Sunday, October 19, 2014

Φρίκη! Βρήκαν σε κινητό τζιχαντιστή φωτογραφία βρέφους λίγο πριν αποκεφαλιστεί!


Δεν έχει τέλος η φρίκη. Δεν έχει τέλος ο αποτροπιασμός. Οι ειδήσεις για τη δράση των τζιχαντιστών ξεπερνούν το σοκ. Όπως αυτή που δημοσιεύει η Daily Mail. Κι αυτή, όπως κι άλλες φρικιαστικές ειδήσεις, έρχονται από την συριακή πόλη Κομπάνι, την οποία πολιορκούν οι τζιχαντιστές αλλά φαίνεται πως θα γίνει το βατερλώ τους.

Ανάμεσα στις πολλές φωτογραφίες από τα κινητά νεκρών τζιχαντιστών, Κούρδοι μαχητές ανακάλυψαν μια φωτογραφία ενός βρέφους που φέρεται να έχει αποκεφαλιστεί από τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους! 

Η φωτογραφία ανακτήθηκε από το κινητό νεκρού τζιχαντιστή. Δείχνει ένα μικρό κορίτσι να έχει ριχτεί στο έδαφος και ένα μαχαίρι κολλημένο στο λαιμό της. Υπάρχουν φόβοι πως το κοριτσάκι και η οικογένειά της αποκεφαλίστηκαν γιατί ήταν Αλεβίτες Μουσουλμάνοι, μια θρησκευτική ομάδα που έχει μπει, όπως κι άλλες, στο στόχαστρο των τζιχαντιστών. 
Φωτογραφία Reuters 
Η φωτογραφία του κοριτσιού πιστεύεται πως τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τον αποκεφαλισμό της ούτε και έχει βρεθεί το σώμα της. Γι’ αυτό υπάρχουν ελπίδες πως το παιδί μπορεί να έχει γλιτώσει. Η φωτογραφία "κυκλοφόρησε" στο Facebook από Κούρδους μαχητές, που ονόμασαν το παιδί Melek, δηλαδή άγγελος. 
Σε άλλες φωτογραφίες που βρέθηκαν στα κινητά νεκρών τζιχαντιστών φαίνονται μέλη του Ισλαμικού Κράτους να παίζουν ποδόσφαιρο με κεφάλια ανθρώπων που έχουν αποκεφαλίσει ή δείχνουν αποκεφαλισμούς! 
Βατερλώ των τζιχαντιστών το Κομπάνι 
Η πολιορκία της πόλης Κομπάνι συνεχίζεται και οι Κούρδοι μαχητές, που παίρνουν δύναμη από τους ήχους της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη, αποδεικνύονται σκληρό καρύδι για τους τζιχαντιστές. 
Οι οποίοι, σύμφωνα με αναλυτές, έχουν κάνει στρατηγικά λάθη, επιτρέποντας στα μαχητικά των ΗΠΑ και των αραβικών κρατών να χτυπούν τις θέσεις τους και τους Κούρδους μαχητές να τους αντιμετωπίζουν στους δρόμους της πόλης!
Οι μαχητές του ISIS έχουν υιοθετήσει και στο Κομπάνι την τακτική που ανέπτυξαν κατά την κατάκτηση άλλων πόλεων στη Συρία και στο Ιράκ. Μόνο που φαίνεται ότι στο Κομπάνι δεν μπορούσε να εφαρμοστεί. Και έτσι οι τζιχαντιστές μαχητές μένουν εκτεθειμένοι στην ύπαιθρο και γίνονται στόχοι των βομβαρδισμών.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails