Tuesday, April 23, 2013

Νέο εμφύλιο επιθυμεί ο νέος γενικός γραμματέας του ΚΚΕ


koutsoumpas
Ορεξάτος και… φορτσάτος μπήκε στο πολιτικό παιχνίδι ο νέος Στάλιν της Ελλάδος, Δ. Κουτσούμπας, που μίλησε χθες το απόγευμα στο Πάρκο Ελευθερίας, σε υπαλλήλους του ΚΚΕ που δεν έχουν απολυθεί ακόμα (και χωρίς αποζημίωση). Ο νέος Στάλιν (ας αφήσει κι ένα μουστάκι να του μοιάζει περισσότερο…), αρχικά ξεσπάθωσε κατά της Χρυσής Αυγής, εκ μέρους του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, του οποίου το ΚΚΕ αποτελεί την… ακραία συνιστώσα:

«Απομονώνουμε τους φυσικούς και πολιτικούς απογόνους της χούντας, τη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, της οποίας η λατρεία για τη δικτατορία και το ναζισμό, επιβεβαιώνει ότι είναι ακραία φωνή του κεφαλαίου, ακραία φωνή του συστήματος και της πλουτοκρατίας, όπως άλλωστε ήταν και οι πολιτικοί της πρόγονοι της χούντας, αλλά και οι παλιότεροι ταγματασφαλίτες, οι συνεργάτες των Γερμανών…».
Στη συνέχεια, ο σύντροφος Κουτσούμπας πήρε… τ’ όπλο του και απείλησε (ποιους άραγε;) ότι θα βγει στο… κλαρί:
«Διδασκόμαστε από την πείρα, για το τι σημαίνει κόμμα ετοιμοπόλεμο, κόμμα ικανό να δρα κάτω από όλες τις συνθήκες, και να ηγείται σε κάθε φάση της εργατικής λαϊκής αντίστασης, να δίνει τον καλύτερο εαυτό του, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, για την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου. Κόμμα ικανό να δρα και σε συνθήκες κοινοβουλευτικής δημοκρατίας χωρίς να χάνει το κύριο, τον στόχο του, αλλά να μπορεί επίσης να δρα και σε συνθήκες όταν οι εξελίξεις μπορεί να φέρουν το λαό και το εργατικό λαϊκό κίνημα αντιμέτωπους με τους μηχανισμούς κρατικής καταστολής και βίας, με τους μηχανισμούς περιορισμού της δράσης του, με δυνάμωμα του αντικομμουνισμού. Ακούμε και σήμερα γύρω μας ότι «δεν γίνεται τίποτα», «ο κόσμος δεν καταλαβαίνει», «είναι μάταιος ο αγώνας», «δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση». Κάποιοι πατάνε πάνω σε υπαρκτά προβλήματα, μέσα σε αρνητικούς συσχετισμούς, σε δύσκολες καταστάσεις, για να σπείρουν τη μοιρολατρία, την απογοήτευση, τον πανικό, να περάσουν την γραμμή της υποταγής, του συμβιβασμού. Κι όμως. Πάντα έτσι ήταν στην αρχή. Όμως πάντα αστράφτει και βροντάει τελικά ο λαός. Έτσι άστραψε και βρόντηξε ο τόπος από τον ηρωικό ένοπλο αγώνα του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, της ΕΠΟΝ, του ΔΣΕ.».
Σιγά τα αίματα, σύντροφε. Μας τρόμαξες! Και επί της ουσίας, για να απειλείς, πρέπει και να είσαι σε θέση να πραγματοποιήσεις τις απειλές σου. Κι εσύ δεν είσαι! Άσε, λοιπόν, τον… τρίτο γύρο και τράβα στο πλησιέστερο… σουβλατζήδικο να φας καμιά πίτα με γύρο κι άσε ήσυχη την ανατροπή και την επανάσταση! Αυτά είναι… επικίνδυνα σπορ για επαγγελματίες κομμουνιστές σαν την αφεντιά σου!

4 comments:

Anonymous said...

Ο λαός σας έχει δώσει ενα 4.5%.

Αράξτε στα κυβικά σας...

Anonymous said...

Ευτραφής φαίνεται ή είναι ιδέα μου;

Anonymous said...

ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ

ΑρΜΑρΤΩΛΟC said...

τό Σταλινίδιο,θέλει ΞΑΝΑ αίμα?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails