Sunday, December 26, 2010

Ο ΑΝΗΛΕΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ

Δεχόμαστε συστηματικά email απο Ελληνες, κυρίως γονείς παιδιών οι οποίοι διαμαρτύρονται για την ελληνική τηλεόραση, ιδιωτική και κρατική, διότι δεν υπάρχει κατάλληλη εκπομπή για να παρακολουθήσουν τα Ελληνόπουλα.

Ολες οι εκπομπές και σχεδόν όλο το 24ωρο και σαν να έχουν συνεννοηθεί όλα τα κανάλια είναι υπερ της προώθησης της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

Είναι σαν να θέλουν να μας πείσουν με νύχια και με δόντια ότι πρέπει να δεχθούμε σαν τετελεσμένο γεγονός την ύπαρξη των λαθρομεταναστών και διατυμπανίζουν συνεχώς οτι αυτοί θα μείνουν για πάντα εδώ.

Το πλέον εξοργιστικό είναι οτι αυτά συμβαίνουν στην κρατική τηλεόραση με χρήματα του Ελληνα φορολογούμενου.

Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να μην πληρώνουμε τις εισφορές μας προς την κρατική τηλεόραση. Πιστεύουμε οτι αν το προωθήσουν όλα τα blog μαζί, το κίνημα θα έχει επιτυχία όπως έχει επιτυχία και το κίνημα «STOP ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ».

Ζητάμε όποιος γνωρίζε με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό, ας μας το στείλει να το δημοσιεύσουμε.
Για τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους, οτιδήποτε είναι υπέρ των λαθρομεταναστών είναι είδηση. Ετσι και γρατσουνιστεί ένας μετανάστης, το δείχνουν όλα τα κανάλια.

Το βίντεο όμως του David Duke που περιγράφει το πόλεμο ενάντια στα Χριστούγεννα, δεν αποτελεί είδηση και δεν το προβάλλουν. Κάθε καλόπιστος λοιπόν Ελληνας καταλαβαίνει οτι αυτά τα κανάλια δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Εχουν προδώσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Δεν είναι δυνατόν σε παγκόσμιο επίπεδο να δέχεται τέτοια επίθεση η Χριστιανοσύνη, να δολοφονούνται Χριστιανοί γιατί πιστεύουν στο Χριστό και τα ελληνικά κανάλια να μην προβάλλουν τίποτα απο όλα αυτά!

Δείτε και το σχετικό βίντεο απο την εκπομπή στην ΕΡΤ


Υ.Γ: Κάποιοι λένε ότι η κυρία που κάνει την εκπομπή παίρνει 800 ευρώ ανα εκπομπή και όχι τα 20.000 που στοιχίζει η εκπομπή. Το πρόβλημα είναι ότι πληρώνεται από το δημόσιο χρήμα που όλοι οι Έλληνες αναγκαστικά πληρώνουν στην ΕΡΤ για να μας πείσει ότι πρέπει να γίνει πολυπολιτισμική η κοινωνία μας...

Σκεφτείτε το: Πληρώνουμε για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι πρέπει να χάσουμε την ταυτότητά μας δεχόμενοι την πολυπολιτισμικότητα και τον πολυφυλετισμό μέσα στο σπίτι μας.

4 comments:

Anonymous said...

Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. Ή ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΙΝΔΙΑΝΟΣ, ΚΙΝΕΖΟΣ ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (citizenship). ΟΠΩΣ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΕΙ. Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΔΙΔΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΡΕΤΑΙ.

http://isxys.blogspot.com/2010/11/blog-post_4277.html

http://isxys.blogspot.com/p/blog-page_01.html

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
ΒΟΛΕΥΤΕΣ
http://www.youtube.com/watch?v=sBJ-LsK2jeY
by kallistratos

Anonymous said...

Ολα αυτά έχουν δύο στόχους.
1. Νόθευση των εθνικών χαρακτηριστικών όλων των λαών της Ευρώπης με Αραβικά και Ασιατικά χαρακτηριστικά ώστε να δημιουργηθεί ένας ομοιόμορφος τύπος ανθρώπου χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θα του δίνει την αίσθηση της διαφοράς και θα καθιστά αδύνατο τον αυτοπροδιορισμό ενός Εθνους. Αυτά τα λέει απροκάλυπτα η κα Δραγώνα.
ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

2. Με την προκλητική συμπεριφορά των υποτακτικών κυβερνήσεων και τον φασιστικό ρατσισμό κατα του ντόπιου πληθυσμού, σε συνδυασμό με την διάδοση, απο τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, πληροφοριών για το θράσος και τα εγκλήματα των μεταναστών στρέφουν την κοινή γνώμη των λαών εναντίον των Μουσουλμάνων. Αποκρύπτουν επιμελώς την αλήθεια, οτι δηλαδή αυτοί οι δυστυχείς άνθρωποι απο το Πακιστάν, το Κουρδιστάν η οπουδήποτε αλλού είναι επίσης θύματα των σιωνιστών που τους εξαπατούν με υποσχέσεις μιάς καλλίτερης ζωής στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ωστε να τους πείσουν να έρθουν εδώ και να χρησιμοποιηθούν τελικά για να τροφοδοτήσουν το καλιεργούμενο μίσος των Ευρωπαίων κατα των Μουσουλμάνων. Και γιατί αυτό;
Για να έχουν με το μέρος τους την κοινή γνώμη των Ευρωπαίων, όπως έχουν και των Αμερικάνων, ώστε να πάνε οι Ευρωπαίοι πρόθυμα να πολεμήσουν κατα των Μουσουλμάνων οταν αυτό, σύντομα δηλαδή, ζητηθεί.
Σκεφθείτε οτι σήμερα χιχλάδες Αμερικανοί πολεμούν και σκοτώνονται ανα τον κόσμο για τα συμφέροντα των σιωνιστών. Ισως και μια μεγαλύτερη σύρραξη μεταξύ Χριστιανών - Μουσουλμάνων σχεδιάζεται.
Εμείς πρέπει να στραφούμε κατα των δουλεμπόρων και όχι κατά των αλλοδαπών. Τους μετανάστες πρέπει να τους σταματήσουμε και να αρχίσουμε σιγά - σιγά να τους ξαναστέλνουμε στις πατρίδες τους.
Δεν λέω να τους δώσουμε και τις γυναίκες μας, αλλά το μίσος κατά των ανθρώπων αυτών είναι αυτό που θέλουν να προκαλέσουν οι σιωνιστές.
Σκεφθείτε οτι και αυτοί εξαπατήθηκαν, πλήρωσαν, και βρέθηκαν εδώ πεινασμένοι και άστεγοι. Ειναι και αυτοί άνθρωποι.
ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Anonymous said...

Παιδιά κάπου είχα διαβάσει οτι αν πληρώνεις τον λογαριασμό της ΔΕΗ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μπορείς να αρνηθείς να πληρώσεις την ΕΡΤ και να πληρώσεις μόνο το ποσό για την ΔΕΗ! Νομίζω θα ήταν η καλύτερη αντίδραση όλων μας...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails