Wednesday, December 11, 2019

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ: «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΜΕ ΣΟΥΓΙΑ!

Την μετατροπή της Ελλάδος σε «πολυπολιτισμική» κοινωνία βλέπει και δηλώνει «υπερήφανος» ο Κούλης Μητσοτάκης (ή μήπως δεν είναι έτσι, κοπρόσκυλα «εθνικόφρονες»;) και ιδού οι συνέπειες:
«Κατατρεγμένοι πρόσφυγες» απείλησαν ιερέα χωριού στην Δράμα με σουγιά, μπαίνοντας στην εκκλησία και ρωτώντας τον αν είναι Χριστιανός.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, την ώρα που ο ιερέας έκανε μόνος του τον εσπερινό στην εκκλησία του χωριού στα Παλιάμπελα, μια ομάδα από αλλοδαπούς, άνοιξε την πόρτα της εκκλησίας και στάθηκε εκεί.
Όταν ο ιερέας γύρισε και τους είδε, εκεί τον ρώτησαν στα αγγλικά αν είναι Χριστιανός. «Christian?», του είπαν και ένας απ’ αυτούς κρατούσε ένα σουγιά.
Ο ιερέας απάντησε «yes»  και στη συνέχεια έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο κάνοντας πως καλεί την αστυνομία και είπε «police» και μίλησε ελληνικά ότι δήθεν μιλούσε με την αστυνομία.
Στη συνέχεια οι ξένοι γύρισαν και έφυγαν χωρίς να κάνουν τίποτα άλλο.
Αυτό είναι το νέο «πολυπολιτισμικό» Ελλαδιστάν των Κούληδων – και των Μπουμπούκων, και των Βορίδηδων, και των Κυρανάκηδων, και των Πλεύρηδων, και των Μπογδάνων και λοιπών… «εθνικοφρόνων»!
(ΥΓ): Χρυσή Αυγή θα λέτε και θα κλαίτε, πατριώτες!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails