Monday, December 26, 2011

Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Το "φαινόμενο" Παπανδρέου

Όλοι είδαμε τις εικόνες απο την Βόρειο Κορέα με τους Βορειοκορεάτες να κλαίνε και να οδύρονται μπροστά στο μνημείο του πρόσφατα θανώντος ηγέτη του Κομμουνιστικού Καθεστώτος της χώρας, του Κιμ Γιονγκ Ιλ. 


Βέβαια δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η συμπεριφορά αυτή των Βορειοκορεατών οφείλεται μόνο στην πλύση εγκεφάλου που τους έχει κάνει το Κομμουνιστικό Καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ιλ. Ίσως οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στον φόβο οτι θα τιμωρηθούν αν δεν εκδηλώσουν τα απαραίτητα για το καθεστώς συναισθήματα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι σε τέτοια καθεστώτα η ελευθερία της έκφρασης δεν υπάρχει και οι ποινές για όποιον τολμήσει να κάνει κριτική στο Κόμμα είναι συνήθως θάνατος.


Από το 1994 έως το 1997 πέθαναν πάνω από 2.000.000 άτομα από ασιτία. Αν και το παρόν φαίνεται λίγο καλύτερο, πάνω από τα μισά παιδιά που ζουν στη Βόρειο Κορέα είναι από ελλειποβαρή μέχρι σοβαρά υποσιτισμένα. Ο λαός υποφέρει και η απόδειξη για αυτό είναι οτι για να καλοπιάσει το καθεστώς της Πιονγκ Γιάνγκ τα στελέχη του και τους θερμούς οπαδούς του προκειμένου να αναλάβει χωρίς αντίσταση ο γιός του Κιμ την εξουσία, μοίρασαν στην πρωτεύουσα ΜΟΝΟ φρέσκο ψάρι για να φάει ο λαός. Ένα έδεσμα που θεωρείται πολυτέλεια στην Βόρειο Κορέα.  Ο νέος ηγέτης θα απολαμβάνει εκτός απο την εξουσία της χώρας και τα χαρέμια του πατέρα του.


Ανακοινώθηκε επίσης ότι ο Κιμ Γιονγκ Ιλ είχε 17 παλάτια, περι τις 350.000 δολάρια το χρόνο για κονιάκ, μετακινούνταν με τρένο γιατί φοβόταν οτι με αυτοκίνητο θα τον δολοφονούσαν, ενώ οι γραμμές του τρένου περνούσαν δίπλα ή μέσα απο τις βίλες του.
Έτρωγε αστακό, χαβιάρι, σούσι υψηλής ποιότητας, ενώ ήταν γνωστό ότι του άρεσε και το ψητό κρέας γαϊδάρου. 

Λάτρευε να βλέπει χολιγουντιανές ταινίες δράσης και θρίλερ, όπως «Ράμπο» και «Παρασκευή και 13», ενώ ήταν θαυμαστής και της Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Παράλληλα, αγαπούσε τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Ο Κιμ Γιονγκ-Ιλ ήταν μέγας θαυμαστής του Έρικ Κλάπτον, τον οποίο, μάλιστα, κάλεσε και στην Πιονγκγιάνγκ, με τον αμερικανό καλλιτέχνη να μην δέχεται την πρόσκληση.

Απίστευτοι μύθοι γύρω από το όνομά του

Tη γέννησή του ακολούθησαν διάφοροι μύθοι, όπως ότι πάνω από το βουνό Baekdu που γεννήθηκε, φάνηκανδύο ουράνια τόξα, ενώ σύμφωνα με τους βιογράφους του, εμφανίστηκε στον ουρανό ένα νέο άστρο.

Λέγεται ότι ο Κιμ Γιονγκ-Ιλ διόρθωσε (!) και κατέκρινε τις καθηγήτριές στο σχολείο, για λανθασμένες ερμηνείες της ιστορίας.

Ο πρώην ηγέτης της Βόρειας Κορέας έγραψε έξι όπερες μέσα σε μία διετία, σχεδίασε έναν ουρανοξύστη 170 μέτρων στο κέντρο της Πιονγκγιάγκ, έγραψε 1.500 βιβλία κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του ετών, προσθέτει η προσωπική του βιογραφία!


Σύμφωνα με μαρτυρίες, προσλάμβανε υπηρέτη, που είχε ως αρμοδιότητα να ελέγχει κάθε κόκκο ριζιού που θα έτρωγε....


Δείτε φωτογραφία απο το Google Earth που δείχνει μια απο τις βίλες του "αγαπημένου" ηγετη.


Ο "αγαπημένος" ηγέτης


Έτσι το βασίλειο των Κιμ θα συνεχίσει να βασιλεύει στην Βόρειο Κορέα χωρίς εκλογές. Ούτε καν εσωκομματικές αφου το Κομμουνιστικό είναι το μόνο κόμμα στην χώρα.
Οι πολίτες τρέμουν τις ποινές σε περίπτωση που διαφωνήσουν με τα στελέχη του Κόμματος, αλλά οι περισσότεροι απο αυτούς φαίνεται να έχουν πιστεί ότι ζούν στον "παράδεισο".
Να σημειώσουμε ότι στη χώρα υπάρχει μόνο ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, το οποίο είναι ελεγχόμενο. Όπως και το διαδίκτυο.


Οι Βορειοκορεάτες κλαίνε



Μια παρόμοια περίπτωση πλύσης εγκεφάλου, πολύ πιο εξελιγμένης βέβαια έχουμε και στην Ελλάδα όπου χωρίς να εφαρμοστεί φυσική βία, μόνο μέσω της τηλεόρασης και της δημαγωγίας, το ΠΑΣΟΚ έχει καταφέρει να πείσει τα στελέχη και τους οπαδούς του ότι ο Παπανδρέου είναι πετυχημένος πρωθυπουργός και πρέπει να συνεχίσει όχι μόνο ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά και ως Πρωθυπουργός το πετυχημένο έργο του. 


Δείτε με προσοχή το πως χαρακτηρίζουν τον Γιώργο Παπανδρέου οι οπαδοί του μέσω της σελίδας υποστήριξης που έφτιαξαν για αυτόν στο facebook.


Κάντε δεξί κλίκ και ανοίξτε τις εικόνες για να τις μεγενθύνετε για να διαβάσετε



1 comment:

Anonymous said...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΊΜΟΥΔΕΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΚΑΚΑ!!!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails