Tuesday, October 11, 2011

Χεριαγωγημένο και το κίνημα των "Αγανακτισμένων" στις ΗΠΑ;

Τελικά οι σημερινοί κοσμοκράτορες ελέγχουν και το κίνημα των "Αγανακτισμένων" στις ΗΠΑ. Είχαμε αναφερθεί παλαιότερα για το κίνημα των "Αγανακτισμένων" στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες όταν αυτό βρισκόταν στην κορύφωσή του. 


Αποτελεί μια ακόμη απόδειξη οτι οι επαναστάσεις τις περισσότερες φορές πυροδοτούνται ή "καπελώνονται" απο το ίδιο ιερατείο που διοικεί την ανθρωπότητα.


Έτσι και στις ΗΠΑ εμφανίστηκε το κίνημα "Occupy" που καλεί τους πολίτες να καταλάβουν την Wall Street και άλλες πλατείες των ΗΠΑ.


Τα αιτήματά τους είναι "Η δύναμη στον λαό", μιλάνε εναντίον των Τραπεζιτών πάντα χωρίς να αναφέρουν την καταγωγή τους και τα ονόματά τους και ταυτόχρονα είναι υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και της Παγκοσμιοποίησης.


Πρέπει να αναφέρουμε ότι στην Ελλάδα μεγάλη μερίδα των Αγανακτισμένων ήταν ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκοσμιοποίηση και αυτό ήταν θετικό. Η πλειοψηφία όμως των καθοδηγητών ήταν Νεοταξική.


Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο όταν ο άγνωστος ομιλητής ανεβαίνει στο βήμα και μιλάει εναντίον των τραπεζιτών, τον χειροκροτούν. Όταν όμως γυρίζει το πλακάτ που κρατάει και ξεκινάει να λέει ότι όλοι οι πόλεμοι των ΗΠΑ έγιναν για το Ισραήλ και αμφισβητεί τη κατεστημένη άποψη για την 11/9 τον αποδοκιμάζει μια μεγάλη μερίδα των Αγανακτισμένων και μια γυναίκα του ρίχνει το πλακάτ.


Όπως καταλαβαίνετε η κριτική στο Ισραήλ και τους Εβραίους απαγορεύται ακόμη και μέσα στο κίνημα των "Αγανακτισμένων" παρόλο που όλοι οι Διεθνείς Τραπεζίτες είναι Εβραίοι.


Είπαμε οι "περιούσιοι" φροντίζουν να ελέγχουν και την αντιπολίτευση όπως έλεγε και ο Εβραίος Λένιν.

2 comments:

dimrous said...

Συγχαρητήρια. Ισως είστε οι μόνοι που λέτε τα πράγματα με το όνομα τους. Διαβάζοντας το άρθρο δεν μπόρεσα να αποφύγω την σύκριση με την Γαλλική επανάσταση. Τότε το σύνθημα ήταν ισότητα αδελφότητα ελευθερία, (αντί OWS) αλλά όταν οι Ιακωβίνοι πήραν την εξουσία τα αφεντικά τους (Rothschild et al) προχώρησαν σε συστηματική εξόντωση -βασιλεία του τρόμου- όλων αυτών που τους είχαν πιστά υπηρετήσει. Το δηλώνουν άλλωστε ευθαρσώς στα πρωτόκολλα. To ίδιο πάνε να κάνουν τώρα κατευθύνοντας το λαϊκό μένος σε ανώτερους αξιωματούχους στην πυραμίδα τους οι οποίοι είναι οπωσδήποτε αναλώσιμοι προκειμένου να υλοποιήσουν τα σχέδια τους. Φρονώ επίσης και επι τη βάση των ανωτέρω ότι στο Παγκόσμιο Κομμουνιστικό σύστημα που μεθοδεύουν, λέξεις όπως χρηματιστής, τραπεζίτης, χρηματαγορά και κατ' επέκταση ελεύθερη αγορά, ιδιωτική πρωτοβουλία, θα έχουν εξοβελιστεί στο πυρ το εξώτερον και θα θεωρούνται ταμπού στην νέα κολλεκτιβιστική κοινωνία των ψηφιοποιημένων και τσιπαρισμένων ατόμων, συμπαρασύροντας έννοιες όπως ατομική ελευθερία, ελεύθερη βούληση, ατομική ιδιοκτησία. Ολοι θα εκφέρονται με απέχθεια για την παλαιά εποχή, όταν όλη η ανθρωπότητα ήταν στο έλεος των απάνθρωπων τραπεζιτών και θα ευγνωμονούν την νέα (μεταλλαγμένη) εξουσία που τους απήλλαξε απο αυτούς, προσφέροντας τους μία σίγουρη μεν, φτωχή δε ζωή χωρίς το κυνήγι του χρήματος και με την ασφάλεια του Μεγάλου Αδελφού που τους επιβλέπει άγρυπνα αλλά και χωρίς όνειρα και ελπίδα για το αύριο. Orwell, Huxley, wink, wink.

Anonymous said...

@ dimrous

Από πού κι ως πού ήταν οι "Rothschild et al" αφεντικά των Ιακωβίνων; Έχεις κάποια ιστορική παραπομπή;

Τελικά, γιατί τόσο σύμπλεγμα κατωτερότητας έναντι των Εβραίων; Διότι μόνο συμπλέγματα κατωτερότητας γεννούν αυτό το άλογο μίσος.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails