Monday, March 7, 2011

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Το νέο Μόντε Κάρλο, οι αφανείς επενδυτές και η επίδραση στον τουρισμό της Ελλάδας!


Το Μαυροβούνιο είναι ένα μικρό κράτος που δημιουργήθηκε μετά απο απόσχιση απο την Σερβία.
Εντύπωση προκαλεί η ραγδαία τουριστική του ανάπτυξη, απόρροια των μεγάλων επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

Φώτο απο το νέο "Μόντε Κάρλο"

Οι πρωταγωνιστές των επενδύσεων είναι ο Nat Rothschild(σ.σ:ο γνωστός γόνος της εβραϊκής οικογένειας τραπεζιτών που κατέχουν το μισό πλούτο του πλανήτη), ο επίσης εβραίος ολιγάρχης εκ Ρωσίας, Ολεγκ Ντερίπασκα, ο δισεκατομμυριούχος εβραίος απο τον Καναδά ιδιοκτήτης χρυσορυχείων, Peter Munk και ο Γαλλο-Εβραίος Arnault.

Το έργο που σχεδιάζουν για τα αμέσως επόμενα χρόνια ο Ρόθτσιλντ με τον Ντερίπασκα είναι μια επένδυση ύψους 5 με 15 δισεκατομμυρίων ευρώ στην 8 μιλίων παραλία Βέλικα Πλάζα, που είναι η μακρύτερη παραλία της Αδριατικής, με αεροδρόμιο και 30.000 κρεβάτια ξενοδοχείων.

Οι τέσσερίς τους μετατρέπουν την πρώην ναυτική βάση Τιβάτ σε μαρίνα, αφού πρώτα την εξαγόρασαν. Η επένδυση ξεπερνά τα 200.000.000 ευρώ.

Όπως και στην περίπτωση του Κοσόβου, η περίοδος πριν την ανεξαρτησία του (το 2006) σημαδεύτηκε από την έντονη ανάμειξη του Σόρος(σ.σ: εβραϊκής καταγωγής διαχειριστής χρημάτων των Ρόθτσιλντ) στη δημιουργία ΜΚΟ, όπως οι CEDEM, Helsinki Committee for Human Rights, Human Rights Action και Hominem Querum. Όλες υποστήριζαν τη διακήρυξη ανεξαρτησίας του Μαυροβουνίου, με ρητορική είτε συναφή με τα «ανθρώπινα δικαιώματα», είτε συχνά με την προοπτική οικονομικής ανάπτυξης. Τα επακόλουθα, όμως, απέδειξαν ότι πρόκειται για μια ακόμη συμφωνία καλά οργανωμένης οικονομικής επέκτασης της πλειάδας συμφερόντων που απαρτίζουν την αυτοκρατορία των Ρότσιλντ.

Ο πρώτος εικονικός «επενδυτής» ήταν ο Καναδός επιχειρηματίας Salford, διαχειριστής των χρημάτων των Ρόθτσιλντ (στέλεχος των επιχειρήσεων του Nathaniel Rothschild), που άρχισε την κατασκευή τεραστίας μαρίνας και εμπορικών τουριστικών κέντρων στο Μαυροβούνιο, αγοράζοντας τα καλύτερα παράλια σημεία της χώρας. Ταυτόχρονα, η Τράπεζα ΟΤΡ Banking Group (συμφερόντων Ρότσιλντ) εξαγόρασε την Εμπορική Τράπεζα του Μαυροβουνίου, που ήλεγχε σχεδόν το ήμισυ των καταθέσεων στη χώρα.

Επιπλέον, ο Ρώσο-εβραίος επιχειρηματίας και συνεργάτης του Nathaniel Rothschild, Oleg Deripaska, εξαγόρασε την Εταιρία Αλουμινίου του Μαυροβουνίου και τα μεταλλεία βωξίτη, μαζί με τεράστιες εκτάσεις παράλιας γης.
Ο Nat Rothschild


Συγκεκριμένα ο εβραϊκής καταγωγής ολιγάρχης της Ρωσίας, που έχει υποστηριχθεί κατα καιρούς απο τον ίδιο τον Βλάντιμιρ Πούτιν, κατέχει το τεράστιο εργοστάσιο αλουμινίου «KAP» που απο μόνο του αποτελεί το 20% του ΑΕΠ του Μαυροβουνίου και το 80% των εξαγωγών του.

Με λίγα λόγια ο Ντερίπασκα ελέγχει όλη την βιομηχανία του Μαυροβουνίου.

Ο Εβραίος ολιγάρχης της Ρωσίας, Ντερίπασκα

Για να καταφέρει να εξαγοράσει το εργοστάσιο, ο Ντερίπασκα έκανε προσωπικές διαπραγματεύσεις με τον Milo Djukanovic, τον πρώην πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου.
Η συνάντησή τους έγινε στο Grand Café απέναντι απο το γραφείο του Djukanovic, με την συνοδεία του αγαπημένου ποτού του, που είναι το ουϊσκυ Chivas.

Ο Djukanovic τον καιρό που έγινε η συμφωνία ήταν στην εξουσία για 20 χρόνια. Ξεκίνησε ως μέλος του Κομμουνιστικού κόμματος και στην συνέχεια άλλαξε ιδεολογία. Η παράταξή του είναι η μοναδική στην Ευρώπη που δεν έχασε ποτέ εκλογές.

Έκανε την χώρα έναν οικονομικό παράδεισο για offshore εταιρείες, ιδανικό για μεγαλοεπενδυτές. Σύμφωνα με τον Munk στο Μαυροβούνιο δεν υπάρχει διαφθορά και η φορολογία είναι ιδανική.

Μπορεί κάποιος να ισχυριστεί οτι υπάρχουν και μη Εβραίοι επενδυτές στο Μαυροβούνιο. Πράγματι υπάρχει και ένας Ελληνας επενδυτής στο Μαυροβούνιο, που επενδύει σε ένα απο τα καλύτερα «φιλέτα» της χώρας. Αυτός είναι ο Βίκτωρ Ρέστης. Πήρε μάλιστα και μια τεράστια χρηματοδότηση απο την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ), ύψους 37 εκ. ευρώ.
 


Ο κ. Βίκτωρ Ρέστης πρροσπάθησε και το κατάφερε να εξαγοράσει το 40% περίπου της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Πριν εξαγοραστεί όμως διαβάστε τι δημοσίευσε η εφημερίδα για αυτόν. Μεταφέρω επι λέξει:

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 

Ρεπορτάζ των Δημήτρη Μαρκόπουλου και Μηνά Τσαμόπουλου από το "Πρώτο Θέμα" της Κυριακής 16 Μαρτίου 

Βίκτωρ Ρέστης: 

Εφοπλιστής εισηγμένος στη Wall Street, τραπεζίτης με επιχειρήσεις στη βιομηχανία τροφίμων, στην ενέργεια και το real estate και με πρωτοφανή ρευστότητα. Εσχάτως και εκδότης. Όπως λένε μάλιστα στο χώρο των ΜΜΕ, ο Βίκτωρ Ρέστης ήρθε για να μείνει. 
Διαθέτοντας απίστευτη ρευστότητα για τα ελληνικά δεδομένα, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να μπει στο παιχνίδι. Παράγοντες της αγοράς λένε ότι το cash αγγίζει τα 4 δις. δολλάρια. Όσοι θέλουν να το μειώσουν λένε ότι «μετά βίας φτάνει το 1 δις. δολ.»! 
Ο επιχειρηματίας ο οποίος εν μια νυκτί εισήλθε στο μετοχικό κεφάλαιο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του CHANNEL 9 από τον Κοντομηνά, ανακοίνωσε τη δημιουργία του MTV GREECE, αγόρασε το SMART TV, ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στα ελληνικά ΜΜΕ και δεν κρύβει ότι «ήρθε για να μείνει». 
Το ερώτημα ωστόσο –όπως λένε πολλοί- είναι αν πίσω από αυτήν την επιχειρηματική υπερκινητικότητα κρύβεται ένα στιβαρό σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος ή αν πρόκειται για ένα οικονομικό «γιουρούσι» του επιπέδου «τα παιδία παίζει». 
Και αυτό διότι δεν είναι λίγοι οι παράγοντες της αγοράς που ψιθυρίζουν στο παρασκήνιο ότι ο Βίκτωρ είναι «μια μηχανή υπερπαραγωγής ιδεών που ποτέ δεν πραγματοποιούνται». 
Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι το αγαπημένο του σύνθημα είναι «ο ουρανός δεν είναι το όριο». Πρόκειται για ένα σλόγκαν που αντανακλά τις υψηλές του βλέψεις και την υπέρμετρη φιλοδοξία του. 
Επίσης, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στο χώρο της ναυτιλίας όσοι πιστεύουν σε αυτόν τον αποκαλούν «ο νέος Ωνάσης». 

Εξέχον μέλος της Ελληνικής Ισραηλιτικής Κοινότητας ο κ. Ρέστης με την επιχειρηματική του πορεία, μοιάζει να επιβεβαιώνει το εμπορικό δαιμόνιο του «περιούσιου λαού» που έχει μάθει να επιβιώνει και να γίνεται ακόμη πιο ισχυρός ύστερα από κάθε δοκιμασία. 

Και που η κυριαρχία του αρχίζει να ξεδιπλώνεται το τελευταίο διάστημα και στη χώρα μας. 
Η μητέρα του, η κυρία Μπέλλα Ρέστη, είναι δραστήριο μέλος και πρόεδρος του Ισραηλιτικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος αριθμεί 265 μέλη και ταυτόχρονα είναι μέλος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ρόδου. 
Παράλληλα κατέχει τον τίτλο της μεγάλης ευεργέτιδας του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος, ενώ έχει ιδρύσει το «Ρέστειον Κέντρο Ηλικιωμένων» στην περιοχή της Βούλας, το οποίο φιλοξενεί γέροντες εβραϊκής καταγωγής. 
Ο Βίκτωρ Ρέστης βοηθά όσο μπορεί σε όλες αυτές τις δράσεις αλληλεγγύης, είτε χρηματοδοτώντας είτε συμμετέχοντας, όποτε μπορεί, στους εβραϊκούς εορτασμούς, όπως ήταν η πρόσφατη εισαγωγή του Σεφέρ Τορά στο Εχάλ της Συναγωγής που βρίσκεται μέσα στο «Ρέστειον Ίδρυμα». 


Ο Βίκτωρ Ρέστης διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολλά εξέχοντα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικότητας που προέρχονται από την ισραηλιτική κοινότητα: 
τον κ. Σάμι Φαϊς, την οικογένεια Μοντιάνο, την οικογένεια Μάτσα (της γνωστής δισκογραφικής εταιρείας). Πρόσφατα μάλιστα εξαγόρασε μειοψηφικό μερίδιο μετοχών στην εταιρεία του –επίσης ισραηλιτικής καταγωγής- επιχειρηματία κ. Σαμ Μπενρουμπή. 

Το φλερτ με τον ΔΟΛ 

Ο Βίκτωρ Ρέστης δείχνει εσχάτως μεγάλο ενδιαφέρον για τα ΜΜΕ. 
Η είσοδός του στον Τύπο δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες περίπου πριν από ένα χρόνο όταν εξαγόρασε το 33% της ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου. 
Η χημεία όμως των δύο ανδρών δεν έδεσε, με αποτέλεσμα να εξαναγκαστεί να επιστρέψει το ποσοστό αυτό στον μεγαλομέτοχο της ΙΜΑΚΟ. 
Έχει το 75% του MTV, ενώ το υπολοιπο 25% ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, το 100% του SMART TV και το 5,6% του ΔΟΛ, με στόχο την αύξηση αυτού του ποσοστού (Σ.Α: Ολα αυτά είναι επιχειρηματικές κινήσεις; Μήπως προσπαθούν να τα φιμώσουν; Ποιός δημοσιογράφος θα τολμούσε να ξαναγράψει τέτοιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες όπως αυτές που διαβάζουμε;)

Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει οι φήμες ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην αποκτηση του CHANNEL 9 ιδιοκτησίας Δημήτρη Κοντομηνά. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξαγορά του καναλιού είναι ζήτημα χρόνου, αφού λέγεται ότι οι δύο πλευρές έδωσαν ήδη τα χέρια. 
Η εξαγορά του CHANNEL 9 αποτελούσε εδώ και καιρό «διακαή πόθο» του Ρέστη, ο οποίος έχει αποφασίσει να επενδύσει μεγάλα ποσά στα ΜΜΕ. 
Λέγεται ότι στην περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις «ναυαγήσουν» την τελευταία στιγμή, ο εφοπλιστής έχει εναλλακτική λύση, καθώς έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της ιδιοκτησίας ενός άλλου τηλεοπτικού σταθμού της Αττικής, τοπικής εμβέλειας. 
Κάποιοι επισημαίνουν τις στενές επικοινωνιακές σχέσεις που έχει αναπτύξει με δύο άλλα μεγάλα ονόματα του εφοπλισμού, τον Νίκο Δ. Πατέρα και τον Ευάγγελο Μαρινάκη, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα ΜΜΕ. 
Κάνουν λόγο για ενδεχόμενη δημιουργία επενδυτικού ομίλου ο οποίος θα αφορά στα ΜΜΕ. 

Η εξαγορά ποσοστού στο ΔΟΛ (περίπου 6%, με βλέψεις να φτάσει σύντομα στο 10%) τον έχει φέρι εσχάτως κοντά και με τον ισχυρό άνδρα του συγκροτήματος Σταύρο Ψυχάρη. Λέγεται μάλιστα ότι οι δύο «συνεταίροι» συναντήθηκαν προσφάτως προκειμένου να προσδιοριστεί επακριβώς το όριο του ποσοστού στο ΔΟΛ που θα αποκτήσει ο νεαρός κροίσος, αλλά και το πλαίσιο μελλοντικών πιθανών συνεργιών. 
Φαίνεται πάντως ότι οι φιλοδοξίες του για τα ΜΜΕ δεν σταματούν εδώ. 
Ανεπιβεβαίωτες για την ώρα πληροφορίες –τις οποίες ωστόσο διαψεύδουν οι εκδότες του- λένε ότι ο κ. Ρέστης έχει εισέλθει και στο μετοχικό κεφάλαιο της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Το Ποντίκι», μέσω του δανείου ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που έδωσε η τράπεζά FBB, η οποία ελέγχεται από το νεαρό εφοπλιστή. 
Ο χρόνος βέβαια θα δείξει έως πού θα φτάσουν οι μιντιακές φιλοδοξίες του κ. Ρέστη και κυρίως αν θα αποδειχτούν επιτυχημένες. ΄ 

Οι Business του Βίκτωρα Ρέστη: 
Ναυτιλία: 
Έχει την “Enterprise Shipping & Traiding S.A.”, ήτοι 98 πλοία ξηρού φορτίου και δεξαμενόπλοια 
Αποκτώντας το 33% της «Freeseas” μπήκε στη Wall Strret 
Με το 13% της κυπριακής «Sea Star” μπήκε στην ΑΝΕΚ και στην «Hellenic Seaways” 
Αγόρασε το κρουαζιερόπλοιο “Delphin Voyager” 
Τράπεζες-Επιχειρήσεις: 
Το 51% της First Business Bank (FBB) 
Το 20% της “Multirama” 
Το 11% της “FG Europe” 
Το 10% της “Νικας” 
Το 10% της “Imperio” 
Ίδρυσε την “First Financial Bank” στο Μαυροβούνιο 

Media: 
Εξαγόρασε το 33% της “IMAKO” 
Έχει το 75% του MTV Hellas 
To SMART TV του ανήκει κατά 100% 
Μπήκε στο ΔΟΛ με 5,6% 
Κλείνει την εξαγορά του CHANNEL 9 
Έγινε μέτοχος στο «Ποντίκι»
Κατέχει ήδη το 5% του MEGA channel

 = = = = = = = = =

Οι Μαυροβούνιοι τι θα ξέρουν άραγε; Οτι είναι Ελληνας ή Εβραίος;


Το "Σβέτι Στεφάν" όπου επενδύει ο Ρέστης

Ο κάθε Ελληνας πολίτης, ο «κυρ-Μήτσος» έχει τις ίδιες ευκαιρίες με τον κ. Ρέστη; Μήπως όλα αυτά τα περι «ελεύθερης οικονομίας», «ελεύθερης αγοράς», «θεσμικοί επενδυτές» είναι απάτες;

Πολλούς ερευνητές προβληματίζονται στο τι αποβλέπουν οι επενδυτές αυτοί στο Μαυροβούνιο. Η απάντηση έρχεται αβίαστα στο στόμα μας και είναι καθαρά πολιτική. Ενώ φαίνεται οτι οι κινήσεις αυτές γίνονται με προοπτική το κέρδος στην τελική τους μορφή οδηγούν σε ολοκληρωτική καταστροφή των τουριστικών επενδύσεων γειτονικών χωρών. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το κάνουν.

Η δημοκρατία μας απέτυχε. Επιτρέψαμε σε κάποιους ανθρώπους να ελέγχουν ταυτόχρονα και την οικονομία και τα ΜΜΕ και τις τράπεζες και τους πολιτικούς. Τα ίδια αυτά πρόσωπα ελέγχουν και τις φαρμακοβιομηχανίες και το νερό και το εμπόριο τροφίμων και την παραγωγή τροφίμων.

Στην πραγματικότητα ζούμε σε μια δικτατορία μερικών εβραϊκών οικογενειών. Αυτές οι οικογένειες χρηματοδοτούν και τις επαναστάσεις-αλλαγές κυβερνήσεων, που συμβαίνουν σε όλη την υφήλιο.

Αλλωστε η οικογένεια των Ρόθτσιλντ είναι αυτή που χρηματοδότησε την Γαλλική Επανάσταση και την Επανάσταση των Μπολσεβίκων.

12 comments:

ΜπαρμπαΝίκος said...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ
http://tsoutsouneros.wordpress.com/2011/03/07/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CF%81%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%81%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83/

Anonymous said...

Τι να πει κανείς; Αν όλα αυτά αληθεύουν, δεν έχω παρά να βγάλω το καπέλο μου στους Εβραίους. Τέτοια ράτσα δεν έχει ματαγίνει!

Anonymous said...

Για τους λίγους Έλληνες που έχουν μνήμη, Monte Negro - Monte Carlo.

Anonymous said...

Παιδιά, εντάξει με το Μαυροβούνιο, ενημερωθήκαμε. Για το νομοσχέδιο του Καστανίδη για την ελευθερία της έκφρασης της γνώμης δεν βλέπω ούτε λέξη. Αντιλαμβάνεστε πόσο σοβαρό είναι;

Anonymous said...

μπορείς να αναβάσεις ξανά τις φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο;

http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/12/blog-post_04.html

σσ. πολύ καλή δουλειά έχεις κάνει, μπράβο!

χο

gryphon said...

Ο πρωτος ανωνυμος είναι τελείως αφελής.Μά έτσι γίνομαι "μεγαλοεπενδυτής"κι εγώ καί ο καθένας.Δέν αναρωτιέται πώς ο Ρέστης αλλά καί ο Deripaska καί άλλοι τέτοιοι βρίσκονται από άφραγκα παιδαρέλια ξαφνικά μέ εκατομμύρια δολλάρια ρευστό καί αγοράζουν επιχειρήσεις μμε κλπ.
Πού βρίσκουν τό αρχικό κεφάλαιο?.
Αν τό σκεφθεί αυτό κανείς θά καταλάβει πώς οί Εβραίοι λειτουργούν καθαρά σάν φυλετική μαφία όπου οί "νονοί" Ρότσιλντ επιλέγουν καί στηρίζουν οικονομικά μόνο άτομα τής δικής τους φυλής.

Anonymous said...

Εδώ και χρόνια
Ξεπουλάνε την περιουσία του Ελληνικού λαού.
Την ονομάσανε μεταρρύθμιση , εκσυγχρονισμό
προσαρμογή και άλλα.
Όπως και να το ονομάσουνε το πράγμα μια είναι
η σωστή λέξη …ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…
Φτιάξαμε με ιδρώτα και με αίμα μια περιουσία
τα τελευταία 60 χρόνια
που μπορεί να την λένε ΟΤΕ , ΔΕΗ , ΟΣΕ , ΕΛΤΑ
ΟΠΑΠ , ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ κλπ
Τώρα την ξεπουλάνε και η απορία μου είναι :
Όταν τα ξεπουλήσουν όλα στους τοκογλύφους
Τι θα πουλήσουν μετά ;
Μήπως θα αρχίσουν να ξεπουλάνε εμάς για ανταλακτικά
του περιούσιου λαού όπως κάνανε με τους Σέρβους ;
Νεφρά , συκώτια , καρδιές , μάτια κλπ
Το κάλπικο χρέος των 350 δις δεν μπορούμε να το ξεπληρώσουμε
όπως δεν μπορεί να ξεπληρώσει ο πλανήτης το κάλπικο χρέος
των 40 τρις δολαρίων.
Χρωστάει ο πλανήτης όλος 40 τρις δολάρια.
http://www.economist.com/content/global_debt_clock
Αν υποτεθεί πως βρούμε αυτά τα 40 τρις σε ποιον θα τα δώσουμε ;
Ποιοι είναι αυτοί οι προνομιούχοι στους οποίους οι λαοί χρωστούν
ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ???????

Anonymous said...

Η μανα του Ρεστη ειναι Ροτσιλντ

Taleban said...

den ftain oi ebraioi pou eimaste anorganotoi kai ox aderfe den bariese.opoios einai plousios sto mialo ginete plousios kai stin tsepoi.as einai kala ta koroida san kai mas.eimaste koroida,eimaste koroida kai to kamaronoume kai alla mas ftaine kai alla pame na ftiaksoume kai tha mas gamisoune kai oi ebraioi kai oi tourkoi kai oi boulgaroi kai oi germanoi kai oi albanoi ,re paidia an ksexasa kanena symploiroste sas parakalo,den mporo na ta skeftomai ola monos mou.

Anonymous said...

ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑΝ ΚΙΝΕΖΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΛΑΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΕΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ GREEK ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΜΕ ΕΙΧΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΤΟΥ ΕΙΠΑ ,ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ"...ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΓΓΡΟΕΒΡΑΙΟΣ...ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΔΕΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΗ Η ΜΟΝΟ ΔΙΑΘΝΩΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ.

ΑΥΤΑ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΨΑΞΙΜΟ

Thomas MX-5 - Red Alert!! said...

Το Μαυροβουνιο ειναι πολυ καλη ευκαιρεια για επενδυσεις αφου ο φορος στα κερη των επιχ/ων ειναι 9% και οχι ο τριπλος που ειναι στην Ελλαδα.
Ασε να μην μιλησουμε για εργοδοτικες εισφορες ποσο κατω ειναι.
Μειωμενοι φοροι και συντελεστες φερνουν αναπτυξη χρημα επενδυσεις εργασια και παλι χρημα και παλι αναπτυξη κτλ.
Αν το καταλαβουν αυτο καποιοι καλως....αλλιως παπαλα...

Thomas MX-5 - Red Alert!! said...

Το Μαυροβουνιο ειναι πολυ καλη ευκαιρεια για επενδυσεις αφου ο φορος στα κερδη των επιχ/ων ειναι 9% και οχι ο τριπλος που ειναι στην Ελλαδα.
Ασε να μην μιλησουμε για εργοδοτικες εισφορες ποσο κατω ειναι.
Μειωμενοι φοροι και συντελεστες φερνουν αναπτυξη χρημα επενδυσεις εργασια και παλι χρημα και παλι αναπτυξη κτλ.
Αν το καταλαβουν αυτο καποιοι καλως....αλλιως παπαλα...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails