του Πανεπιστήμιο Robert Hornsby είπε ότι ο Epstein "είναι τώρα σε αναγκαστική διοικητική άδεια και δεν θα ασχοληθεί με τη διδασκαλία των μαθητών".
Το φαιδρό με τον ερωτύλο καθηγητή, ο οποίος έχει διδάξει και στα Πανεπιστήμια Χάρβαρντ και Στάνφορντ, είναι ότι ήταν παντρεμένος με μια άλλη λέκτορα στο "Ivy League institution", την Sharyn O'Halloran, αλλά το ζευγάρι χώρισε πρόσφατα.

«Ζητούμε από όλους να θυμάστε ότι είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο και ότι οι ισχυρισμοί (κατηγορίες) αυτοί δεν είναι τίποτα περισσότερο από ισχυρισμοί», είπε ο δικηγόρος υπεράσπισης του Epstein, Μάθιου Galluzzo.
Epstein, που διδάσκει πολιτικές επιστήμες στο Ivy League ινστιτούτο πανεπιστήμιο της Κολούμπια, ανταλλάσσονται φέρεται στριμμένα μηνύματα κειμένου με το κορίτσι κατά τη διάρκεια της συναινετικής σχέσης
Ο Epstein, που διδάσκει πολιτικές επιστήμες στο Ivy League ινστιτούτο του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, κατηγορείται ότι αντάλλασε και διεστραμμένα μηνύματα κειμένου με το κορίτσι κατά τη διάρκεια της συναινετικής σχέσης τους.
Τώρα ο Epstein αντιμετωπίζει μέχρι και τέσσερα χρόνια φυλάκισης αν καταδικαστεί.
Είναι ένα ακόμη σκάνδαλο για το Πανεπιστήμιο Columbia, μετά και τη σύλληψη πέντε φοιτητών την περασμένη εβδομάδα, για τη συμμετοχή τους σε ένα κύκλωμα ναρκωτικών, μέσα στην πανεπιστημιούπολη!!!!!
Οι άνδρες, που πωλούσαν το LSD και μίγμα γλυκών και κοκαΐνης, ισχυρίστηκαν ότι έπρεπε να κάνουν το εμπόριο ναρκωτικών, για να μπορούν να πληρώσουν τα δίδακτρά τους.

ΠΗΓΗ:  dailymail.co.uk


8 comments:

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ, 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ATTENBERG. ΟΤΑΝ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Η ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΔΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΡΑΧΗΛ ΤΣΑΓΓΑΡΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΘΗΝΑ ΤΣΑΓΓΑΡΗ.

ΕΧΕΙ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΘΗΝΑ-ΡΑΧΗΛ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΚΑΡΗ, ΤΟΥ ΣΑΡΑΦΗ ( ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗ ( ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ. Ο ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ, Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΦΑΤΣΑ.

Anonymous said...

Δες φατσα να καταλαβεις...

http://mftm.blogspot.com/2010/12/attenberg-2010-athina-rachel-tsangari.html

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=34&artId=371332&dt=05/12/2010

Υ.Γ. Την τραγιασκα την φορανε εβραιοι και εβραιες αντι για κιππα.

Anonymous said...

Συγγνώμην, κύριοι, πού το περίεργον; Τί κακόν έκαμε ο Ιουδαίος καθηγητής, βινεύων την θυγατέρα του; Ο Δίκαιος Λώτ δεν εβάτευε τας θυγατέρας του και η Αγία Εκκλησία μας τον κατέταξε εις τον χορόν των Αγίων της; Το όλον θέμα είναι να μή νοθεύεται η ΕβραΪκή Φυλή. Οι σοφοί Ραββίνοι επιτρέπουν εις τους πατέρας να συνουσιάζωνται με τας κόρας των, εφ' όσον υπάρχει κίνδυνος αύται να υπανδρευθούν μή Εβραίον. Απορώ πώς τα αγνοείτε όλα αυτά, ενώ φαίνεσθε μορφωμένοι νεανίαι...
Μετά τιμής
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

Anonymous said...

Παιδιά, οι Εβραίοι έχουν φιλότιμο: Αυτοκτόνησε ο γιός του Εβραίου μεγαλοαπατεώνα Μάντωφ. Διαβάστε το και αναρτήστε το, μπάς και αυτοκτονήσει και κάποιος από τους δικούς μας Ορθοδόξους πολιτικάντηδες

Κρεμασμένος βρέθηκε ο γιος του Μπέρναρντ Μέηντοφ

Ο Μάρκ Μέηντοφ, ο μεγαλύτερος γιος του φυλακισμένου απατεώνα Μπερνάρντ Μέηντοφ, βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη. Προφανώς πρόκειται για αυτοκτονία, εκτιμά η αστυνομία.

«Βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του. Προφανώς πρόκειται για αυτοκτονία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Πολ Μπράουν.

Ο Μάρκ Μέηντοφ, 46 χρόνων, βρέθηκε νεκρός σήμερα, ημέρας συμπλήρωσης δύο χρόνων από τη σύλληψη του πατέρα του. Ο Μπερνάρντ Μάντοφ τώρα εκτίει ποινή 150ετούς κάθειρξης μετά την παραδοχή της ενοχής του για την εξαπάτηση επενδυτών από τους οποίους αποστέρησε εκατομμύρια δολάρια.

Ο Μαρκ Μέηντοφ και ο αδελφός του Αντριου εργάζονταν στην επενδυτική εταιρία του πατέρα τους. Τα δύο αδέλφια και άλλα μέλη της οικογένειας μηνύθηκαν αυτεπαγγέλτως από το δικαστικό διαχειριστή ο οποίος επιδιώκει την ανάκτηση των χρημάτων των εξαπατημένων επενδυτών.

Τα μέλη της οικογένειας Μέηντοφ απέρριψαν τις κατηγορίες που εξακοντίστηκαν σε βάρος τους και τις χαρακτήρισαν αβάσιμες ενώ υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό για την απάτη. Κανείς τους δεν βαρύνετο με κακουργηματικές κατηγορίες.

Anonymous said...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_8728.html

Anonymous said...

Παιδιά, οι Εβραίοι έχουν φιλότιμο: Αυτοκτόνησε ο γιός του Εβραίου μεγαλοαπατεώνα Μάντωφ...

Λες να; αυτοκτονησει και ο Τσοχατζοπουλος και να κλαιει ο υιος του στο Τελ Αβιβ οπου ζει; Οσο για το αν οι Εβραίοι εχουν φιλοτιμο, μαλλον εσενα σου λειπει μυαλο.

ΠΑΛΑΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ, συμφωνω και επαυξανω!

Anonymous said...

Ο ανθρωπος δεν ειναι δα και κανενας motherfucker, απ'οσα τουλαχιστον γνωριζουμε γιατι ποτε δεν ξερεις....
Ενας απλος daughterfucker ειναι, και μαλιστα συναινετικα. Πως κανετε ετσι; Οι ραββινοι εγκρινουν και ολα ειναι Κοσσερ!

lambros said...

Φίλτατε παλαιέ Αθηναίε θα γνωρίζεις φαντάζομαι πολύ καλά την τιμωρία του Λωτ μετά την μέθη και την εξαπάτηση του από τις κόρες του,που βεβαίως είχαν την εντύπωση και μετά το χαμό της μητρός τους ότι δεν υπήρχαν άλλες γυναίκες επί της γης.
Διάβασε στη συνέχεια και την έμπρακτη μετάνοια που επέδειξε για το υπόλοιπο της ζωής του και τι συνέβει με το αποτέλεσμα αυτής.
Ήμαρτον πια σοβαροί άνθρωποινα μην μπορούμε να διαβάσουμε ολόκληρη μία παράγραφο τρεις σειρές αλλά να την κόβουμε στη μέση.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails