Thursday, August 9, 2012

Πρόεδρος Ισραήλ:Πρέπει να δεχθείτε την παγκοσμιοποίηση είτε σας αρέσει είτε όχι!


Αυτό που δεν μας λέει ο κ. Πέρες είναι ποιοί ελέγχουν τις οικονομίες των κρατών και με ποιό τρόπο. Γιατί αν δεν υπήρχε κάποιος σημαντικότατος λόγος για τον κύριο Πέρες θα μας έλεγε ποιοί είναι αυτοί. Δεν μας λέει γιατί όλοι οι Κεντρικοί Τραπεζίτες που ελέγχουν τις οικονομίες είναι συμπατριώτες του κ. Πέρες... 

Επιπλέον οι Παγκοσμιοποιητές θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση απο το να δεχθούμε την παγκοσμιοποίηση, αφού αποτύχαμε να ελέγξουμε τις οικονομίες μας.


3 comments:

Anonymous said...

ο τσιπρας συναντηθηκε με τον Περεζ.

τι εγινε τα βρηκανε?????

Anonymous said...

Μας κάνει εντύπωση που το Ισραήλ θέλει να ξαναφτιάξει τις σχέσεις του με την Τουρκία;

Τίποτα δεν είναι τυχαίο…!
Λέμε για εμάς τους Έλληνες, και τους πολιτικούς μας; Τι να πουν οι τούρκοι πολίτες, που ό Ερτογάν, ως άλλος ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ για ποιανού όφελος;...


Διαβάζουμε ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Νίκου Χειλαδάκη. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ή Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Όλα αυτά απόκτησαν μια νέα διάσταση μετά τον πόλεμο του Ιράκ, όπου το Ισραήλ βρήκε για πρώτη φορά την ευκαιρία έχει άμεση επαφή με τους Κούρδους της περιοχής και να τους επηρεάσει άμεσα για τη δημιουργία μεγάλου προγεφυρώματος ελέγχου όλης της περιοχής.

Σύμφωνα με μια μυστική αναφορά του ισραηλινού αξιωματούχου, μέλους της Ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας «Μοσάντ», Αμπραχάμ Τίλμεν, που διέρρευσε σε ορισμένα τούρκικα περιοδικά, όπως «ΝΟΚΤΑ» και Αϊντινλίκ», αρχή Σεπτεμβρίου 2004, αποκαλυπτόταν η ΑΓΟΡΑ τεράστιας έκτασης (540.000 στρεμμάτων και πάνω) από το Ισραήλ, στην περιοχή Ούρφα της Νοτιοανατολικής Τουρκίας για τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ γεωγραφικής ζώνης άμεσης επιρροής από το Ισραήλ.

Πέρα απ’ αυτό, όπως αναφέρονταν στα δημοσιεύματα, οι ισραηλινοί σκόπευαν στη δημιουργία εδαφικών εστιών στις περιοχές που βρίσκονται κοντά στα μεγάλα ΦΡΑΓΜΑΤΑ του Τίγρη και Ευφράτη και στις επαρχίες Αντιγιαμάν, Μπατμάν, Ντιαμπακίρ, Γκαζιαντέπ, Κιλίς, Μαρντίν, Σιίρτ και Σιρνάκ, όπου, όπως αποκαλυπτόταν, ήδη κατείχαν 75.358 τετραγωνικά χιλιόμετρα, δείχνοντας πως υπήρχε οργανωμένο σχέδιο για τν εγκατάσταση του Ισραήλ στην περιοχή, μετά από ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με την τουρκική κυβέρνηση του ΕΡΝΤΟΓΑΝ…….

Για το ίδιο θέμα, όπως ανάφερε η τούρκικη επιθεώρηση «Αϊντινλίκ», το Ισραήλ είχε αρχίσει να οικοδομεί το «ΝΕΟ ΙΣΡΑΗΛ» σε μια έκταση 186.000 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή της Ούρφας. Εδώ κτίζονται Θρησκευτικό και Πολιτιστικό Κέντρο, καθώς και εκκλησίες και Συναγωγές, ενώ η πρώτη δαπάνη για τα έργα φτάνει τα είκοσι εκατομμύρια δολάρια.

Η τουρκική κυβέρνηση του ΕΡΝΤΟΓΑΝ, όπως επισημαινόταν με ενδιαφέρων , είχε συνάψει συμφωνίες με το ΙΣΡΑΗΛ για την άδεια εγκατάστασης των ισραηλινών στην περιοχή και τη δημιουργία του «ΝΕΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» στην νοτιοανατολική Τουρκία, ενώ ο δήμαρχος της Ούρφας, Αχμέτ Μπαχτσιβάν, που εκλέχτηκε με τις τελευταίες εκλογές του Μαρτίου 2004 και ανήκει στο κόμμα του ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ε΄ναι ενήμερος και στηρίζει αυτές τις συμφωνίες.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Μπαχτσιβάν κινούταν με ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ από τον ίδιο τον ΤΟΥΡΚΟ πρωθυπουργό, ΤΑΪΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ και μετά από τις μυστικές συμφωνίες που είχαν γίνει μεταξύ Τουρκίας Ισραήλ γι’ αυτή την περιοχή… Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προηγούμενος δήμαρχος έχει καταγγείλει δημόσια τη δραστηριότητα ξένων αποστολών και των ισραηλινών στην περιοχή.

Το κολοσσιαίο έργο είχε χρονικό ορίζοντα υλοποίησης τέσσερα χρόνια και, όπως αναφέρεται, οι πρώτες εμφανίσεις των Ισραηλινών ήσαν από το 1994, όταν είχε εκδηλωθεί για πρώτη φορά το έντονο ενδιαφέρων των Ισραηλινών για την περιοχή. Μάλιστα, λέγεται πως υπήρχε σχέδιο ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑΣ της Πρωτεύουσας Ούρφας από «Σανλιούρφα» σε «Γιαχουντί Ούρφα» , δηλαδή ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΟΥΡΦΑ….

http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4148.html#more

Anonymous said...

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ, ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΛΠ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΨΙΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. ΗΔΗ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails