Monday, August 13, 2012

Ποιοί διοικούν τελικά την Ελλάδα; Σημίτης,Καραμανλής,Μητσοτάκης κ.α.

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Απο τη στιγμή που το διαδίκτυο άρχισε να αποτελεί μια απο τις σημαντικότερες πηγές πληροφόρησης στην Ελλάδα συνεχώς έρχονται στην επιφάνεια συγκλονιστικές πληροφορίες για τους ανθρώπους που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα αυτή.

Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο άνθρωποι ομιχλώδους καταγωγής ανέβηκαν στα καίρια πόστα της χώρας.

Ο στόχος τους ήταν πάντοτε ο αφελληνισμός και η υπονόμευση του έθνους. Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας εκ του αποτελέσματος των πολιτικών που ακολούθησαν.

Υπονόμευσαν την γλώσσα, τη θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμα, την οικονομία.. τα πάντα!!

Ένα μεγάλο ερωτηματικό όμως τίθεται. Γιατί το έκαναν;

Η απάντηση έρχεται μετά απο έρευνα ετών όσον αφορά την καταγωγή των ηγετών και το ποιοί ήταν οι "μέντορές" τους.

Έχουμε κάνει αναφορά για την "ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΩΝ".

Για το πως εγκαθιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα με τα χρήματα των Εβραίων τραπεζιτών Ροκφέλερ.

Για την καταγωγή των Μητσοτάκηδων...


= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 

Η Εφιαλτική οικογένεια Μητσο-τάκη είναι διαρκώς υπο διωγμό. Από τους Τούρκους τους Γερμανούς και τους Έλληνες. Καταδιωκόμενη από τους Τούρκους όπως λέει o βιογράφος τους, έφθασαν στην ελεύθερη Ελλάδα.

«Ο Κωστής (ΓΕΡΟΚΩΣΤΗΣ) Μητσοτάκης γεννήθηκε στη Μονεμβασιά της επαρχίας Επιδαύρου Λιμηράς από γονείς πρόσφυγες της αποτυχημένης Κρητικής εξέγερσης του 1841. Κατά τον Νικ. Β. Τωμαδάκη, καταγόταν από τη σημαντικότατη οικογένεια των Ανδρεαδάκηδων από το Χορδάκι του Ακρωτηρίου, οι οποίοι κυνηγημένοι από τους Οθωμανούς, υποχρεώθηκαν να αλλάξουν το επώνυμό τους. Ένας κλάδος της οικογένειας αυτής πήρε το όνομα Μητσοτάκη. Ο αδελφός του Νικόλαος τον έλεγε «ορφανό» γιατί γεννήθηκε αφού πέθανε ο πατέρας του, του οποίου πήρε και το όνομα».
Ο αδελφός Νικόλαος, είναι ο Μωρίς που υπογράφει το προικοσύμφωνο του 1864 μαζί με τον φοιτητή Κωστή.

Για ποιο λόγο άλλαξαν το επίθετο τους από Ανδρεαδάκης σε Μητσοτάκης, αφού ήταν ήδη στην ελεύθερη Λακωνία-Μάνη είναι μια προφανέστατη αντίφαση .
Τι θα τους έκαναν οι Οθωμανοί(που δεν υπήρχαν) στην Μονεμβασιά ;
Και γιατί τα «Μητσοτακέικα σπίτια» στην Μονεμβασιά είναι μαζί με τα «εβραϊκά σπίτια»; Τυχαίο;

Για τον Μωρίς-Νικόλαο δεν μας λένε αν γεννήθηκε στην Κρήτη ή στην Μονεμβασιά.

Πάντως, το Μωρίς είναι υποκατάστατο του Μωυσής για τους Εβραίους. ...

Π. Χ. Μωρίς Γκανής, Μωρίς Μπέζα, Μωρίς Χατζής , Μωρίς Κοφφινά,ς Μωρίς Μοντιάνο, Μωρίς Χιρς, Εβραίος τραπεζίτης στην Αυστρία ακόμα και Maurice Motamed (Μωυσής Μοχαμέντ) ένας Εβραίος βουλευτής στο Ιραν το 2000 και το 2004, και Maurice J 'Mose', (Μωυσης Μωυσής).

Επειδή λοιπόν ο Μωρίς Μητσοτάκης, δεν ήταν κομμωτής ή μοντελιστ το 1864,το όνομα υποδηλώνει την εβραϊκή καταγωγή της οικογένειας, που δεν ήρθε από την Κρήτη καταδιωκόμενη.

Και ο "Κωστής" με τη βοήθεια της συναγωγής αναβαπτισμένος και μετονομασμένος έκανε καριέρα Έλληνα πατριώτη στην Κρήτη.

Έτσι φυτεύονται οι βλαστοί της Συναγωγής.

Απο το ΔΕΛΤΙΟ 11
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 

Για την καταγωγή των Σα-Ραγκούσηδων.

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο που περιλαμβάνει άγνωστες πτυχές της οικογένειας Καραμανλή.Του εθνάρχη!!Θα καταλάβετε γιατί η χώρα πάει απο το κακό στο χειρότερο.Τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί σε μια χώρα που διοικείται απο "περιούσιους" εκτός απο την πλήρη διάλυση και την υπονόμευση σε όλα τα επίπεδα;Γράφει ο L.V.F.

       Οι απανταχού της Ευρώπης Εθνικοσιαλιστές υπήρξαν ανέκαθεν σαφείς: Πολιτική είναι η τέχνη του ανέφικτου.Αυτό, άλλωστε,  είναι αυταπόδεικτο: Την πολιτική τη χρειαζόμαστε, για να επιτευχθεί εκείνο που είναι ανέφικτο για εμάς, τα μεμονωμένα άτομα. Και τούτο, επειδή ό,τι είναι εφικτό το κατορθώνουμε και μόνοι μας. Ακριβώς εκείνο που δεν μπορούμε να κατορθώσουμε μόνοι μας το επιδιώκουμε μέσω της πολιτικής.

Raymond Aron
          Την -εμφανώς- ανόητη διατύπωση, πως πολιτική είναι η τέχνη τουεφικτού, την είχε ξεφουρνίσει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Πότε όμως; Όταν, αφού επιχείρησε να εγκαθιδρύσει, με τη βοήθεια του Στρατού, αυταρχικό καθεστώς στην Ελλάδα κατά τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1960 και απέτυχε (επειδή κινήθηκε εναντίον του ο τότε βασιλιάς), έφυγε στο Παρίσι  και εκεί άρχισε εντατική εκπαίδευση και δια βίου μάθηση. Δάσκαλός του ήταν ο Raymond Aron, ιουδαίος φυσικά (τι άλλο θα ήταν;) ο οποίος υπήρξε και δάσκαλος του Henry Kissinger. Την πιάσατε τώρα την αόρατη γραμμή μεταξύ Kissinger και Καραμανλή; 

          Εσείς πάντως, εκεί στην Ελλάδα, πρέπει να ξέρετε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν πολύ πιο καλός και στοργικός μαθητής από τον Kissinger. Μόλις ο Raymond Aron χρειάστηκε να μπει σ’ένα νοσοκομείο στο Παρίσι, ο Καραμανλής (ο εθνάρχης ντε!) κάθε μέρα στο πλευρό του! Στο κρεβάτι ο Aron, στο προσκέφαλό του ο θεμελιωτής της Δημοκρατίας μας! Και να κάτι ανθοδέσμες τόσο μεγάλες (μετά συγχωρήσεως), ένα μέτρο η κάθε μια! Πολλή στοργή σας λέω! Ακόμα έχουν να το λένε εδώ, στο Παρίσι, πόσο καλός και επιμελής μαθητής του Aron ήταν ο εθνάρχης σας!

          Θέλετε απόδειξη; Εν τω άμα και το θάμα: Γράφει βιβλία ο Kissinger, πήρε βραβείο Νόμπελ ο άνθρωπος, πήρε το μετάλλιο Διακεκριμένων Πράξεων (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων) από τον ίδιο τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. και τι κατάφερε; Τίποτα! Σχεδόν όλοι τον βρίζουνε! Ενώ ο Καραμανλής ήρθε στην Ελλάδα, έχωσε στη φυλακή τους Στρατιωτικούς που τον είχαν καλέσει, νομιμοποίησε το Κ.Κ.Ε., έφερε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην εξουσία, ξεπάτωσε τη Δεξιά, στο πι και φι ξεπούλησε την Κύπρο, διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και –το κυριότερο- ξεφούρνισε την απίθανη φόρμουλα «πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού» και όλοι τον πιστέψανε και τον πιστεύουνε. Και κανείς, μα απολύτως κανείς δεν αναρωτιέται: «Καλά, ρε άνθρωπε, εφόσον πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, τι τους χρειαζόμαστε τους πολιτικούς και τους πληρώνουμε χρυσούς; Γιατί δηλαδή να μην πετύχουμε το εφικτό μόνοι μας; Τι είμαστε εμείς; Παιδιά κατώτερου θεού;»

H επιστροφή του "εθνάρχη", Ιούλιος '74
Ε ναι, έτσι φαίνεται, αγαπητοί συνέλληνες: ότι όλοι εμείς είμαστε παιδιά κατώτερου θεού. Διότι δεν φτάνει που έχουμε καταπιεί την αρλούμπα της τέχνης του εφικτού, κάνουμε και παράπονα κιόλας. Στη Δημοκρατία πάντα ευνοούνται εκείνοι που ευπρεπώς αποκαλούνται «μετριότητες», ενώ στην καθομιλουμένη ονομάζονται απλώς «σκιτζήδες». Εκλέγει λοιπόν ο  Ελληνικός Λαός τους ενλόγω σκιτζήδες, οι οποίοι, μόλις πιάσουνε την καρέκλα, θέτουν σε εφαρμογή την καραμανλική αρχή για την «τέχνη του εφικτού». Τι είναι εφικτό σ’ένα σκιτζή; Η λούφα και διαρπαγή... τι άλλο θα ήταν; Λουφάξανε λοιπόν στην αρχή (τρόπος του λέγειν δηλαδή, γιατί το ΝΑΤ το διαγουμίσανε ήδη από το 1982), μετά λεηλατήσανε την Ελλάδα και τώρα που δεν έχουν αφήσει ούτε κολυμπηθρόξυλο ζητάνε και τα ρέστα: Θυσίες στο όνομα της «εθνικής ενότητας» και βγαίνει ο καθένας από δαύτους στα κανάλια με πέντε κυανόλευκες σημαίες πίσω του και καμιά δεκαριά εικόνες βυζαντινής τεχνοτροπίας γύρω-γύρω και ξεφουρνίζει διάφορα πατριωτικά, ψυχωφελή και εθνεγερτήρια. 

Εντάξει, ζητάνε να πληρώσετε σεις αυτά που φάγανε αυτοί. Τι άλλο θα κάνανε; Αυτό το καταλαβαίνω. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί παραπονιέστε: «Πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού», αυτό δεν λέτε; Ε, τι κάνανε οι άνθρωποι; Το εφικτό και μόνο το εφικτό και πάντα το εφικτό – δηλαδή ρεμούλα! Τι μου παραπονιέστε το λοιπόν;

Το κείμενο είναι απο το blog theodotus

2 comments:

Polykarpos said...

ΣΗΜΙΤΗς..Αγωγή κατά Ελληνικού Κράτους


Θέλει να κάνει τα μπάνια του σε ιδιωτικό αιγιαλό

Αγωγή κατά του Ελληνικού Κράτους κατέθεσε ο Σημίτης


Σάλο στη μικρή παραθεριστική κοινότητα των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας έχει προκαλέσει η προσπάθεια του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη να αποκτήσει την δική του ιδιωτική παραλία, περιφράζοντας το τμήμα του αιγιαλού που βρίσκεται μπροστά απο την εξοχική του κατοικία.
Τις τελευταίες ημέρες, μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής παρατήρησαν περίεργες κινήσεις στον αύλειο χώρο της μονοκατοικίας του, απο την πλευρά της θάλασσας.
Οικοδομικά υλικά και συρματοπλέγματα σκέπασαν το γρασίδι που υπάρχει στον συγκεκριμένο χώρο, ο ΟΠΟΙΟς ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΛΙς ΈΞΙ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός μετά την προπέρσινη βομβιστική επίθεση μικρής ισχύος που δέχθηκε το εξοχικό του, είχε ζητήσει, επικαλούμενος λόγους προσωπικής ασφάλειας, την ιδιωτικοποίηση της παραλίας που εκτείνεται στην νότια πλευρά του σπιτιού του.
Αίτημα το οποίο δεν εγινε δεκτό απο το αρμόδιο Δικαστήριο, τα μέλη του οποίου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δέχτηκαν αφόρητες πιέσεις, προκειμένου να ικανοποιήσουν την παράνομη απαίτηση Σημίτη.
Παράλληλα ο τελευταίος κατέθεσε αίτηση στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να κατοχυρώσει το δικαίωμα χρήσης αιγιαλού.
Τελικά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να καταθέσει αναγνωριστική αγωγή κατά του Ελληνικού Κράτους.
Επίσης, προκειμένου να μην εκτεθεί ο ίδιος, έγραψε την ψιλή κυριότητα του οικήματος στις κόρες του Μαριλένα και Φανή – Ιωάννα ( Φιόνα ) Σημίτη.
Επειδή το εξοχικό είναι εκτός σχεδίου αλλά ειναι νομιμοποιημένο ( βρίσκεται ακριβώς κάτω απο την παλαιά Εθνική Αθηνών – Κορίνθου ), οι δυο κόρες του κατέθεσαν αίτηση, που έγινε δεκτή απο τη Διεύθυνση Δόμησης του Δήμου Κορίνθου, προκειμένου να ανακαινίσουν το εσωτερικό του σπιτιού, που ειχε υποστεί ζημιές απο τον επρηστικό μηχανισμό.
Με την ευκαιρία, επέκτειναν και τον συρμάτινο φράχτη στα όρια του αιγιαλού, στο σημείο που σκάει το κύμα όταν εχει θαλασσοταραχή. Το εξοχικό που βρίσκεται στην περιοχή «Γκράβες», το φυλούν ακόμη αστυνομικοί που επανδρώνουν τα δυο φυλάκια που υπάρχουν στη βόρεια και νότια πλευρά του οικοπέδου.
Η παρουσία τους και μόνο ειναι αποτρεπτική για τους λουόμενους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την παραλία μπροστά απο την οικία Σημίτη, ο οποίος απολαμβάνει «ιδιωτικό μπάνιο» με την οικογένεια του, κατα τους θερινούς μήνες.
Το μόνο που απομένει ειναι να του δοθεί κι επισήμως η αποκλειστική χρίση της παραλίας.
Γ.Α.Φ
«ΕΜΠΡΟΣ»
17/12015,

Polykarpos said...

Με αφορμή το εν λόγω άρθρο σχολιάζουμε
Απο το 2008 γνωρίζαμε ότι ο κ.Σημίτης προτίθετο να καταθέσει «Αναγνωριστική Αγωγή» κατά του Ελληνικού Δημοσίου..... με σκοπό να ιδιοποιηθεί την χρήση και ιδιοκτησία του αιγιαλού, δηλ.της παραλίας που βρίσκεται έμπροσθεν της εξοχικής κατοικίας του στην περιοχή Αγ.Θεόδωροι Κορινθίας.
Με αυτή τη λογική θα πρέπει χιλιάδες Ελληνες που ειναι ιδιοκτήτες ακινήτων πλησίον αιγιαλού, να προβούν σε καταπατήση, περίφραξη, αποκλεισμό της εγγύς παραλίας τους.
Φανταστείτε λοιπόν, «δορυφορικά», πως θα ήταν ο Χάρτης της Ελλάδος, εαν ολες οι παραλίες ήταν περιφραγμένες, κατειλλημένες και καταπατημένες.?
Και οχι μονο αυτό, αλλά και απο οικονομικής απόψεως πρέπει να σας πληροφορήσουμε, ότι η αξία του δικού σας Νόμιμου εξοχικού ακινήτου, αυτομάτως μειώνεται, αφου στην αξία του παράνομου προστίθεται..................................ΥΠΕΡΑΞΙΑ.
Για παράδειγμα, ενας μέσος αγοραστής θα προτιμήσει να επενδύσει σε ενα ακίνητο που έχει επιπλέον ατομική Ι.Χ παραλία, παρά να επενδύσει σε ένα Νόμιμο ακίνητο......... το οποίο δεν εχει διαπράξει ουδεμία παράνομη επέκταση, δηλ. δεν εχει καταπατήσει ούτε ενα τετρ.εκατοστό.

Με την ίδια λογική λοιπόν μπορούμε να καταπατήσουμε το σπίτι του γείτονα, τους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους, πάρκα και να χτίσουμε βιλίτσες μέσα στο Πεδίον του Αρεως...........και Πάντα Ταύτα .........με μία απλή Αναγνωριστική Αγωγή εναντίον του Ελληνικούς Δημοσίου.!!!!
Θεωρούμε συνυπεύθυνους και τους Νομοθέτες, οι οποίοι παρασκευάζουν νομοσχέδια εκτρώματα, οχι μόνο αντιΟικολογικά αλλά και αντισυνταγματικά, εν κατακλείδι

..............................ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ !!!

Πολύκαρπος Μαρκαράς Αρχ.Μηχ.

Γιώργος Παρασχάκης Νομ.
http://kyameftopedioareos.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails