Sunday, January 27, 2019

Από την αρχή οι παραβιάσεις: Οι σκοπιανοί συνεχίζουν να αυτοαποκαλούνται σκέτο «Μακεδονία»


Από την αρχή οι παραβιάσεις: Οι σκοπιανοί συνεχίζουν να αυτοαποκαλούνται σκέτο «Μακεδονία»
Την πλήρη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής έχουμε αυτές τις μέρες, αφού η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τους προδότες δεν άμβλυνε διόλου την επεκτατικότητα των Σκοπιανών, ούτε την «μακεδονική» ρητορική τους, αλλά αντιθέτως τους έδωσε θάρρος και – όπως έχουμε πολλάκις τονίσει – συντόμως θα εντείνουν τις διεκδικήσεις τους έναντι της χώρας μας.
Μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η κυβέρνηση των Σκοπίων με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε μιλούσε για «μακεδονο-ελληνική λύση»!

Ακολούθησε δήλωση στην σκοπιανή έκδοση της Deutsche Welle, και τον Ζάεφ να χαιρετίζει την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, λέγοντας πως αποτελεί “κοινή νίκη”, για την οποία “Έλληνες και Μακεδόνες” θα πρέπει να είναι περήφανοι.
Χθες ο Ζάεφ και πάλι «ξαναχτύπησε» με ανάρτηση στο Twitter: «Η Μακεδονία είναι κομμάτι του δημοκρατικού κόσμου». αναφερόμενος στην χώρα του ως «Μακεδονία» και όχι ως «Βόρεια Μακεδονία».
Είναι σαφές πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ήδη άκυρη και νεκρή, αφού οι σκοπιανοί συνεχίζουν να μιλάνε για «μακεδονία», «μακεδόνες» και όλα τα συναφή, γεγονός πως δικαιολογεί πλήρως την άμεση καταγγελία αυτής της κατάπτυστης συμφωνίας από την ελληνική κυβέρνηση.
Βεβαίως, οι σκοπιανοί βρίσκουν και τα κάνουν, αφού αυτή την νομικά τεκμηριωμένη καταγγελία δεν πρόκειται να την κάνει ο Τσίπρας, ούτε ο Μητσοτάκης, ο οποίος έχει δηλώσει από τώρα ότι θα σεβαστεί και θα εφαρμόσει την εθνοπροδοτική συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ.
Μόνο με την Χρυσή Αυγή για την Μακεδονία μας!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails