Wednesday, May 8, 2019

Ρομά λήστεψαν 61χρονο με κινητικά προβλήματα και στην συνέχεια έναν 71χρονο στην Λαμία



Σοβαρά προβλήματα με την συμπεριφορά των Ρομά φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν στην Λαμία, καθώς πριν, ακόμη, κοπάσει ο θόρυβος από ληστεία με τραυματισμό ενός 63χρονου με κινητικά προβλήματα μέσα στο σπίτι του, θύμα ληστείας έπεσε και ένας 71χρονος.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρισκόταν μέσα σε ένα γραφείο στο οποίο εμφανίστηκε ένα ζευγάρι νεαρών Ρομά με το πρόσχημα ότι ήθελαν να ρωτήσουν για ένα σπίτι που ενοικιάζεται ακριβώς δίπλα. Ο 71χρονος προθυμοποιήθηκε να τους ενημερώσει, αλλά όταν εκείνοι βεβαιώθηκαν πως ήταν μόνος,
του επιτέθηκαν, το έριξαν στο δάπεδο ακινητοποιώντας τον και άρπαξαν από την τσέπη του 750 ευρώ! Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή των δραστών και ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις, αλλά ήδη είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν και η προανάκριση για την ταυτοποίησή τους βρίσκεται σε εξέλιξη.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας άνδρας και δύο γυναίκες παραβίασαν την κεντρική είσοδο του διαμερίσματος ενός 63χρονου με κινητικά προβλήματα και έκλεψαν τα 46 ευρώ από το κομοδίνο. Ο ένοικος τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο από τον 36χρονο άνδρα στην προσπάθειά του να ξεφύγει μαζί με τις δύο συνεργούς του. Όμως, τον συνέλαβαν άνδρες της Ασφαλείας που διαπίστωσαν ότι είναι παλιός τους γνώριμος, ενώ οι γυναίκες αναζητούνται ακόμη.
Άλλη μια είδηση, η οποία θα περάσει ασχολίαστη από τους κάθε λογής «αντιρατσιστές» και «ανθρωπιστές» για λόγους κάτι παραπάνω από ευνόητους.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails