Friday, March 16, 2018

Ιστορίες από το Cuck Island: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο κακοποίησης νεαρών κοριτσιών από συμμορίες αλλοδαπών συγκλονίζει την Αγγλία, αλλά το κράτος ψάχνει να στείλει φυλακή τους "ρατσιστές"


Εν ολίγοις οι ειδήσεις;

1) Οι ηγέτες του "Britain First" θα οδηγηθούν στην φυλακή για διάπραξη "εγκλημάτων μίσους". Τα "εγκλήματα" τα διέπραξαν μοιράζοντας φυλλάδια και δημοσιεύοντας βίντεο για τους μουσουλμάνους βιαστές στο Διαδίκτυο:

Ο 36χρονος Paul Golding και η 32χρονη Jayda Fransenτου «ακροδεξιού» κόμματος "Britain First" συνελήφθησαν για διανομή φυλλαδίων και δημοσίευση διαδικτυακών βίντεο κατά τη διάρκεια μιας δίκης βιασμού από συμμορίες.
Η Fransen καταδικάστηκε για τρεις κατηγορίες και ο Golding κρίθηκε ένοχος για μία κατηγορία. Η Fransen έλαβε ποινή 36 εβδομάδων και ο Golding 18 εβδομάδες..."

2) Σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών στο Telford

Το Ηνωμένο Βασίλειο κλονίζεται από την αποκάλυψη ενός νέου σκανδάλου Rotherham (όπου οι αρχές δεν έκαναν τίποτα από τον φόβο μην τους πουν "ρατσιστές"):

"Μέχρι και 1.000 παιδιά φέρεται να έχουν υποφέρει στο χειρότερο γνωστό βρετανικό σκάνδαλο κακοποίησης - όπου οι συμμορίες βιαστών είχαν στο στόχαστρο κορίτσια ηλικίας έως και 11 ετών.
Η φρίκη του βιασμού των ευάλωτων νεαρών κοριτσιών σε μια πόλη – στο Telford - συνεχίστηκε για ένα συγκλονιστικό διάστημα 40 χρόνων, αποκαλύπτει η Sunday Mirror.
Μέχρι και 1.000 παιδιά θα μπορούσαν να έχουν υποφέρει από τα ανελέητα χέρια των διεστραμμένων και των βασανιστών στο Telford από τη δεκαετία του '80!...
Κορίτσια ηλικίας έως 11 ετών δελεάστηκαν να φύγουν από τις οικογένειές τους, τους δόθηκαν ναρκωτικά, χτυπήθηκαν και βιάστηκαν σε μια επιδημία που, όπως λένε τα θύματα, συνεχίζεται.
Τρία από τα θύματα δολοφονήθηκαν και δύο άλλα πέθαναν σε τραγωδίες που συνδέονταν με το σκάνδαλο. .."

3) Ο Martin Sellner και η Brittany Pettibone οδηγήθηκαν σε χώρο κράτησης

Ο Martin Sellner και η Brittany Pettibone του Κινήματος της Ταυτότητας της Αυστρίας εμποδίστηκαν να εισέλθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και οδηγήθηκαν σε κέντρο κράτησης:

"Χθες, ο Martin Sellner και η Brittany Pettibone κρατήθηκαν από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και δήλωσαν ότι είναι πολιτικοί αντιφρονούντες. Η κυβέρνηση αποφάσισε ότι η ομιλία του Martin σχετικά με την ελευθερία του λόγου είναι πολύ επικίνδυνη για να ακουστεί. Μην ανησυχείτε, μερικοί από τους ακτιβιστές μας θα διαβάσουν την ομιλία του το μεσημέρι αύριο στη θέση του. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ούτε την αριστερά ούτε την κυβέρνηση να μας σιωπήσουν! ..."

Ναι, αυτή  είναι η χώρα που αστυνομικοί δεν πέφτουν στο ποτάμι να σώσουν ένα (λευκό) παιδάκι, αλλά πέφτουν για να σώσουν Κοράνια! Και που αφήνουν την κακοποίηση παιδιών και τους μαζικούς βιασμούς από συμμορίες «Ασιατών» να συνεχίζονται εδώ και 40 ΧΡΟΝΙΑ! Και που έχει αυτή την αστυνομία και αυτή την «συντηρητική» πρωθυπουργό. Και που θεωρεί απειλή για την εθνική ασφάλεια, όποιον θέλει να μιλήσει κατά της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης και της αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού και όχι τα τζιχάντια, όπως για παράδειγμα, εκείνον που έκοψε το λαιμό του αξιωματικού Lee Rigby σε δημόσιο δρόμο πριν από λίγα χρόνια.
ΚΟ / πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails