Friday, October 3, 2014

ΗΠΑ: Ο μαύρος μουσουλμάνος που αποκεφάλισε την συνάδελφό του, μισούσε τους λευκούς




Ένα φρικτό έγκλημα στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ με δράστη έναν μαύρο φανατικό μουσουλμάνο που μισούσε τους λευκούς και αποκεφάλισε μια λευκή γυναίκα, παρουσιάστηκε από τις περισσότερες mainstream πηγές ειδήσεων ως εξής: «30χρονος άνεργος τσακώθηκε επειδή απολύθηκε και αποκεφάλισε συνάδελφο του». Σαν να λέμε «είδες τι κάνει η οικονομική κρίση;» Οι γνωστές «αλά καρτ ευαισθησίες» εκείνων που υποτίθεται ότι σε ενημερώνουν. Μέχρι να έρθει ο επόμενος αποκεφαλισμός. 
 
Σήμερα ο εισαγγελέας του Κλίβελαντ, Greg Mashburn, δήλωσε ότι ο αποκεφαλιστής είχε μια "τρέλα" με τους αποκεφαλισμούς, και ότι η επίθεση είχε να κάνει περισσότερο με το ότι ο μαύρος μουσουλμάνος μισούσε τους Λευκούς, «παρά με το ότι προσπαθούσε να τους προσηλυτίσει στο Ισλάμ».
 
Σσσσσ......... πρέπει να συνεχίσεις να κοιμάσαι και να ξυπνάς μόνο όταν σου λένε «βοήθεια, (λευκοί) ρατσιστές!»..
«Είχε περισσότερο να κάνει με τη φυλή, παρά με την προσπάθεια να κάνει τους ανθρώπους να ασπαστούν το Ισλάμ», δήλωσε ο Mashburn.
Εδώ βέβαια φαίνεται και η προσπάθεια των αρχών να "προστατεύσουν" το Ισλάμ. Μην έχουμε καμία "ισλαμοφοβία".
Φυσικά, άτομα σαν τον Al Sharpton και τον Jesse Jackson θα σιωπήσουν.
Ούτε ο Ομπάμα θα βγει και θα καταγγείλει αυτό το έγκλημα μίσους, όπως έκανε για τον νεαρό Trayvon Martin και τον άλλο τον μαύρο κακοποιό που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από την αστυνομία στο Ferguson.
Η είδηση λέει ότι ο δράστης πρόφερε κάποιες αραβικές λέξεις κατά τη διάρκεια της επίθεσης και του αποκεφαλισμού της συναδέλφου του, και είχε "κάποια τρέλα με τους αποκεφαλισμούς".
Ο Alton Nolen, 30 ετών, μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με την ποινή του θανάτου, με τις αρχές να λένε ότι ήταν μια πράξη εκδίκησης για την καταγγελία συναδέλφου του που τον οδήγησε να απολυθεί.
Το FBI επίσης ερευνά την επίθεση, σχετικά με το ενδιαφέρον του Nolen σε αποκεφαλισμούς και το πρόσφατο κύμα βίας στη Μέση Ανατολή.
Ο Mashburn είπε ότι η Traci Johnson, συνάδελφος του Nolen, είχε καταγγείλει ότι είχε μια φιλονικία μαζί του «για το ότι δεν του άρεσαν οι λευκοί».
Ο Nolen μπήκε στο διοικητικό γραφείο του εργοστασίου στα προάστια της Οκλαχόμα Σίτι και πλησίασε την 54χρονη Colleen Hufford. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Nolen επιτέθηκε στην Hufford από πίσω, την αποκεφάλισε, πριν στρέψει την προσοχή του στην 43χρονη Johnson, επιχείρησε και αυτής ανεπιτυχώς όμως, να της κόψει τον λαιμό.
Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Mark Vaughan, σήκωσε μια καραμπίνα και πυροβόλησε χτυπώντας τον Nolen μία φορά και σταματώντας την επίθεση.
Τα αρχείων φυλακών της Οκλαχόμα δείχνουν ότι Nolen απολύθηκε από τη φυλακή τον Μάρτιο 2013 αφού εξέτισε δύο έτη, μιας εξαετούς ποινής για επίθεση εναντίον ενός αστυνομικού και κατοχή κοκαΐνης με σκοπό τη διανομή.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails