Sunday, May 19, 2019

Η “δημοκρατία” τους: Το Ποτάμι με 5 βουλευτές απέκτησε αντιπρόεδρο Βουλής - Η Χρυσή Αυγή με 16(!) όχι…


Η “δημοκρατία” τους: Το Ποτάμι με 5 βουλευτές απέκτησε αντιπρόεδρο Βουλής - Η Χρυσή Αυγή με 16(!) όχι…
Μια είδηση ντροπή, που αποδεικνύει το μέγεθος της υποκρισίας και της αντισυνταγματικότητας που διέπει την λεκτική και νοηματική απάτη του «Συνταγματικού τόξου», δημοσιεύτηκε σε καθημερινή εφημερίδα και υπό τον τίτλο «Αντιπρόεδρος της Βουλής ο Γ. Μαυρωτάς» διαβάζουμε τα εξής:
«Εκπροσώπηση και πάλι του Ποταμιού στο διακομματικής σύνθεσης προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων με την εκλογή στη θέση του Ζ’ αντιπροέδρου της Βουλής του Γιώργου Μαυρωτά. Στην τυπική ονομαστική ψηφοφορία που έγινε χθες στην Ολομέλεια το Γιώργος Μαυρωτάς έλαβε 133 θετικές ψήφους έναντι 2 «παρών».

Η εκλογή αντιπροέδρου από την Κ.Ο. του Ποταμιού έγινε μετά την ανάκτηση και πάλι της ιδιότητας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς, πλέον έχει στη δύναμή του τους ελάχιστους 5 βουλευτές που έχουν εκλεγεί με τον συνδυασμό του από τις εθνικές εκλογές».
Το διαλυμένο, επί της ουσίας, μόρφωμα του Ποταμιού έχει θέση αντιπροέδρου στην Βουλή των Ελλήνων, αν και έχει μόλις 5 βουλευτές στις τάξεις του. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με υπερτριπλάσιο(!) αριθμό Βουλευτών (16 στον αριθμό), δεν έχει εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια θέση αντιπροέδρου της Βουλής, με εντελώς παράνομες και ανήθικες μεθοδεύσεις.
Να, λοιπόν, γιατί η είδηση που αναμεταδώσαμε αποτελεί ντροπή και αποδεικνύει το μέγεθος της υποκρισίας όλου του κατεστημένου πολιτικού κόσμου της Χώρας.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails