Wednesday, February 26, 2020

ΜΠΕΡΝΙ ΣΑΝΤΕΡΣ: ΕΝΑΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ!


Φαβορί είναι πλέον για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και την διεκδίκηση του προεδρικού αξιώματος στις ΗΠΑ ο –κατά δήλωσή του «σοσιαλιστής»- Μπέρνι Σάντερς, μετά την μεγάλη νίκη που κατήγαγε στην Νεβάδα – με καταμετρημένο το 71% των συνελεύσεων ψηφοφόρων της Πολιτείας, ο Σάντερς κερδίζει το 41,7%, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν 20,9% και ο Πιτ Μπούτιτζετζ 13,6%. Πάντως, όλα θα κριθούν την «Σούπερ Τρίτη», στις 3 Μαρτίου, όταν θα διεξαχθούν προκριματικές εκλογές σε 14 Πολιτείες.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο «σοσιαλιστής» Σάντερς έχει αναγάγει τη Γουόλ Στριτ σε βασικό στόχο των πυρών του, στα των εξαγγελιών του να φορολογήσει τους πλούσιους και να ενισχύσει τον έλεγχο στις τράπεζες και το χρηματοπιστωτικό σύστημα, «πολλά στελέχη του χρηματοπιστωτικού τομέα αντιμετωπίζουν με ενθουσιασμό την άνοδο της δημοτικότητας του γερουσιαστή» – σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα των New York Times.
Παράξενο; Καθόλου! Διότι ο «σοσιαλιστής» Σάντερς τυγχάνει αυθεντικός Εβραίος (από μάνα και πατέρα, που προέρχονται από τα γκέτο της Πολωνίας και της Λευκορωσσίας…) και είναι ο πρώτος 100% Εβραίος στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ που χτυπάει την πόρτα του Λευκού Οίκου!
Οπότε, κατά πάσα πιθανότητα, στις επόμενες εκλογές των ΗΠΑ οι Αμερικανοί θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ του «πιο φιλοσιωνιστή προέδρου των ΗΠΑ», όπως αυτοχαρακτηρίζεται ο Τραμπ, κι ενός αυθεντικού σιωνιστή. Δηλαδή, μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης!
(ΥΓ): (ΥΓ): Άντε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ο σύντροφος Σάντερς, για να μην αναγκάζεται να μπαίνει στη… ζούλα, νύχτα, κι από την πίσω πόρτα στην αμερικάνικη πρεσβεία ο σύντροφος Κουτσούμπας!

1 comment:

Anonymous said...

Στις 3 Μαρτίου μπαίνει στη μάχη για το χρίσμα και ο Michael Blooberg ο γνωστός κροίσος που με τα χρήματα που έχει θα προσπαθήσει ουσιαστικά να εξαγοράσει το προεδρικό αξίωμα. Για να δούμε αν τα λεφτά θα κάνουν τη διαφορά.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails