Saturday, September 28, 2013

Άδωνις: Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας



Δεν κρύβεται πια ο Άδωνις: “Είναι φίλοι μας οι Γερμανοί” - ΒΙΝΤΕΟ
Αρχικά να διορθώσουμε την εφημερίδα "Δημοκρατία", η οποία ανέδειξε το θέμα πως ο κινηματογραφικός "φίλος των Γερμανών" δεν ήταν ο Αρτέμης Μάτσας, αλλά ο Δήμος Σταρένιος

Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας ο υπουργός Υγείας, ο οποίος μετά το χαράτσι 25 μόνο για Έλληνες στα νοσοκομεία, χθες με συνέντευξή του στο BBC μόνο «τεμενάδες» δεν έκανε στους Γερμανούς, εμφανιζόμενος για ακόμη μία φορά «τροϊκανότερος των τροϊκανών». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και απροκάλυπτα: «Η Άνγκελα Μέρκελ και οι Γερμανοί είναι καλοί φίλοι της Ελλάδας. Μας έχει δώσει τα τελευταία τρία χρόνια πάνω από 60 δισ. ευρώ. Την καταλαβαίνουμε γιατί έχει να απολογηθεί στους Γερμανούς φορολογούμενους γιατί έδωσε όλα αυτά τα χρήματα». Μάλιστα, δεν παρέλειψε να διαβεβαιώσει ότι «η Ελλάδα θα αποπληρώσει τα δάνεια που λαμβάνει» καθησυχάζοντας την τριμερή.
Οι Έλληνες, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, «δεν θέλουν άλλα προβλήματα και απλά θέλουν να βγουν από την κρίση», χωρίς ωστόσο, όπως αποδεικνύει επανειλημμένα, να λαμβάνει σοβαρά υπόψη του τις τεράστιες θυσίες των πολιτών. Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι η χώρα μας δεν πρόκειται να επιστρέψει στη δραχμή, παραμένοντας μέλος της ευρωζώνης «στις δεκαετίες που θα έρθουν».
Νομίζουμε πως δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια για τον υπουργό Υγείας, ο οποίος αποδεικνύεται ο πιο πιστός υποστηρικτής του εθνοκτόνου Μνημονίου που έχει καταστρέψει τον κοινωνικό ιστό και έχει παραχωρήσει εθνική κυριαρχία στους διεθνείς τοκογλύφους.


xryshaygh.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails