Thursday, October 9, 2014

Τολμά και διαμαρτύρεται η ΝΔ για την «φίμωση» του Γεωργιάδη, ενώ απαγορεύει την συμμέτοχη της Χρυσής Αυγής σε τηλεοπτικές συζητήσεις

 
Τολμά και διαμαρτύρεται η ΝΔ για την «φίμωση» του Γεωργιάδη, ενώ απαγορεύει την συμμέτοχη της Χρυσής Αυγής σε τηλεοπτικές συζητήσεις
Ο «καυγάς» μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, για την απόφαση των στελεχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να μην δέχονται να συνομιλούν με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Σπύρο-Άδωνι Γεωργιάδη, δείχνει και αυτός την βαθύτατη υποκρισία που διέπει τα κόμματα του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου».

Η ΝΔ έβγαλε και σχετική ανακοίνωση επί του θέματος, όπου αναφέρει τα εξής: «Όπως αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Αλέξης Μητρόπουλος χθες στην εκπομπή του κ.Χατζηνικολάου, αλλά και παραδέχθηκε ο εκπρόσωπος τύπου κος Σκουρλέτης, σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του SKAI, ο ΣΥΡΙΖΑ με κεντρική πολιτική του γραμμή αποφάσισε να απαγορεύσει στους βουλευτές και τα στελέχη του να εμφανίζονται στην τηλεόραση μαζί με τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Η πρωτοφανής αυτή απόφαση έρχεται σε συνέχεια παρόμοιας απόφασης στοχοποίησης και αποκλεισμού συγκεκριμένων δημοσιογράφων, τηλεοπτικών εκπομπών και των εκπομπών της ΝΕΡΙΤ. Είναι πλέον προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύψει το αληθινό αντιδημοκρατικό του πρόσωπο. Η Ν.Δ καταγγέλλει την απόπειρα φίμωσης του κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της και είναι απολύτως βέβαιη ότι δεν πρόκειται οι δημοσιογράφοι της χώρας να αποδεχθούν αυτόν τον αντιδεοντολογικό αποκλεισμό και να ζητούν την έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ για το ποιους θα καλούν στις εκπομπές τους. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στον ολισθηρό αυτό δρόμο που ταιριάζει μόνον σε πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων. Να είναι βέβαιοι ότι θα βρίσκουν μπροστά τους, είτε τους αρέσει είτε όχι, όλους τους εκπροσώπους και τα στελέχη της ΝΔ και θα παίρνουν παντού τις απαντήσεις τους.»

Πραγματικά, το θράσος της ΝΔ είναι απύθμενο. Αυτά ακριβώς τα οποία καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ τα εφαρμόζει πιστά, σε αγαστή συνεργασία φυσικά με τα υπόλοιπα κόμματα της απάτης του «συνταγματικού τόξου», εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όλοι αυτοί οι δήθεν δημοκράτες, δεν αρκούνται στο να αρνούνται να καθίσουν δίπλα σε εκπροσώπους της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας και να συζητήσουν (τόσο δειλοί είναι), αλλά επιβάλουν και στα κανάλια, τόσο στο κρατικό όσο και στα ιδιωτικά, της ψευδούς ενημέρωσης να μην φιλοξενούν όχι μόνο εκπροσώπους αλλά ούτε καν τις δηλώσεις του Γραφείου Τύπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ας μην ομιλούν επομένως στη ΝΔ περί «στοχοποίησης», «αποκλεισμού», «αληθινό αντιδημοκρατικό πρόσωπο», «απόπειρα φίμωσης», «αντιδεοντολογικό αποκλεισμό», «ολισθηρό αυτόν δρόμο» και «πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων». Έχουν φροντίσει όλα αυτά να τα εφαρμόσουν σε μόνιμη βάση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα την απαγόρευση της μετάδοσης της συνέντευξης Τύπου από την ΝΕΡΙΤ στην ΔΕΘ.
Γιώργος Μάστορας

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails