Sunday, January 12, 2014

Μπράβο στον Ηλία Κασιδιάρη που επιτέλους έχει αρχίσει να μιλάει εναντίον της Δικαιοσύνης - Να στρέψουν το φτωχό Έλληνα εναντίον της Δικαιοσύνης και της Κυβέρνησης

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος είχε δηλώσει πριν τον φυλακίσει η Νέα Δημοκρατία κατ' εντολήν των Εβραίων, ότι η δικαιοσύνη είναι πουτάνα. Και σε αυτό έχει απόλυτο δίκιο.
Γιατί η δικαιοσύνη ενώ βλέπει την αδικία εις βάρος του ελληνικού λαού, εναντίον του απλού Έλληνα πολίτη, που του κόβουν το μισθό και του αυξάνουν τους φόρους, αποφασίζει ότι είναι συνταγματικό αυτό το πήδημα εις βάρος των Ελλήνων, αλλά οι ίδιοι αποφασίζουν να μην μειώνονται οι μισθοί τους!
Έτσι όταν πλέον η κυβέρνηση σε φυλακίζει για να σε βγάλει απ' τη μέση και η Δικαιοσύνη είναι πουτάνα και "κάθεται" σε όποιον της δίνει τα περισσότερα, δεν σου μένει άλλη επιλογή απ' το να απευθύνεσαι όπου σταθείς και όπου βρεθείς στον απλό φτωχό Έλληνα πολίτη και να του υπενθυμίζεις ότι αν δεν στραφεί άμεσα εναντίον της δικαιοσύνης και της κυβέρνησης δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Απλά θα μας πηδάνε, θα μας χρησιμοποιούν σαν σκλάβους και θα μας συντηρούν στην ζωή με λιγότερα απ' τα απαραίτητα.
Αφού οι δικαστικοί έχουν στραφεί εναντίον του λαού όπως θέλει η κυβέρνηση πρέπει να ζητάμε συνεχώς στους φτωχούς Έλληνες(οι πλούσιοι είναι βολεμένοι και εναντίον μας, όπως πάντα) να στραφούν εναντίον των ανθρώπων αυτών που βρίσκονται στην εξουσία και μας πηδάνε προς όφελός τους!
Σε μια πρώτη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αναφορικά με τις νέες προφυλακίσεις βουλευτών του κόμματος, τόνισε τα εξής:

"Πριν λίγη ώρα μίλησα με τα παιδιά που βρίσκονται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ (βρεθήκαμε και εμείς εκεί πριν λίγους μήνες, μπορεί να ξαναβρεθούμε λίαν συντόμως, καθώς δεν έχουμε κάνει ούτε βήμα πίσω, συνεχίζουμε με πάθος τον πανέμορφο Αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα).
Το ηθικό τους βρίσκεται στα ύψη και χαιρετούν έναν - έναν τους φίλους και τους Συναγωνιστές που στάθηκαν όλη μέρα και όλη νύχτα στο πλευρό τους. Αντιμετωπίζουν αντρίκεια και με πείσμα την τρισάθλια, παράνομη και γελοία απόφαση εις βάρος τους.
Δεν είχαν προλάβει να διαβάσουν το κωμικοτραγικό σκεπτικό των επίορκων δικαστικώνπου έβαλαν την υπογραφή τους στην κατάλυση του Συντάγματος των Ελλήνων: "οι κατηγορούμενοι είναι ύποπτοι τέλεσης νέων αδικημάτων, καθώς καθοδηγούν τα ασύλληπτα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης".
Το κατεστημένο δεν λέει να καταλάβει πως η... "εγκληματική μας οργάνωση" όσο πιο σκληρά χτυπηθεί, τόσο πιο ανθεκτική θα γίνει, τόσο πιο μεγάλη φλόγα ανάβει στις ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων. 
Οι υπερήφανοι Συναγωνιστές Γερμενής και Ηλιόπουλος ακολουθούν το παράδειγμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών Λαγού και Παππά. Εκατομμύρια Έλληνες έχουν πλέον αφυπνιστεί και ακολουθούν με σθένος το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ των Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής.
ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΟΥΝ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
Η.Κ.
Υ.Γ.: Προδότες, πουλημένοι, υπάλληλοι ξένων τοκογλύφων, επίορκοι δικαστικοί, διεφθαρμένοι πολιτικοί, κλέφτες και απατεώνες που καταστρέφουν την Ελλάδα. Λίγες λέξεις για το αίσχος και την αηδία που βιώσαμε σήμερα. Σπασμωδικές κινήσεις ενός άθλιου και ανθελληνικού Συστήματος που καταρρέει. Στο βάθος του ορίζοντα μία Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει..."
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails