Sunday, October 26, 2014

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!.. ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...


Θεωρούν ότι η δημοσιότητα αποκαλύπτει την διαφορετικότητα των απόψεων των κοινοτήτων μεταξύ τους και την διαφωνία χειρισμού της επικαιρότητας με το θέμα των Τζιχαντιστών. Μετά τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη Μέση Ανατολή και όχι μόνο, με τους Τζιχαντιστές και τα αίσχη τους, οι μουσουλμάνοι των Αθηνών νιώθουν και φαίνονται πολύ εκτεθειμένοι.

Η επικαιρότητα δεν φαίνεται να βοηθάει καθόλου την καθημερινότητα τους στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα αφού η δράση τους σε όλα τα επίπεδα αντιμετωπίζεται με καχυποψία. Το γεγονός μάλιστα ότι τα 120 τζαμιά που έχουν στην Αθήνα είναι χωρίς άδεια δημιουργεί πάντα την ανασφάλεια της παρανομίας.

Το ουσιαστικότερο όλων μάλιστα που πραγματικά δημιουργεί ανασφάλεια και ανησυχία στους μουσουλμάνους είναι ότι επειδή Ιμάμηδες κανονικοί δεν υπάρχουν για να διδάξουν το κοράνι αφού κανείς τους δεν είναι ειδικός , υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να παραποιούν το νόημά του και να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις και καταστάσεις που δεν θα ελεγχθούν.

Στην περίπτωση αυτή οι πιστοί που μεγαλύτερο μέρος αυτών είναι αμόρφωτοι ακολουθούν λάθος οδηγίες και εύκολα μπορούν να παρεκτραπούν νομίζοντας ότι πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες του υποτιθέμενου Ιμάμη που δεν είναι Ιμάμης αλλά πολλές φορές μπορεί να υποκινεί τα πλήθη για λόγους προπαγάνδας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του hellasforce τα μεγαλύτερα στελέχη των μουσουλμανικών κοινοτήτων που συναντήθηκαν χθες στο Τζαμί τους στον Νέο Κόσμο συζήτησαν την διακοπή των σχέσεων τους με Έλληνες δημοσιογράφους. Ο λόγος είναι ότι θεωρούν ότι έτσι αποκαλύπτονται στοιχεία που κάνουν κακό στις προθέσεις τους , στις σχέσεις τους με την χώρα αλλά και βγάζουν στο προσκήνιο ανθρώπους που στην ουσία με τα όσα λένε υποκινούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Ήδη μάλιστα στο παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης βρίσκονται και οι προβληματικές σχέσεις μεταξύ μουσουλμάνων, κεφαλών των ενώσεων του Ιράκ του Αφγανιστάν του Πακιστάν Μπαγκλαντές που χειρίζονται τελείως διαφορετικά τις καταστάσεις που προκύπτουν και είναι το μεγαλύτερο αγκάθι της καθημερινότητας.
Οι κακές σχέσεις μεταξύ τους και η διαφορετικότητα των προθέσεών τους για το πως πρέπει να αντιμετωπίζουν την όποια αρνητική επικαιρότητα λόγω των Τζιχαντιστών δημιουργεί ανομοιογένεια διαφωνία και διακοπή συνομιλιών κάτι το οποίο δεν ελέγχεται και ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει έκρηξη και στην Αθήνα .

Από την άλλη πλευρά άλλοι εκπρόσωποι μουσουλμανικών ενώσεων με μεγάλη πείρα στις διπλωματικές σχέσεις και γνώσεις στον χειρισμό τέτοιων καταστάσεων προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να ελέγξουν τους extreme μουσουλμάνους που δεν σκέφτονται τα επακόλουθα των όσων λένε και κάνουν για να εξομοιώσουν τα πιστεύω τους με αυτά των Τζιχαντιστών.

Μέλη μουσουλμανικών ενώσεων που φαίνεται να μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες προσφάτως αποδείχθηκε με τον έλεγχο που έγινε από την αστυνομία ότι έλεγαν ψέματα για πολλές από τις μαρτυρίες τους.
Μάλιστα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του hellasforce ,μεγάλη έρευνα διενεργείται, για χρηματισμό μουσουλμάνων από κάποιους δημοσιογράφους αλλά και κινήματα προκειμένου να δηλώσουν πράγματα τα οποία δεν ισχύουν.

Γεγονός είναι πάντως ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα υπάρχει ένα καζάνι που βράζει λόγω των γεγονότων και ελέγχεται απόλυτα από υψηλά στελέχη μουσουλμανικών οργανώσεων για να μην δημιουργηθούν έκτροπα που θα καταστρέψουν τις διπλωματικές τους σχέσεις με την χώρα μας , που θα οδηγήσουν σε συλλήψεις και που θα στοιχίσουν την καταστροφή των όσων κεκτημένων κατάφεραν ως τώρα όπως είναι το περιβόητο Τζαμί.



www.hellasforce.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails